Dano-G Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Klepię miejscówkę na łajbie chyba, że ktoś wcześniej dojedzie i będzie chciał popływać to spoko. My będziemy pewnie w okolicach południa.Sobota też? Tylko jak pisałem - możemy zostać pozbawieni jednostki w jakim momencie ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Jak masz miejsce to chętnie bo jeszcze z nikim się nie ustawiałem. Edytowane 18 Października 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jak masz miejsce to chętnie bo jeszcze z nikim się nie ustawiałem.To dogadane ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dzieki Bartek za konkret.Nie wiem co takiego w tym pytaniu?Tylko raz plywalem na wypozyczonej jednostce na ktorej bylo wszystko co byc powinno. Skierowalem je tutaj na forum bo przeciez Jerkbait jest organizatorem a nie SD.Arek dzieki za rzeczowa odpowiedzTomuś ty też spięty.????Życzę wszystkim więcej dystansu i uśmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Aruś rano byłem spięty jak co dzień Również życzę wszystkim luzu i dystansu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Ja chciałbym mieć luz, ale w robocie jakoś nie mogę się z niczym obrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Oooo, Piotrek jaki ładny nowy nick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 I ja zwróciłem na to uwagę ... nowy nick -nowe oblicze (Piotr Rybak ... brzmiało by jakoś tak zbyt poważnie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Rybak - nasz brat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Bardziej pasowałoby by Piotrek Moczykij ;p albo może jednak nie ) Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Te, loża szyderców [emoji16] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za dużo zamieszania z nickiem, wracam do starego 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A tak dobrze się zapowiadał [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A może jakoś połączyć oba: milurybka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jakby ktoś z Was był chętny popaczać to przygotuję podróżniczy zestaw odlewniczy i pokażę jak odlewać korpusy woblerów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jakby ktoś z Was był chętny popaczać to przygotuję podróżniczy zestaw odlewniczy i pokażę jak odlewać korpusy woblerów.Całą pracownię zabierz,to pokażesz jak się dociąża, maluje ,a póżniej suszy...Daniel zastanów się,czy brać go na łódkę,bo gratów Piotruś zabiera sporo,a nóż w środku dnia zechce odlać ze cztery "Enigmy". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jakby ktoś z Was był chętny popaczać to przygotuję podróżniczy zestaw odlewniczy i pokażę jak odlewać korpusy woblerów. Piotruś jedziesz odpoczywać, a nie do pracy, no chyba że chcesz odlać dla mnie przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ale dla mnie to jest odpoczynek Kwestia tego czy chcecie zobaczyć na żywo jak się to robi, czy zostajemy tylko przy rybach i wódce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ale dla mnie to jest odpoczynek Kwestia tego czy chcecie zobaczyć na żywo jak się to robi, czy zostajemy tylko przy rybach i wódce Proponuje połączyć wszystko, ale najpierw odlewajcie, a potem polewajcie ... albo odwrotnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ale dla mnie to jest odpoczynek Kwestia tego czy chcecie zobaczyć na żywo jak się to robi, czy zostajemy tylko przy rybach i wódce Jasne, że tak. ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Spokojnie, nie zajmę nikomu całego wieczora, taki "pokaz" trwa pewnie ze 40 minut co nie oznacza, że nie można go połączyć z piciem alkoholi świata. Byle ich z żywicą nie mieszać, alko szkoda, a źle zmieszana żywica robi się krucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ja chętnie popatrzę, nigdy nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Pierwsze łodzie na wodzie Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dziś od rana do ok 14 wynik 8 okoni do 30 centów, chwilę porzucałem na ciężko na głebokiej wodzie ale pajków 0. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Bo pajki czekają na sobote 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi