Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 20-22.10.2017

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoniłem do hotelu i otrzymałem informacje, że do wypożyczanych łódek wydawane są kamizelki. Tak więc Ci co maja rezerwę na ich łódki kapoczki dostaną [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki, ja nie mogę się wyrwać ze spotkania.

Pamiętaj, że jest po sezonie i może być kłopocik, stąd moja sugestia.

Poza tym, jak to w restauracji, ceny mogą być nieprzychylne wędkarzom ;)

Ceny nie są złe, piwo spokojnie dało się kupić.

Ale asortyment nawet w środku seoznu raczej ubogi

Mogę zabrać schłodzony sok jabłkowy własnej produkcji ,( ;) ;) :D jabłka odpowiednio sortowane bo robiony pod siebie )tylko prozę podać parametry ile tego ma być na popitkę bo nie wiem jak to spakować ,a i do soku coś sie znajdzie ....

• Like 2

Mogę zabrać schłodzony sok jabłkowy własnej produkcji ,( ;) ;) :D jabłka odpowiednio sortowane bo robiony pod siebie )tylko prozę podać parametry ile tego ma być na popitkę bo nie wiem jak to spakować ,a i do soku coś sie znajdzie ....

DSC_2380.jpg

• Like 10

Panowie, odpuście, niechaj każdy wyposaży się w to, co niezbędne.

Nie liczcie na wyposażenie, chyba nie raz i nie dwa wypożyczaliście łodzie.

Proszę, liczcie na siebie w tym temacie.

Ja akurat pierwszy raz to robię [emoji16] jak nie będzie kotwicy to trudno, będziemy pływali bez kotwiczenia [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Adam, uspokój się. Przed wyjazdem wejdziesz do mojej piwnicy i będziesz mógł sobie wybrać taką, jaka najbardziej ci się będzie podobała (wszak to Ty będziesz ją obsługiwał ;) ) Możesz wybrać również linkę wedle upodobań kolorystycznych (tęczowych nie mam!) :D

Edytowane przez BOB1
  • Like 6

Adam, uspokój się. Przed wyjazdem wejdziesz do mojej piwnicy i będziesz mógł sobie wybrać taką, jaka najbardziej ci się będzie podobała (wszak to Ty będziesz ją obsługiwał ;) ) Możesz wybrać również linkę wedle upodobań kolorystycznych (tęczowych nie mam!) :D

Biorę pierwszą "za progiem" a lina ma być mocna [emoji16][emoji16][emoji16]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dzieki Bartek za konkret.
Nie wiem co takiego w tym pytaniu?
Tylko raz plywalem na wypozyczonej jednostce na ktorej bylo wszystko co byc powinno. Skierowalem je tutaj na forum bo przeciez Jerkbait jest organizatorem a nie SD.
Arek dzieki za rzeczowa odpowiedz

Panowie ,

na łódkach ze Stardadaju nie było kotwic , hotel traktuje je jako łodki dla wczasowiczów a nie jako łódki wędkarskie więc pewnie nawet nie wie że kotwica by się przydała . Tak jak ktoś napisał wyżej -wziać linkę a z kamieni tam się zawsze coś wybierze .

• Like 2

U mnie mała zmiana i pojadę już w czwartek, a to oznacza ze w piątek mam miejsce na łódce. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam :-)

Soboty nie obiecuję, bo ma przyjechać kupiec do łódki i jak ją zabierze w połowie dnia, to wolę nikomu nie spierdzielic zabawy w zawody :)

Tapatalknięte z komórki

• Like 2