SkiDivPL Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Zawody kojarzą mi się ze sportem a wędkarstwo ze sportem i rywalizacją niekoniecznie.Dodam, że psychiczny raczej nie jestem bo całe moje życie prywatne i zawodowe jest związane ze sportem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Każdy widzi to co chce zobaczyć , albo nie widzi tego czego nie chce zobaczyć. Wszyscy co biorą świadomie udział w jakiejkolwiek rywalizacji i twierdzą , że im nie zależy na wygranej są albo chorzy psychicznie bez urazy (sam nie jestem normalny ) albo są po prostu fałszywi a to jest gorzej. Co posypią się gromy, spoko . Wolę prawdę niż lizanie pupci. Każda uczciwa rywalizacja jest dobra i leży w wędkarskiej naturze. A Robert nie było żadnego ( dymienia ) proszę więcej luzu ja wcześniej tylko żartowałem Tak jak pisałem ja biorę udział w " ZLOCIE JERKBAIT" i takie jest moje nastawienie (chory psychicznie chyba nie jestem ) A jeżeli organizatorzy wymyślili formułę TOWARZYSKICH zawodów wędkarskich to chwała im za to.Myślę, że idea jest szczytna aby poza samym biesiadowaniem i czysto teoretycznych dywagacjach o rybach i o całym wędkarstwie, troszkę doświadczyć tego pięknego zbiornika. Słyszy się o pięknych okoniach w tej wodzie łowionych w dość ciekawy sposób i będę mega szczęśliwy jeśli chociaż jedna łódka z NAS jerkbaitowców je namierzy i połowi ! Moje życie zawodowe mocno oparte jest na rywalizacji - a hobby w mojej definicji to relaks i zapomnienie o bożym świecie, a nie wyścig szczurów.Także jeśli chodzi o świadome branie udziału w TEJ rywalizacji to u mnie nie jest świadoma - po prostu wypływamy z kumplem w gronie kumpli na ryby :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ok ja już wiem, wpadnę tylko na 1 dzień więc nie będę robił zamieszania, wykruszyl mi się szyper a drugi jedzie na koniec świata na ryby więc zostaje bez lajby ale grunt to integracja wpadnę w sobotę, do zobaczenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Kolejna dawka informacji, nagrodę niespodziankę przygotował dla nas jeszcze jeden partner: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Kolejna dawka informacji, nagrodę niespodziankę przygotował dla nas jeszcze jeden partner: received_2006483932970300.pngTo dolałeś oliwy do ognia [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ok ja już wiem, wpadnę tylko na 1 dzień więc nie będę robił zamieszania, wykruszyl mi się szyper a drugi jedzie na koniec świata na ryby więc zostaje bez lajby ale grunt to integracja wpadnę w sobotę, do zobaczenia.Jak chcesz to pożyczę ci łódkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) A Robert nie było żadnego ( dymienia ) proszę więcej luzu ja wcześniej tylko żartowałem Arek, dobrze wiesz, że ja wiem jaki jesteś jajcarz. Więc nie odnosiłem się personalnie do Ciebie ale do całokształtu.A Ty również wiesz z Powidza a przede wszystkim z Żarnowca jaką mam spinkę w temacie zawody/rywalizacja Więc luzik gwarantowany Doceniam wrzucenie mapki batymetrycznej i rady znających łowisko ... bezproduktywne mieszanie wody szybko mnie nudzi a wyniki innych dopingują a nie zniechęcają Edytowane 13 Października 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jak chcesz to pożyczę ci łódkęBardzo dziękuję już się zgadalem z Kolegą który będzie pływał sam , chyba że masz coś większego niż te pozyczaki i ze spalina to zapłacę jak w wypożyczalni a i wino francuskie dorzucę gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mam zwykłą "mewkę". W wypożyczalni chyba mają to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Bardzo dziękuję już się zgadalem z Kolegą który będzie pływał sam , chyba że masz coś większego niż te pozyczaki i ze spalina to zapłacę jak w wypożyczalni a i wino francuskie dorzucę gratis.W razie czego Tośkę 6Hp mogę Tobie pożyczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 W razie czego Tośkę 6Hp mogę Tobie pożyczyć.Miałem dzwonić do Ciebie , zobaczymy jak pogoda się wyklaruje bo na 5h łowienia może drugi akumulator nam wystarczy. Mam zwykłą "mewkę". W wypożyczalni chyba mają to samoCzyli się obejdzie bo Kolega to samo wypożyczył ale dziękuję za świetną inicjatywę, naprawdę sympatyczne z Twojej strony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Która próba złota ? A tak poważnie to w żadnym z postów nie widzę napinki.Ta z draską [emoji6] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Mam pewną propozycję odnośnie komunikacji na zlocie czy też tuż przed nim.Od pewnego czasu korzystamy podczas wspólnych wyjazdów na ryb z aplikacji Whatsapp. Świetna sprawa - szybka komunikacja, wymiana zdjęć, filmów itp. Proponuję stworzenie grupy pod roboczym tytułem np: Dadaj 2017.Kto za? Gotów jestem stworzyć grupę i powysyłać zaproszenia. Edytowane 13 Października 2017 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mam pewną propozycję odnośnie komunikacji na zlocie czy też tuż przed nim.Od pewnego czasu korzystamy podczas wspólnych wyjazdów na ryb z aplikacji Whatsapp.Szybka komunikacja, wymiana zdjęć, filmów itp. Proponuję stworzenie grupy pod roboczym tytułem np: Dadaj 2017.Kto za? Gotów jestem stworzyć grupę i powysyłać zaproszenia.Jak najbardziej ! Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Mam pewną propozycję odnośnie komunikacji na zlocie czy też tuż przed nim.Od pewnego czasu korzystamy podczas wspólnych wyjazdów na ryb z aplikacji Whatsapp. Świetna sprawa - szybka komunikacja, wymiana zdjęć, filmów itp. Proponuję stworzenie grupy pod roboczym tytułem np: Dadaj 2017.Kto za? Gotów jestem stworzyć grupę i powysyłać zaproszenia.Świetny pomysł, ułatwi to nam komunikację na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Mam pewną propozycję odnośnie komunikacji na zlocie czy też tuż przed nim.Od pewnego czasu korzystamy podczas wspólnych wyjazdów na ryb z aplikacji Whatsapp. Świetna sprawa - szybka komunikacja, wymiana zdjęć, filmów itp. Proponuję stworzenie grupy pod roboczym tytułem np: Dadaj 2017.Kto za? Gotów jestem stworzyć grupę i powysyłać zaproszenia.Obawiam się,że mój smarkfon nie pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 To bardzo dobry pomysł i mój fon na pewno pociągnie ... tylko ja nie ogarnę o co chodzi ale jestem za 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 BOB to taki nowocześniejszy odpowiednik sms-ów https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Dobra, ogarniam to. Instalować Whatsapp-a i przesyłać numery tel. na priv. Wysyłam zaproszenia do tych których numery mam.Wrzuć Piotrek proszę aktualną listę. Edytowane 14 Października 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Zazdraszczam Wam pany wspaniałej imprezy i spotkania, alle apropos tego whatsa. Skoro użytkownicy muszą podać numer telefonu to uważam, że wygodniej jest przesyłać sms czy mms prosto z jednego smarka do drugiego zwłaszcza, że aktualnie i sms i mms są w tzw. gratisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Zazdraszczam Wam pany wspaniałej imprezy i spotkania, alle apropos tego whatsa. Skoro użytkownicy muszą podać numer telefonu to uważam, że wygodniej jest przesyłać sms czy mms prosto z jednego smarka do drugiego zwłaszcza, że aktualnie i sms i mms są w tzw. gratisie. Nikt nic nie musi. Chcesz to podajesz.13 orłów już jest. urasentyrower26brigWaldiDurzygodskiHubertusWuran MilupabartsiedlceProfilnieaktywnyKoval75Prus Edytowane 14 Października 2017 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Zazdraszczam Wam pany wspaniałej imprezy i spotkania, alle apropos tego whatsa. Skoro użytkownicy muszą podać numer telefonu to uważam, że wygodniej jest przesyłać sms czy mms prosto z jednego smarka do drugiego zwłaszcza, że aktualnie i sms i mms są w tzw. gratisie.Nie,w takiej sytuacji jak pisze Andrzej działa to świetnie!Uwierz, przerabialiśmy to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Zazdraszczam Wam pany wspaniałej imprezy i spotkania, alle apropos tego whatsa. Skoro użytkownicy muszą podać numer telefonu to uważam, że wygodniej jest przesyłać sms czy mms prosto z jednego smarka do drugiego zwłaszcza, że aktualnie i sms i mms są w tzw. gratisie.Andrzej tworzy grupę i jedna wiadomość trafia bezpośrednio do wszystkich w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Już 17 osób mamy w aplikacji Whatsapp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 I tam to są dopiero ważne informacje przekazywane i tematy poruszane hehe Tapatalkniete z iPhone 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi