Wrzos76 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam wszystkich, którzy tu wstąpią Postanowiłem podzielić się z wami swoją "twórczością" związaną z woblerami. Moja przygoda z tymi przynętami zaczęła się 24 lata temu. Mając 17 lat wystrugałem (wyszlifowałem) swoje pierwsze woblery, które dziś stanowią dla mnie mega wartość sentymentalną. Dziś po dość długiej przerwie postanowiłem wziąć nóż do ręki i wystrugać sobie kilka kilerów. Mam nadzieję, że rybki w tym sezonie zainteresują się nimi i sprawią mi wiele radości... Pozdrawiam wszystkich strugaczy i zapraszam do konstruktywnej wymiany doświadczeń w tym temacie. P.S. Postaram się ubogacać mój wątek, wstawiając zdjęcia i filmy z moimi kilerami w akcji już znad wody. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (...) Dziś po dość długiej przerwie postanowiłem wziąć nóż do ręki i wystrugać sobie kilka kilerów. (...)Bardzo dobra decyzja Witaj we własnym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 ale piękne, czekamy na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ładne w szczególności maluszki Mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzos76 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ładne w szczególności maluszki Mi się podobają.Mam nadzieję, że się sprawdzą w tym sezonie Nie omieszkam się pochwalić wynikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witamy we własnym watku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzos76 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dziś do mojego arsenału dołożyłem kolejne kilerki... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi