Skocz do zawartości

SPACING (ROZMIESZCZENIE I DOBÓR PRZELOTEK)

marcin

Rekomendowane odpowiedzi

A nie lepiej Alconite ? Kasa podobna - ciężar nie jest istotny przy takim CW....! Przynajmniej trwałe będą.

Szczyt Sic oczywiście...

Start 25 będzie dobry. Ew. 20.

Alconity kolo 150 zeta - minimy 70zł  - połowa alco.... :)  Ale moim zdaniem nie ma co oszczędzać kij do 30 gram to już średnia armatka - bezpieczniej bedzie 8dyszek dorzucic i zakupić alconity. Tak dla świętego spokoju. Choć przyznam ,że mam z 6 spinów w Minimach i po ok 2-3 latach nie zauważyłem żadnego zużycia. Choć przynam , że są to kije ma do 15 gram,ale intensywnie używane  :) 15- a 30 to różnica ...

Alconity kolo 150 zeta - minimy 70zł  - połowa alco.... :)  Ale moim zdaniem nie ma co oszczędzać kij do 30 gram to już średnia armatka - bezpieczniej bedzie 8dyszek dorzucic i zakupić alconity. Tak dla świętego spokoju. Choć przyznam ,że mam z 6 spinów w Minimach i po ok 2-3 latach nie zauważyłem żadnego zużycia. Choć przynam , że są to kije ma do 15 gram,ale intensywnie używane  :) 15- a 30 to różnica ...

nie liczyłem ile będzie ale na szybko w brc  -  Fuji SIC - 199 pln

https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zestaw-przelotek-Fuji-SIC-KR-PKLSG25H81/970

a alconite... sa tansze :)

Wiem ze Fuji to sa firmowy ale ostatnio przegladałem produkty kushiro jest na aledrogo jedna osoba ktra sprzedaj.

Tam jest taki zestawik przelotek tak za około 50 zł nie wiem czy warto czy ktos z Was stosował:

http://allegro.pl/kushiro-przelotka-sic-jednostopkowa-made-in-japan-i5106443344.html

Wiem ze Fuji to sa firmowy ale ostatnio przegladałem produkty kushiro jest na aledrogo jedna osoba ktra sprzedaj.

Tam jest taki zestawik przelotek tak za około 50 zł nie wiem czy warto czy ktos z Was stosował:

http://allegro.pl/kushiro-przelotka-sic-jednostopkowa-made-in-japan-i5106443344.html

Ten set kushiro jest mało atrakcyjny pod względem choćby wielkości . Wg mnie nie ma co kombinować. Batson hard ewentualnie fuji hardloy ....

Wagi kushiro nie znam. Ale w tej kategorii waga nie jest priorytetem a trwałość

Edytowane przez Tomasz eS

ewentualnie sprawdz takie

http://tackle24.de/index.php?

a=6459〈=eng

moze wyjdzie taniej, a przelotki sa ok

Kurcze naprawde fajne tylko nie mam jak tego zamówić.

No i nie wiem jaki secik z nich byłby najlepszy.

Wyglądają fajnie i w tytule jest slim czyli jest szansa że nie są ciężkie

Witam, przy takim kiju jaki składasz to bierz batsony. Tanio, dobrze i dostępne, poza tym mają w małych rozmiarach na stopkach typu "L", a nie "LV". Dorzuc na szczycie alconita lub sic i tak tego nie zniszczysz. Jeżeli ja ich nie zniszczyłem i nie przetarłem na plecionce to Ty również :D

Kurcze naprawde fajne tylko nie mam jak tego zamówić.

No i nie wiem jaki secik z nich byłby najlepszy.

Wyglądają fajnie i w tytule jest slim czyli jest szansa że nie są ciężkie

Te przelotki to generalnie (w sensie wysokosci etc) kopie Fuji.

Zamowic? Zakladasz konto, placisz i wysylaja.. :)

Te przelotki to generalnie (w sensie wysokosci etc) kopie Fuji.

Zamowic? Zakladasz konto, placisz i wysylaja.. :)

Że tak powiem jestem noga jeśli chodzi o przelewy internetowe a jeszcze przelew z przewalutowaniem to już jakaś czarna magia.

Zdolności manualne tu lepiej się czuje

A przelewy które mi wychodzą to pocztowe :-)