Krzysiu Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 ..." a no i Bob" ... mam się bać i martwić ?! Bob spójrz na mnie czego tu sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Ja również poproszę o miejsce + Bartek. Będziemy z własnym gumiakiem Edytowane 15 Lutego 2017 przez sucks_one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Ja również poproszę o miejsce + Bartek. Będziemy z własnym gumiakiem Bartek to nick? 1. Lukson ( własna łódka )2. Tomek88 ( własna łódka)3. SzymusS ( własna łódka)4. Wuran - łódka miejscowa5. deejaybialy - łódka miejscowa6. Welpa1809 ( własna łódka)7. Andan (łódka Welpa1809)8. Durzy- łódka miejscowa9. Sławek.Sobolewski10. BOB111. Slawito - (łódka miejscowa z Fazi)12. Fazi -(łódka miejscowa z Slawito)13. milupa ( własna łódka )14. Golenia ( własna łódka)15. yakoto ( łódka Golenia )16. bolenjanusz ( łódka milupy)17. michal7709 ( własna łódka )18. rafcool ( łódka michal7709 )19. Dano^20. Godski21. saw7022. Fatso (łódka miejscowa, albo na dostawkę)23. Platynowłosy ( łódka miejscowa z Waldim)24. Waldi ( łódka miejscowa z Platynowłosym)25. brig26. Hasior27. Pauliśka28. nurek28 ( prawdopodobnie własna łódka)29. dekosz ( łódka miejscowa z OloPe)30. OloPe ( łódka miejscowa z dekosz)31. Hesher32. Silurus (łódka leoli)33. leoli (własna łódka)34. Maniutoo (własna łódka)35. polak9 (własna łódka)36. sucks_one ( własny ponton)37. Bartek ( ponton sucks_one)38. Hubertus Edytowane 15 Lutego 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie może mnie nie być zapisać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 tylko ja bez łódki jestem i poproszę o przygarnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ile miejsc będzie na imprezę?I jaki koszt łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ile miejsc będzie na imprezę?I jaki koszt łódki? Liczba miejsc jest nieokreślona, zapraszamy. "Pierwszych 14 chętnych, którzy zadeklarują chęć wynajęcia łodzi, poniesie koszty 25 zł za dobę od osoby. Dobór par na łodziach w gestii uczestników." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Liczba miejsc jest nieokreślona, zapraszamy. "Pierwszych 14 chętnych, którzy zadeklarują chęć wynajęcia łodzi, poniesie koszty 25 zł za dobę od osoby. Dobór par na łodziach w gestii uczestników."Z chęcią bym się zapisał ale do października jeszcze tyle czasu że nie wiem co się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Z chęcią bym się zapisał ale do października jeszcze tyle czasu że nie wiem co się wydarzy Jak się zapiszesz teraz, to potem będziesz wszystko układał pod ten wyjazd, a nie odwrotnie :-)Tak to działa :-) Tapatalknięte ze srajfona Edytowane 15 Lutego 2017 przez Dano^ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Z chęcią bym się zapisał ale do października jeszcze tyle czasu że nie wiem co się wydarzy Wszystkim niezdecydowanym mogę zdradzić, że dla każdego przybysza będzie fajny upominek wędkarski zupełnie ZA DARMO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wszystkie garnki są nierdzewne, a pokrywki całkowicie za darmo :-) Tapatalknięte ze srajfona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jeśli ktoś ma ochotę pomóc organizacyjnie i być ze mną na łódce, zapraszam.Termin odległy i nie mam pojęcia jak będzie z pracą i czasem wolnym.Ale daleko nie mam, może się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wszystkim niezdecydowanym mogę zdradzić, że dla każdego przybysza będzie fajny upominek wędkarski zupełnie ZA DARMO Deska do skrobania ryb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Liczba miejsc jest nieokreślona, zapraszamy. "Pierwszych 14 chętnych, którzy zadeklarują chęć wynajęcia łodzi, poniesie koszty 25 zł za dobę od osoby. Dobór par na łodziach w gestii uczestników."Czy kompan do "pary" może być z poza forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czy kompan do "pary" może być z poza forum ? Może, a może do tego czasu będzie już naszym forumowiczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Może, a może do tego czasu będzie już naszym forumowiczem Jutro u mnie będzie osobnik który dzieli ze mną zawsze łódź na ZS więc obgadamy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 założenie konta to tak ze 2 minuty zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Bob spójrz na mnie czego tu sie bać No pewnie ... do rany przyłóż! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No pewnie ... do rany przyłóż! Jak się nie będziesz w rozmowę wcinał.....to nic Ci Robert nie grozi Także soku z gumi-jagód mało spożywaj, to pomaga nad samokontrolą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ty to się nawet nie odzywaj. Takie rady to sobie .... Liczyłem na Twoje wsparcie w sobotę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Spamerzy, sio na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 tylko ja bez łódki jestem i poproszę o przygarnięcieJak chcesz Hubert to coś się ogarnie, zadzwonię jutro do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertO Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czołem,Jak są jeszcze miejsca, to prośba o dopisanie mojej skromnej osoby Jako wkład posiadam spaline 4hp i echo - chętnie dołączę do kogos na łajbe, lub wezmę kogoś jeśli są jeszcze do wypozyczenia łodzie.Pzdr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 1. Lukson ( własna łódka ) 2. Tomek88 ( własna łódka) 3. SzymusS ( własna łódka) 4. Wuran - łódka miejscowa 5. deejaybialy - łódka miejscowa 6. Welpa1809 ( własna łódka) 7. Andan (łódka Welpa1809) 8. Durzy- łódka miejscowa 9. Sławek.Sobolewski 10. BOB1 11. Slawito - (łódka miejscowa z Fazi) 12. Fazi -(łódka miejscowa z Slawito) 13. milupa ( własna łódka ) 14. Golenia ( własna łódka) 15. yakoto ( łódka Golenia ) 16. bolenjanusz ( łódka milupy) 17. michal7709 ( własna łódka ) 18. rafcool ( łódka michal7709 ) 19. Dano^ 20. Godski 21. saw70 22. Fatso (łódka miejscowa, albo na dostawkę) 23. Platynowłosy ( łódka miejscowa z Waldim) 24. Waldi ( łódka miejscowa z Platynowłosym) 25. brig 26. Hasior 27. Pauliśka 28. nurek28 ( prawdopodobnie własna łódka) 29. dekosz ( łódka miejscowa z OloPe) 30. OloPe ( łódka miejscowa z dekosz) 31. Hesher 32. Silurus (łódka leoli) 33. leoli (własna łódka) 34. Maniutoo (własna łódka) 35. polak9 (własna łódka) 36. sucks_one ( własny ponton) 37. Bartek ( ponton sucks_one) 38. Hubertus 39. Norbert0 ( silnik spalina, łódka miejscowa lub z kimś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jakby ktoś z Lublina jechał to chętnie zgłosiłbym się, ale bez łódki (nie mam niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi