Spinnigista Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Minimy przy kijku do 30g nie są konieczne lepiej dla pewności dać alconite ,a jak ma być tanio to alu ox.A te Fuji AluOxy, gdzie są dostępne ? Edytowane 9 Marca 2016 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A te Fuji AluOxy, gdzie są dostępne ?BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Kurcze licze licze i chyba coś źle patrze.Taki secik w Alconite to mniej więcej ile wyjdzieMoże ktoś pomóc.Jeszcze pytanie np.z KR H lepiej dalej H czy może L albo M.Sprawdź sobie w tabeli tam są podane symbole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Sprawdź sobie w tabeli tam są podane symbole .Tomek w jakiej tabeli ? Fuji ? czy chodzi o np.BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Na szybko FNC KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Generalnie Google grafika i wym kierunku patrz.. na forum zresztą też gdzieś jest... może to być jako dobrą baza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A nie lepiej Alconite ? Kasa podobna - ciężar nie jest istotny przy takim CW....! Przynajmniej trwałe będą.Szczyt Sic oczywiście...Start 25 będzie dobry. Ew. 20.Alconity kolo 150 zeta - minimy 70zł - połowa alco.... Ale moim zdaniem nie ma co oszczędzać kij do 30 gram to już średnia armatka - bezpieczniej bedzie 8dyszek dorzucic i zakupić alconity. Tak dla świętego spokoju. Choć przyznam ,że mam z 6 spinów w Minimach i po ok 2-3 latach nie zauważyłem żadnego zużycia. Choć przynam , że są to kije ma do 15 gram,ale intensywnie używane 15- a 30 to różnica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Alconity kolo 150 zeta - minimy 70zł - połowa alco.... Ale moim zdaniem nie ma co oszczędzać kij do 30 gram to już średnia armatka - bezpieczniej bedzie 8dyszek dorzucic i zakupić alconity. Tak dla świętego spokoju. Choć przyznam ,że mam z 6 spinów w Minimach i po ok 2-3 latach nie zauważyłem żadnego zużycia. Choć przynam , że są to kije ma do 15 gram,ale intensywnie używane 15- a 30 to różnica ...nie liczyłem ile będzie ale na szybko w brc - Fuji SIC - 199 plnhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zestaw-przelotek-Fuji-SIC-KR-PKLSG25H81/970 a alconite... sa tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Chyba będzie kijek na Alconite Tylko teraz rozmieszczenie i wielkości Najbliżej mi do pomysłu @Żbika tylko te 6tki nie wiem czy nie lepiej zejść do 5tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wiem ze Fuji to sa firmowy ale ostatnio przegladałem produkty kushiro jest na aledrogo jedna osoba ktra sprzedaj.Tam jest taki zestawik przelotek tak za około 50 zł nie wiem czy warto czy ktos z Was stosował: http://allegro.pl/kushiro-przelotka-sic-jednostopkowa-made-in-japan-i5106443344.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Za 50 można kupi zestaw batson hard... kushiro tez są ok... ale do batsona jakoś mam większe zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ewentualnie sprawdz takie http://tackle24.de/index.php?a=6459〈=eng moze wyjdzie taniej, a przelotki sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tomasz eS ktore sa lzejsze kushiro czy batson hard albo ktore wizualnie sa lzejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Wiem ze Fuji to sa firmowy ale ostatnio przegladałem produkty kushiro jest na aledrogo jedna osoba ktra sprzedaj.Tam jest taki zestawik przelotek tak za około 50 zł nie wiem czy warto czy ktos z Was stosował: http://allegro.pl/kushiro-przelotka-sic-jednostopkowa-made-in-japan-i5106443344.htmlTen set kushiro jest mało atrakcyjny pod względem choćby wielkości . Wg mnie nie ma co kombinować. Batson hard ewentualnie fuji hardloy ....Wagi kushiro nie znam. Ale w tej kategorii waga nie jest priorytetem a trwałość Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 wiem ze set jest dobrany jak do seryjnych ale mozna sobie pozamawiac jak sie chce a stosowałes kiedys te kushiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Tak ze 3 wedki na nich złożyłem... jak pisze wole inne ... te są ... hmmm przeciętne Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Może ma koś jakiś sprawdzony secik ???pobierz katalog fuji i możesz już kombinować http://www.brc.com.pl/katalogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 pobierz katalog fuji i możesz już kombinować http://www.brc.com.pl/katalogi/Szczerze powiem że szukałem tego katalogu.Widocznie kiepsko szukałem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 ewentualnie sprawdz takie http://tackle24.de/index.php? a=6459〈=eng moze wyjdzie taniej, a przelotki sa okKurcze naprawde fajne tylko nie mam jak tego zamówić.No i nie wiem jaki secik z nich byłby najlepszy.Wyglądają fajnie i w tytule jest slim czyli jest szansa że nie są ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam, przy takim kiju jaki składasz to bierz batsony. Tanio, dobrze i dostępne, poza tym mają w małych rozmiarach na stopkach typu "L", a nie "LV". Dorzuc na szczycie alconita lub sic i tak tego nie zniszczysz. Jeżeli ja ich nie zniszczyłem i nie przetarłem na plecionce to Ty również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja swoja pierwsza wedke zrobilem na batsonach, od 30LV do 6L, przy spacingu sugerowalem sie FNC dla przelotek w ramkach Y i bylem zadowolony z efektu koncowego, przelotki sa tanie i solidne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Kurcze naprawde fajne tylko nie mam jak tego zamówić.No i nie wiem jaki secik z nich byłby najlepszy.Wyglądają fajnie i w tytule jest slim czyli jest szansa że nie są ciężkieTe przelotki to generalnie (w sensie wysokosci etc) kopie Fuji. Zamowic? Zakladasz konto, placisz i wysylaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Te przelotki to generalnie (w sensie wysokosci etc) kopie Fuji. Zamowic? Zakladasz konto, placisz i wysylaja.. Że tak powiem jestem noga jeśli chodzi o przelewy internetowe a jeszcze przelew z przewalutowaniem to już jakaś czarna magia.Zdolności manualne tu lepiej się czujeA przelewy które mi wychodzą to pocztowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroaro Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Te przelotki to generalnie (w sensie wysokosci etc) kopie Fuji.Zamowic? Zakladasz konto, placisz i wysylaja.. Do Polski też wysyłają ?, jaki koszt może być takiej małej paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Do Polski też wysyłają ?, jaki koszt może być takiej małej paczki?Nie wiem jak z Polska-z Niemiec do UK pudlo kosztuje 16 euro GLS-em.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi