Skocz do zawartości
  • 0

Uwolnić bezpiecznie szczupaka

admin

Pytanie

Witam,

Mam wielką nadzieję, że większość z Was wypuszcza szczupaki z powrotem do wody. To bardzo ważne dla zachowania reszty populacji w naszym kraju. Jeśli ktoś z gości chciałby w tej kwestii się podszkolić zapraszam na stronę akcji Ratuj Szczupaka http://www.szczupak.org. Dla tych, którzy chcieliby podejść do tego zagadnienia jak prawdziwi profesjonaliści polecam zestaw, który niestety dostępny jak na razie jest tylko w US. Podaję dla zainteresowanych.

http://www.upmuskyproducts.com/images/ReleaseKit.jpg

Pozdrawiam

Remek

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Remku, ja wypuszczam prawie wszystkie szczupaki. Czy jest to ważne dla zachowania populacji w kraju to ja nie wiem. Wiem natomiast, że bardzo się z tego cieszą ludzie, którzy łowią po mnie w tych samych miejscach na wędkę bo mają na kolację i brygady rybackie delegowane przez ZO w Poznaniu bo mają szczupaki na sprzedaż. Dla nich jest to ważne.

Do uwalniania mam podobne przyżądy jak na Twojej fotce.

pozdrawiam

• 0

Qurcze, wcześniej przegapiłem tego posta, ale faktycznie zapraszam wszystkich na naszą stronę poświęconą Akcji Ratuj Szczupaka. Myślę, że jest tam bardzo dużo ciekawych informacji dotyczących nie tylko zębatych, ale także całego zagadnienia jakim jest C&R.

Remku - czy jest możliwe umieszczenie banera naszej akcji?!?

POzdrawiam Mateusz

• 0

No tak st.croix jest świetny (chociaż nie łowię tym długo) a ostanio ześwirowałem na punkcie megabass'a. I to ześwirowałem totalnie .... na razie co prawda teoretycznie ale ... szykuję się w przyszłości do jakiegoś zakupu :D - butelki już zbieram :D

Dzisiaj np. kupiłem kasety w Japonii (całą serię 4 szt.) X-Bites megabass (taki prezent na imieniny). W domu prawdopodobnie mam paczuszkę z przynętami megabass'a. Oj będzie co testowac w weekend :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Witam kolegów.

Długo na to czekaliśmy, ale w końcu się udało. Na naszej stronie www.szczupak.org jest do obejrzenia relacja z Akcji Zarybieniowej Wrocław 2005. Na razie jest dostępna dla posiadaczy kodeków DivX 5 i wyżej, ale pracujemy na tym, aby można było to oglądać w każdej windowsowskiej przeglądarce.

Pozdrawiam

• 0

hej. no niestety z przyczyn technicznych filmik będzie dostępny najwcześniej jutro. uż był na stronie, ale nie każdy mógłby go zobaczyć. Musimy go przekompresować do ogólnie dostępnych formatów i kodeków. Nie jestem informatykiem, więc wybaczcie jeśli wyraziłem się mało precyzyjnie.

Anyway, zajrzyjcie tam jutro to może będzie już gotowe.