milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Powoli, podliczamy wyniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jeszcze liczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 chyba puste butelki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jedzą obiadokalacje. I robią zdięcia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mamy słaby zasięg, ale zwycięzcę prezentuję Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Cisza nastąpiła... fetują intensywnie (zapewne) zwycięzcę i uczestników. To bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Panowie, tak słabego zasięgu dawno nie miałem.Napiszę krótko, a reszta.Na 40 lowiacych, trafiło się 19 ryb, zwycięzca zdobył 4000pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 No to cinko jak diabli może prpcentów za dużo;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Widać było aktywną explorację wody, wszycy poszukiwali miejscówek ale niestety ryby nie żerowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nie pamiętam aż tak słabego dnia na Dadaju. Jeszcze tydzień temu brały fajne okonie i szczupaki. No cóż, takie jest wędkarstwo Mimo braku porządnych ryb zlot bardzo mi się podobał, fajnie było zobaczyć Was na żywo. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 To nie zawody wędkarskie tylko spotkanie integracyjne Jak nie ma rywalizacji i wyścigu po punkty to i nie dziwne że ryby stają się dodatkiem do spotkania Zresztą , takie spotkania pamięta się o wiele dłużej niż ryby..... bardzo żałuję ze nie udało mi się dojechać, niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować chociaż jeszcze w piątek byłem pewien że jadę - życie. Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach jerkbait.pl będziemy mogli się zobaczyć. Tymczasem serdecznie gratuluję uczestnikom i organizatorom 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Panowie dzięki za spotkanie, ja już zbieram się do wyjścia na narwiański rewanż, trzeba jakiemuś pajowi kły przetrącić za te wszystkie odstrzelone przynęty. Wielu z Was spodobały się moje przynęty. Zestaw sześciu sztuk jest do zgarnięcia za 30 pln w losowaniu. Kasa z akcji idzie bezpośrednio na leczenie zwierzaka, o czym więcej tutaj: http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=2240491Jeszcze raz dzięki i zapraszam do udziału. Można zgarnąć kozacki zestaw za równowartość dwóch paczek fajek i pomóc sierściuchowi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Uprzejmie donoszę /chociaż bardzo tego nie lubię /ja już w domeczku. Zlot super, gębusie uczestników przyjazne, ja jestem na +.Do zobaczenia pozdrawiam byniek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 I ja jakiś czas temu dojechałem do domu. Nadrobiłem trochę więcej kilometrów i nie pojechałem "siódemką" ale bocznymi drogami abyśmy razem z Adamem1500 mogli napaść oczy kolorami jesieni . Adam przesiadł się do swojego auta i zasuwa jeszcze kolejne 200km do rodziny. Adam, dzięki za wspólnie spędzony czas i za to , że zdopingowałeś mnie do udziału w tym zlocie. Cieszę się, że poznałem osobiście tak wielu z Was. To prawdziwa przyjemność. Było wesoło, na luzie i z klasą Panowie Organizatorzy! brawo!! gratuluję i dziękuję za całość 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Panowie! Wielkie dzięki za świetną atmosferę i klimat! Do zobaczenia na żywo kolejnym razem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Dziękuję wszystkim. Jeszcze jeden.????Tylko jak będzie cieplej. Edytowane 22 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 I ja dołączam się do podziękowań! Było bardzo fajnie i nad fajną wodą. Ryby jak to ryby, ale telewizorek, pokazywał pod wodą bardzo ciekawe rzeczy! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Klasa ekipa Dziękuję i do następnego. I jak Arek pisze - oby cieplej było ): 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 ... możecie kilka słów o rybach powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Mistrza wszech kategorii dowiezlismy do domu ☺. Było mega ! Do nastepnego Panowie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 ... możecie kilka słów o rybach powiedzieć?Możemy Na miejsce dojechałem koło 14 w czwartek, szybkie zrzucenie łódki i wio na wodę, gdzie od rana Fishing&Drinking Team próbował opanować zbiornik.Niestety, życie zweryfikowało szybko i moje umiejętności wędkowania na głębokiej wodzie - okonie 8-12 metrów, a szczupaki wręcz 16-23 metry.Masakra, którą tylko potwierdzają miejscowi. Przy trzcinie pozostały niedobitki, ale niezbyt chętne do współpracy.Piątek - od rana na wodzie, choć dzięki spotkaniu z Ekipą F&D oraz Arkiem i Andrzejem, było trudno się podnieść z wyra Ryby nadal bardzo głęboko i cały dzień pływania spędziłem bardziej na pogaduchach z obsadą innych jednostek niż wędkowaniu, bo łowienie z 16 metrów to inna zabawa.Sobota - zawody. Jeszcze cięższy wieczór piątkowy, bo przecież dotarli już prawie wszyscy uczestnicy zlotu ponownie zamienił pobudkę w koszmar Szczupaki ruszyły szturmem jakoś około 9:30, bo trzy osoby meldują po złowionej miarowej rybie, a potem zapada na naszym komunikatorze cisza.Podsumowanie zawodów - chyba bardziej organizatorzy, bo tylko oni wiedzą ile i jakich ryb udało się złowić.Generalnie - nie było lekko, ale i tak fajnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Damiano i Ja także już w domu. Panowie chciałem bardzo podziękować za wspólne spotkanie i poznanie się osobiście z wieloma z Was. Wspólnie spędzony czas to także masa rozmów i ciekawostek, wymiany doświadczeń a także po prostu gadania o wszystkim i o niczym.Przede wszystkim dzięki dla kolegów : @Coma, @Hubertus @Marcin @Milupa @Maniutoo. No i szacunek dla organizatorów : Marcin , Bartek i Piotrek kawał dobrej roboty! Dziękujemy za wszystko i dozobaczyska mam nadzieje, że za rok ! @Remek żałuj oj żałuj ! było mega PS. Można prosić o ostateczną listę 44 (lub więcej) wybranych ze zjazdu i najlepiej podpis pod zdjęciem grupowym:P bo niestety nie ze wszystkimi - myślę jak każdy - daliśmy radę się poznać osobiście Edytowane 22 Października 2017 przez puszek7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Panowie dzięki za wszystko, cieszę się że mogliśmy się spotkać, bawić i nawet niektórzy coś połowili Jutro obrobię zdjęcia i postaram się napisać podsumowanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Dziękuję Dano^ za odpowiedź :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loczki2 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Super impreza gratuluje . A tu trochę nagrania z finału https://www.facebook.com/894494563938896/videos/1437475472974133/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi