deejaybialy Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dowiem sięRównież jestem tym tematem zainteresowany. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dzwoniłem do hotelu i otrzymałem informacje, że do wypożyczanych łódek wydawane są kamizelki. Tak więc Ci co maja rezerwę na ich łódki kapoczki dostaną [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dzwoniłem do hotelu i otrzymałem informacje, że do wypożyczanych łódek wydawane są kamizelki. Tak więc Ci co maja rezerwę na ich łódki kapoczki dostaną [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki, ja nie mogę się wyrwać ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Proszę wszystkich, by pamiętali o zabraniu wszelkiej maści napojów chłodzących, tego nie jesteśmy w stanie zapewnić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 W hotelu nie ma możliwości zakupu? Bar, restauracja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pamiętaj, że jest po sezonie i może być kłopocik, stąd moja sugestia.Poza tym, jak to w restauracji, ceny mogą być nieprzychylne wędkarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pamiętaj, że jest po sezonie i może być kłopocik, stąd moja sugestia.Poza tym, jak to w restauracji, ceny mogą być nieprzychylne wędkarzom Ceny nie są złe, piwo spokojnie dało się kupić.Ale asortyment nawet w środku seoznu raczej ubogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja to tylko mineralna, a z używek kawa i herbata ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mogę zabrać schłodzony sok jabłkowy własnej produkcji ,( ;) jabłka odpowiednio sortowane bo robiony pod siebie )tylko prozę podać parametry ile tego ma być na popitkę bo nie wiem jak to spakować ,a i do soku coś sie znajdzie .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Mogę zabrać schłodzony sok jabłkowy własnej produkcji ,( ;) jabłka odpowiednio sortowane bo robiony pod siebie )tylko prozę podać parametry ile tego ma być na popitkę bo nie wiem jak to spakować ,a i do soku coś sie znajdzie .... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Wyposażenie łodzi hotelowych zawiera kotwicę ? Edytowane 17 Października 2017 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wyposażenie łodzi hotelowych zawiera kotwicę ?Zadzwoń do hotelu i zapytaj. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Po co dzwonić z pytaniem o każdą duperelę do obcych, skoro ma się znajomych (a nawet przyjaciół), którzy jak wiedza coś, to na pewno sensownie podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Panowie, odpuście, niechaj każdy wyposaży się w to, co niezbędne.Nie liczcie na wyposażenie, chyba nie raz i nie dwa wypożyczaliście łodzie.Proszę, liczcie na siebie w tym temacie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) W zestawie jest jeszcze gondolier.???????????? Edytowane 17 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Panowie, odpuście, niechaj każdy wyposaży się w to, co niezbędne.Nie liczcie na wyposażenie, chyba nie raz i nie dwa wypożyczaliście łodzie.Proszę, liczcie na siebie w tym temacie.Ja akurat pierwszy raz to robię [emoji16] jak nie będzie kotwicy to trudno, będziemy pływali bez kotwiczenia [emoji23] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak ktoś nie ma kotwy, niech zabierze ze sobą sznurek, będziemy organizować coś na miejscu.Choćby ruszcik z grilla albo kamień spod płotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Adam, uspokój się. Przed wyjazdem wejdziesz do mojej piwnicy i będziesz mógł sobie wybrać taką, jaka najbardziej ci się będzie podobała (wszak to Ty będziesz ją obsługiwał ) Możesz wybrać również linkę wedle upodobań kolorystycznych (tęczowych nie mam!) Edytowane 17 Października 2017 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Adam, uspokój się. Przed wyjazdem wejdziesz do mojej piwnicy i będziesz mógł sobie wybrać taką, jaka najbardziej ci się będzie podobała (wszak to Ty będziesz ją obsługiwał ) Możesz wybrać również linkę wedle upodobań kolorystycznych (tęczowych nie mam!) Biorę pierwszą "za progiem" a lina ma być mocna [emoji16][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Patrząc bo głębokościach jeziora to i dluuuuuuuuuuuuuga Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dzieki Bartek za konkret.Nie wiem co takiego w tym pytaniu?Tylko raz plywalem na wypozyczonej jednostce na ktorej bylo wszystko co byc powinno. Skierowalem je tutaj na forum bo przeciez Jerkbait jest organizatorem a nie SD.Arek dzieki za rzeczowa odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjarecki Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Panowie ,na łódkach ze Stardadaju nie było kotwic , hotel traktuje je jako łodki dla wczasowiczów a nie jako łódki wędkarskie więc pewnie nawet nie wie że kotwica by się przydała . Tak jak ktoś napisał wyżej -wziać linkę a z kamieni tam się zawsze coś wybierze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) i duża niebieską torbę z ikei na dryfkotwę można zabrać Edytowane 18 Października 2017 przez wedkarski365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 U mnie mała zmiana i pojadę już w czwartek, a to oznacza ze w piątek mam miejsce na łódce. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam :-)Soboty nie obiecuję, bo ma przyjechać kupiec do łódki i jak ją zabierze w połowie dnia, to wolę nikomu nie spierdzielic zabawy w zawody Tapatalknięte z komórki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Klepię miejscówkę na łajbie chyba, że ktoś wcześniej dojedzie i będzie chciał popływać to spoko. My będziemy pewnie w okolicach południa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi