milupa Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 ... możecie kilka słów o rybach powiedzieć? Dosłownie kilka słów, bo dziś padam na twarz (resztę jutro opiszę) Ryb było 19 (chodzi oczywiście o same zawody), rozłożyło się prawie równo na szczupaki i okonie, bo 10:9.Największy szczupak 77,5cmNajwiększy okoń 38,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Na spotkanie przyjechałem nastawiony na łapanie przy trzcinach i na spadach przy nich. Na głębokim też próbowałem.w ruch poszły wszystkie dostępne przynęty od wachadła do pig shadów przez jerki itp. Myślałem że ja i kolega nie umiemy łapać. Jak się później okazało nie byliśmy jedyni którzy nie umieli łapać. Łowienie szczupaków na 15m to inna bajka.Spotkanie i organizacja pierwsza klasa. P.S.Na osłode dziś sobie wypłynąłem na 2 godzinki i złowiłem tłustą mamuśkę 91cm. Edytowane 22 Października 2017 przez nurek28 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 To napisz słowo w jakich okolicznościach i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Przy trzcinach na 1m wodzie na piasku. Przynętą był srebrny mepps 5 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Czyli inaczej niż wczoraj trzeba było łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tak.Na początku zlotu łowiłem tak jak u siebie . Czyli przy trzcinach. Woda miała 13 stopni na mojej wodzie temp. Idealna.Ale poległem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Fishing&Drinking Team też melduje dotarcie do domów.Czekamy na kolejny zjazd. Z pewnością się zameldujemy.Dzięki z super imprezę !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 .... a tam poległeś!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ale było fajnie. I czekam na następne spotkanie.Może następny zjazd będzie gdzieś nad Darginem lub Mamrami tam też jesienią można fajne Ryby połowić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Serdeczne podziękowania dla "Cyprysa" za gratisy. Marcinie rozmnażaj te robactwo do bólu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Jutro obrobię zdjęcia i postaram się napisać podsumowanie.Piotrze,Pisałem już do Bartka w sprawie adresu email. Mam kilka zdjęć, ale zapomniałem gdzie wysłać.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 W imieniu moim i Rafała chcę podziękować organizatorom za super imprezę integracyjno - wędkarską ,było naprawdę ekstra !!!Cieszę się że mogłem Was poznać ,a Tym którzy nie byli niech żałują .Do następnego ,już nie mogę się doczekać !!! . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tak.Na początku zlotu łowiłem tak jak u siebie . Czyli przy trzcinach. Woda miała 13 stopni na mojej wodzie temp. Idealna.Ale poległem .Krzysiek, ale na głębokim też próbowaliśmy bez efektu Na osłodę widzieliśmy atak szczupaka na kaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Piotrze,Pisałem już do Bartka w sprawie adresu email. Mam kilka zdjęć, ale zapomniałem gdzie wysłać.AndrzejPrześlij mi na maila milupa@jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Prześlij mi na maila milupa@jerkbait.plZdjęcia wysłane.W 2 częściach.A. Edytowane 23 Października 2017 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Daj, daj, daj ... nie odmawiaj daj! Czy ja obiecywałem, że tutaj biorą ryby?! ...a kto nas karmił i poił ... ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W akcie desperacji, postanowiłem na wodzie 15m, przetestować mongolskiego szczura......Polskie szczupaki o dziwo nie doceniły Adam równie zdesperowany ... postanowił się odgryźć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Mongolski...hmm.. widać naszym zębatym nie podeszła woń sierści przesiąknięta końską derką i kumysem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Warsztaty z odlewania Warsztaty z dolewania Bob się broni na admina Dowód dla żony, że nie byłem u kochanki Edytowane 23 Października 2017 przez coma 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W akcie desperacji, postanowiłem na wodzie 15m, przetestować mongolskiego szczura... Woda za głęboka, ale falkę daje fajną.... Ogon mu zafundowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dowód dla żony, że nie byłem u kochanki ... fotkę robiła kochanka!? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dowód dla żony, że nie byłem u kochanki ... fotkę robiła kochanka!? Trzeba Borysa zapytać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W akcie desperacji, postanowiłem na wodzie 15m, przetestować mongolskiego szczura... Woda za głęboka, ale falkę daje fajną.... Ogon mu zafundowałeś? Oczywiście, że za głęboko ale przynajmniej nie było ryzyka zaczepu Ogon zrobiłem na szybko z gumy ale zmienię na skórzany przed zabraniem na Drużno. Tam głębokość jest idealna ... tylko te zaczepy Ale jak to mówią > nie ma ryzyka, nie ma zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 I wish you only fun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi