sukingad Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Weźmiesz dwa razy większy kieliszek i się wszystko ładnie wyrówna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Śledź jest poza klasyfikacją, bo podobno, śledź to nie ryba?!dziwne znajomy mówi to samo o szczupakach , ze to nie ryba tylko przylów . Ale pietruszka go nie sypie tylko marynuje w chilli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 dziwne znajomy mówi to samo o szczupakach , ze to nie ryba tylko przylów . Ale pietruszka go nie sypie tylko marynuje w chilli.Nie bardzo rozumiem jakie masz intencje w swoich wypowiedziach, to już kolejny wpis w którym prowokujesz, tylko po co. Wracając do tematu wątku, jeszcze raz dziękuję wszystkim za świetną zabawę na zlocie, nie mogę się doczekać kolejnego spotkania Janusz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witajcie koledzy ,robiłem ostatnio porządki w garażu i natknąłem się na torbę ze zlotu ,jak by komuś brakowało czapki Shimano w swojej paczce to ja mam dwie .Nie wiem jakim sposobem ale znalazła sie w mojej torbie .Pewnie w trakcie integracji którą mile wspominam, ktoś włożył przez przypadek do mojej torby .Jak ktoś się zgłosi odeślę w bąbelkowej pod wskazany adres .Pozdrawiam Michał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Zaczynam żałować że nie byłem. Musiało być nieźle jak już się nawet czapki integrowały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Oj było 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Nieźle? Było odlotowo [emoji39][emoji14][emoji3] Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 ...nawet czapki odlatywały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi