nurek28 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ile jest wszystkich miejsc ?Bo cały czas się waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Garmin ogarnia około 200 osób, więc zaplecze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzięki.Czyli mam trochę czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Wstępnie ja +1 osoba (poproszę o łódkę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Zlot na moim jeziorze? Będę i ja Łódkę mam swoją i mam możliwość załatwienia jeszcze jednej lub dwóch. Gdyby ktoś potrzebował jakiś informacji i pomocy to w miarę możliwości mogę coś ogarnąć.Łódki w Star Dadaju to mewki, silnik max.4-5 koni http://www.greenwater.com.pl/wp-content/uploads/2015/07/DADAJ9.jpg Edytowane 13 Lutego 2017 przez golenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoto Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Będę i ja z Przemkiem Golenia na łodzi. Edytowane 13 Lutego 2017 przez yakoto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 za odległy termin na mój niestabilny kalendarz ale chciałbym być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @Gobio gdzieś te Zośki musisz potestować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 1. Lukson ( własna łódka ) 2. Tomek88 ( własna łódka) 3. SzymusS ( własna łódka) 4. Wuran 5. deejaybialy - łódka miejscowa 6. Welpa1809 ( własna łódka) 7. +1 od Welpa1809 8. Durzy- łódka miejscowa 9. Sławek.Sobolewski 10. BOB1 11. Slawito - łódka miejscowa 12. +1 do Slawito 13. milupa ( własna łódka ) 14. Golenia ( własna łódka) 15. yakoto ( łódka Golenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @Gobio gdzieś te Zośki musisz potestować na pierwszym planie majówka na Żarnowcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 ...to do miłego, majowego spotkania (póki co ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) 1. Lukson ( własna łódka ) 2. Tomek88 ( własna łódka) 3. SzymusS ( własna łódka) 4. Wuran - łódka miejscowa 5. deejaybialy - łódka miejscowa 6. Welpa1809 ( własna łódka) 7. +1 od Welpa1809 8. Durzy- łódka miejscowa 9. Sławek.Sobolewski 10. BOB1 11. Slawito - łódka miejscowa 12. +1 do Slawito 13. milupa ( własna łódka ) 14. Golenia ( własna łódka) 15. yakoto ( łódka Golenia ) 16. bolenjanusz ( łódka milupy) Edytowane 13 Lutego 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 U mnie też łódka miejscowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Czy do miejscowych łódek można silnik wynająć ?Niestety na miejscu nie ma silników. Edytowane 13 Lutego 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć wszystkim, nie miałem czasu wcześniej odezwać się.Gwoli uzupełnienia informuję, że ja i Piotrek @milupa zajmujemy się tematem ze strony redakcji portalu, Marcin @wuran jest pomysłodawcą i motorem całego przedsięwzięcia.Ja będę z własną łodzią, ale nie będę startował, zajmę się stroną organizacyjną i opieką na wodzie, więc nie mogę nikomu obiecać miejsca na rywalizację. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc organizacyjnie i być ze mną na łódce, zapraszam.Jeśli chcecie czegoś się dowiedzieć na tematy organizacyjne, a nie macie ochoty pisać w wątku, zapraszam na priv. Bartek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Proszę i mnie dopisać plus kolegę ,własna łódka ,i pytanie czy są ograniczenia co do mocy spaliny ??? Proszę o podanie nick'a kolegi, musimy mieć kontakt z każdym uczestnikikemNie ma ograniczeń, polecam poznać cały regulamin łowiska - http://www.grolsztyn.pl/regulamin.php Edytowane 13 Lutego 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) 1. Lukson ( własna łódka ) 2. Tomek88 ( własna łódka) 3. SzymusS ( własna łódka) 4. Wuran - łódka miejscowa 5. deejaybialy - łódka miejscowa 6. Welpa1809 ( własna łódka) 7. +1 od Welpa1809 8. Durzy- łódka miejscowa 9. Sławek.Sobolewski 10. BOB1 11. Slawito - łódka miejscowa 12. +1 do Slawito 13. milupa ( własna łódka ) 14. Golenia ( własna łódka) 15. yakoto ( łódka Golenia ) 16. bolenjanusz ( łódka milupy) 17. michal7709 ( własna łódka ) 18. rafcool ( łódka michal7709 ) Edytowane 13 Lutego 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) rafcool Dzięki Edytowane 13 Lutego 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Proszę i mnie dopisać plus kolegę ,własna łódka ,i pytanie czy są ograniczenia co do mocy spaliny ??? Proszę o podanie nick'a kolegi, musimy mieć kontakt z każdym uczestnikikemNie ma ograniczenia mocy na Dadaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @Slawito, proszę o nick kolegi, potrzebny kontakt z każdym uczestnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ile jest wszystkich miejsc ?Bo cały czas się waham. Na razie no limit, po osiągnięciu setki chętnych zaczniemy się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jutro roześlę zainteresowanym dane do wpłaty zaliczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Na razie no limit, po osiągnięciu setki chętnych zaczniemy się zastanawiać Kurcze przestraszyłem się.Wciągnijcie mnie na listę ale dopiero po pównocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Aaaa niech tam Zapisuję się i ja. Dopasuję wyjazd do Szwecji do terminu tego spotkania. Na razie zgłaszam się sam. Co do łodzi - obecnie brak, ale przecież do października daleko Proszę o dane na prv 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy do miejscowych łódek można silnik wynająć ? Niestety na miejscu nie ma silników.Mam 6 i 10 KM. Pomyślimy. Cześć wszystkim, nie miałem czasu wcześniej odezwać się.Gwoli uzupełnienia informuję, że ja i Piotrek @milupa zajmujemy się tematem ze strony redakcji portalu, Marcin @wuran jest pomysłodawcą i motorem całego przedsięwzięcia.Ja będę z własną łodzią, ale nie będę startował, zajmę się stroną organizacyjną i opieką na wodzie, więc nie mogę nikomu obiecać miejsca na rywalizację. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc organizacyjnie i być ze mną na łódce, zapraszam.Jeśli chcecie czegoś się dowiedzieć na tematy organizacyjne, a nie macie ochoty pisać w wątku, zapraszam na priv. BartekJak nie będzie chętnych to się piszę. Pomogę a przy okazji się czegoś nauczę. I proszę o zapisanie mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi