Novis Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Everything points to it, Gadziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertO Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) To ja tak króciutko,chłopaki ślicznie dziękować za wyjazd, organizacje i możliwość połapania na nowej wodzie !!!btw. zumbe udało mi się jednak przeżyć...w ramach spóźnionej odp. na niedzielno-poranne zapytania Edytowane 23 Października 2017 przez NorbertO 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Jak obiecałem daję krótkie podsumowanie z sobotnich zawodów (na podsumowanie całej imprezy dajcie mi proszę kilka dni, a przygotuję artykuł). W zawodach w sumie wystartowało (szumnie to brzmi, bo raczej podeszło do zawodów) 40 zawodników, ryby złowiło 12 z nich. Pierwsze miejsce zajął Norbert0 łowiąc 2 szczupaki 77,5 i 71,5cm, zgarnął tym samym główną nagrodę zawodów tj. voucher na wyjazd grupowy z Eventur Fishing.Dodatkowo zestawy przynęt i gadżetów przygotowanych przez firmy Dorado, Spinmad oraz zestaw gum naszego forumowego kolegi Cyprys19 Drugą pozycje zajął Zander90, Piotrek złowił szczupaka 75,5cm oraz okonie 21,5cm i 19,6cm, dzięki temu otrzymał wędkę przygotowaną przez pracownię Hubrods , Hubert uzbroił i ozdobił ją specjalnie na tą okazję dopasowując ją do drugiej części zestawu czyli ufundowanego przez firmę Shimano kołowrotka Stradic Ci4 2500.Podobnie jak w przypadku pierwszego miejsca dodatkowo były zestawy przynęt i gadżetów przygotowanych przez firmy Dorado, Spinmad oraz zestaw gum naszego forumowego kolegi Cyprys19. Trzecia pozycja przypadła Damiano113, który złowił 2 szczupaki 51,2 i 66,8cm, dzięki czemu stał się posiadaczem kompletu ubrań ufundowanego przez Angry Pikes oraz zestawów przynęt i gadżetów przygotowanych przez firmy Dorado, Spinmad, jak i zestawu gum naszego forumowego kolegi Cyprys19. Nagrodzeni zostali również łowcy najdłuższych ryb obu złowionych gatunków: Najdłuższego okonia złowił Durzy, okoń Andrzeja miał 38,5cm Najdłuższy szczupak zawodów złowiony przez naszego zwycięzcę Norbert0 Jeszcze raz gratuluję wszystkim zwycięzcom Panowie jeszcze raz dziękuję Wam za udział w imprezie w imieniu swoim jak i pozostałej 2 organizatorów tj. Bartka i Marcina. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Damiano i Ja także już w domu. Panowie chciałem bardzo podziękować za wspólne spotkanie i poznanie się osobiście z wieloma z Was. Wspólnie spędzony czas to także masa rozmów i ciekawostek, wymiany doświadczeń a także po prostu gadania o wszystkim i o niczym.Przede wszystkim dzięki dla kolegów : @Coma, @Hubertus @Marcin @Milupa @Maniutoo. No i szacunek dla organizatorów : Marcin , Bartek i Piotrek kawał dobrej roboty! Dziękujemy za wszystko i dozobaczyska mam nadzieje, że za rok ! @Remek żałuj oj żałuj ! było mega PS. Można prosić o ostateczną listę 44 (lub więcej) wybranych ze zjazdu i najlepiej podpis pod zdjęciem grupowym:P bo niestety nie ze wszystkimi - myślę jak każdy - daliśmy radę się poznać osobiście Listę wstawię w podsumowaniu, co do zdjęcia grupowego to niestety zbyt późno się zabraliśmy za to i tylko część składu na nim jest. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Witam Dla wszystkich uczestników Ogólnopolskiego Zlotu Jerkbit.pl DADAJ 2017 Pracownia Hubrods gwarantuje rabat 5% na wędki zamówione do końca listopada 2017 roku. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zapomniałem dodać że wysyłka kurierem na terenie PL w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 ...to było oczywiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Hubercik jak dorzucisz do paczki smalczyk i śledzie to już planuje co będziemy montować :D ,oczywiście odbiorę osobiście ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jak nie cierpię pietruszki, tak śledzie były pyszne [emoji106]A i smalec palce lizać [emoji12] Wysłane z IPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Pomijając resztę oczywistych przyjemności i zalet zlotu dla samego smalcu warto było przyjechać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 sledzie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Śledź jest poza klasyfikacją, bo podobno, śledź to nie ryba?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Śledź jest poza klasyfikacją, bo podobno, śledź to nie ryba?!Śledź to zagrycha [emoji16] niestety się nie załapałem tym razem, ale smalczyk primasort kto nie próbował niech żałuje [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Hubercik jak dorzucisz do paczki smalczyk i śledzie to już planuje co będziemy montować :D ,oczywiście odbiorę osobiście ... nie ma sprawy, przy odbiorze osobistym śledzik i smalczyk w pakiecieJak nie cierpię pietruszki, tak śledzie były pyszne [emoji106]A i smalec palce lizać [emoji12] Wysłane z IPhone za pomocą Tapatalk Miło słyszećPomijając resztę oczywistych przyjemności i zalet zlotu dla samego smalcu warto było przyjechać PodziękowałŚledź to zagrycha [emoji16] niestety się nie załapałem tym razem, ale smalczyk primasort kto nie próbował niech żałuje [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Podsumowując na nastepny zlot trzeba będzie beczuszke śledzi zrobić a i smalcu wanienka by sie przydała 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 nie ma sprawy, przy odbiorze osobistym śledzik i smalczyk w pakiecie Miło słyszeć Podziękował Podsumowując na nastepny zlot trzeba będzie beczuszke śledzi zrobić a i smalcu wanienka by sie przydała Grunt to dobre podejscie do klienta hmm jaka mi jest potrzebna wedka?? Hmm [emoji16] mysl Adas mysl [emoji23] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dzień dobry, ja w sprawie zlotu Myślę, że dobrym pomysłem byłaby organizacja następnej imprezy w trochę cieplejszą porę roku, tak żeby dzień nam nie uciekał za szybko. Późna wiosna/wczesna jesień, tak coś teges 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Myślę że początek października będzie dobrą porą .Może szczupaki będą jeszcze w okolicy trzcinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 To dobry termin ...dla mnie (bo właśnie dzisiaj klepnięta jest Św. Anna od 15-go września ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 To dobry termin ...dla mnie (bo właśnie dzisiaj klepnięta jest Św. Anna od 15-go września )Ja na razie maj mam zaklepany i opłacony.A teraz siedzę na zwolnieniu i oglądam sobie jesienne adresy. Ciąąąąągnie mnie w adresy powyżej Zatoki Botnickiej.Ale, nie o tym wątek. Zatem żeby utrzymać w temacie - może czerwcowy na otwarcie sandaczowego sezonu? Tyle, że to by trzeba sporo wcześniej, bo mety wędkarskie ludzie wybierają szybko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja na razie maj mam zaklepany i opłacony.A teraz siedzę na zwolnieniu i oglądam sobie jesienne adresy. Ciąąąąągnie mnie w adresy powyżej Zatoki Botnickiej.Ale, nie o tym wątek. Zatem żeby utrzymać w temacie - może czerwcowy na otwarcie sandaczowego sezonu? Tyle, że to by trzeba sporo wcześniej, bo mety wędkarskie ludzie wybierają szybko Na Zegrze, na otwarcie sandaczowe ryby klasyfikowane w zawodach: leszcz okoń boleń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Na Zegrze, na otwarcie sandaczowe ryby klasyfikowane w zawodach: leszcz okoń boleńŁukasz dowcipnisiu Są chyba fajniejsze wody niż Zegrze, któe logistycznie mogą nas przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Jak najbardziej, ale nigdzie, tak jak nad Zegrzem, nie będzie nam wesoło! Jeszcze jakieś ryby gdzie indziej zostaną złowione, może nawet sandacze? I co wtedy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 To dobry termin ...dla mnie (bo właśnie dzisiaj klepnięta jest Św. Anna od 15-go września ) Znowu, a fe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Mam tam sprawy do załatwienia ... a poza tym fajnie jest w(y)skoczyć na Ankę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dzień dobry, ja w sprawie zlotu Myślę, że dobrym pomysłem byłaby organizacja następnej imprezy w trochę cieplejszą porę roku, tak żeby dzień nam nie uciekał za szybko. Późna wiosna/wczesna jesień, tak coś teges Piotrek, ale nocy może zabraknąć ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi