Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 20-22.10.2017

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

To nie zawody wędkarskie tylko spotkanie integracyjne :)  Jak nie ma rywalizacji i wyścigu po punkty to i nie dziwne że ryby stają się dodatkiem do spotkania :)   Zresztą , takie spotkania pamięta się o wiele dłużej niż ryby..... bardzo żałuję ze nie udało mi się dojechać, niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować chociaż jeszcze w piątek byłem pewien że jadę - życie. Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach jerkbait.pl będziemy mogli się zobaczyć. Tymczasem serdecznie gratuluję uczestnikom i organizatorom

• Like 6

Panowie dzięki za spotkanie, ja już zbieram się do wyjścia na narwiański rewanż, trzeba jakiemuś pajowi kły przetrącić za te wszystkie odstrzelone przynęty. Wielu z Was spodobały się moje przynęty. Zestaw sześciu sztuk jest do zgarnięcia za 30 pln w losowaniu. Kasa z akcji idzie bezpośrednio na leczenie zwierzaka, o czym więcej tutaj: http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=2240491

Jeszcze raz dzięki i zapraszam do udziału. Można zgarnąć kozacki zestaw za równowartość dwóch paczek fajek i pomóc sierściuchowi :)

• Like 8

I ja jakiś czas temu dojechałem do domu. Nadrobiłem trochę więcej kilometrów i nie pojechałem "siódemką" ale bocznymi drogami abyśmy razem z Adamem1500 mogli napaść oczy kolorami jesieni :). Adam przesiadł się do swojego auta i zasuwa jeszcze kolejne 200km do rodziny. Adam, dzięki za wspólnie spędzony czas i za to , że zdopingowałeś mnie do udziału w tym zlocie. Cieszę się, że poznałem osobiście tak wielu z Was. To prawdziwa przyjemność. Było wesoło, na luzie i z klasą ;) 

Panowie Organizatorzy! brawo!! gratuluję i dziękuję za całość :)  

• Like 6

... możecie kilka słów o rybach powiedzieć?

Możemy :)

Na miejsce dojechałem koło 14 w czwartek, szybkie zrzucenie łódki i wio na wodę, gdzie od rana Fishing&Drinking Team próbował opanować zbiornik.

Niestety, życie zweryfikowało szybko i moje umiejętności wędkowania na głębokiej wodzie - okonie 8-12 metrów, a szczupaki wręcz 16-23 metry.

Masakra, którą tylko potwierdzają miejscowi. Przy trzcinie pozostały niedobitki, ale niezbyt chętne do współpracy.

Piątek - od rana na wodzie, choć dzięki spotkaniu z Ekipą F&D oraz Arkiem i Andrzejem, było trudno się podnieść z wyra  :lol:

Ryby nadal bardzo głęboko i cały dzień pływania spędziłem bardziej na pogaduchach z obsadą innych jednostek niż wędkowaniu, bo łowienie z 16 metrów to inna zabawa.

Sobota  - zawody. Jeszcze cięższy wieczór piątkowy, bo przecież dotarli już prawie wszyscy uczestnicy zlotu  :clappinghands:  :good:  :rockon:  ponownie zamienił pobudkę w koszmar :)

Szczupaki ruszyły szturmem jakoś około 9:30, bo trzy osoby meldują po złowionej miarowej rybie, a potem zapada na naszym komunikatorze cisza.

Podsumowanie zawodów - chyba bardziej organizatorzy, bo tylko oni wiedzą ile i jakich ryb udało się złowić.

Generalnie - nie było lekko, ale i tak fajnie  :D  :P

• Like 13

Damiano i Ja także już w domu. 

Panowie chciałem bardzo podziękować za wspólne spotkanie i poznanie się osobiście z wieloma z Was. Wspólnie spędzony czas to także masa rozmów i ciekawostek, wymiany doświadczeń a także po prostu gadania o wszystkim i o niczym.

Przede wszystkim dzięki dla kolegów : @Coma, @Hubertus @Marcin @Milupa @Maniutoo. 

No i szacunek dla organizatorów : Marcin , Bartek i Piotrek kawał dobrej roboty!

Dziękujemy za wszystko i dozobaczyska mam nadzieje, że za rok :)  !

@Remek żałuj oj żałuj ! było mega  :)  :D

PS. Można prosić o ostateczną listę 44 (lub więcej) wybranych ze zjazdu i najlepiej podpis pod zdjęciem grupowym:P bo niestety nie ze wszystkimi - myślę jak każdy - daliśmy radę się poznać osobiście :)

Edytowane przez puszek7
  • Like 7