michal7709 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Za ciepło ,moim zdaniem pajków trzeba szukać jeszcze na płytkiej ,albo drugi wariant ,nie były po prostu aktywne ,zobaczymy jutro ,ale najchętniej to już bym wyjechał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Za ciepło ,moim zdaniem pajków trzeba szukać jeszcze na płytkiej ,albo drugi wariant ,nie były po prostu aktywne ,zobaczymy jutro ,ale najchętniej to już bym wyjechał !!!No No. Nie ma ryby na płytkiej ;-)Pierwsze jakiejkolwiek zapisy są tak jak wrzuciłem na fotce - to jest Dadaj [emoji12][emoji106] Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Już jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 No.... Jeszcze jestem... Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 ...dotrzymasz do jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Oczy w gipsie ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kolejne ekipy w drodze nad Dadaj Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Dobry pan, szyby brudne ja umyję 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Przystanek na jedzonko Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Adam i ja właśnie zatrzyymiśmy się na flaczkiAle już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Dojechały, dzisiaj Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Na miejscu Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Pierwsza ryba jest Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Wygrałem? 106. Przepraszam za zdjęcie ale jestem sam na łódce. I cos takiego:) Branie na 14-15m. Ppzdrawiam! Edytowane 21 Października 2017 przez Sławek.Sobolewski 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 o żesz ty! brawo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Piękna sztuka!!! 106!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Sławek nie sciemniaj, nie startujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Pełne skupienie na wodzie Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Nie startuje ale jak wzięło to już trudno trzeba było wytarmosić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Zwycięzca honoris causa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mistrz odstrzeliwania przynęt :-) Jest dziś w formie. Tapatalknięte z komórki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Powodzenia! Widać, że jest klimacik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 A co z mistrzem "WODY" czyli Arkadiuszem vel@Brig ? Znalazł te mega okonie [emoji6][emoji16] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi