rognis_oko Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Oto najciekawsza zdobycz naszego środowego spływu po Wiśle.Życiowy kleń @Guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 ulala... niezly misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Piękne klenicho. Ile centów jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ładny... A jak sam spływ?? Daleko popłyneliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ladna rybka Gumo,gratulacje Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 przyłaczę się do @phali - ile miał centów?!? Poza tym gratulacje. Ostatnio bardzo polubiłem klenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Piekny klenik, piekna wyprawa, szczerze sie ciesze.Tylko - jak zwykle - metoda i przyneta pliz.Bo o miejsce to juz nie pytam - wiadomo, tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dzieki za gratulacje.Po pomiarach na kolanie zgodzilismy sie na 53cm, w okolicy krecily sie takie co najmniej 60 ale po przestawieniu lodki albo sie wystraszyly albo skonczyly chodzic...Bardzo daleko nie plywalismy, szacuje ze w sumie jakies 12km zrobilismy.Metoda - spinning, przyneta byl nienajmniejszy pekaty wobler ze 4cm, okolo 7g, w kolorze naturalnym (nie Salmo). Nie piescilem sie tego dnia, jako ze mialy byc brzany, mialem swojego hot shota 20LB i linke 15LB.Klen walnal prawie tak agresywnie jak bolen i ladnie sie chlapal,. nawet jak na ten mocny sprzet.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No i podobno w Polsce slabo z ryba, a tu z kazdej wyprawy ladne okazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No bo slabo jest. Wyciaganie z tych ostatnich wynikow wnioskow, jakoby z rybami bylo dobrze, jest grubo na wyrost... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Moje gratulacje kawał kleniaA słabo to jest u mnie, kilka ostatnich wypadoówpraktycznie bez kontaktu chyba Wisełka mnie nie lubiAle nie zniechęcam się, będę orał dalej pozdrowienia esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 @Luko, ...No i podobno w Polsce slabo z ryba, a tu z kazdej wyprawy ladne okazy!... - bo to niestety prawda, że w Polsce słabo jest z rybą, a śmiem nawet twierdzić, że w niektórych miejscach z dnia na dzień coraz gorzej.Nasze rybki są bardzo bardzo wypracowane. Miejsca, na których je łowimy poznawałem przez kilkanaście lat. Mam parę dobrych miejscówek, ale nawet na nich często można się zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 proponuje zajrzec na pw. tam niezla brzane trafili ponizej lomzy...juz uprzedzam pytanie - wypuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 @Luko, ...No i podobno w Polsce slabo z ryba, a tu z kazdej wyprawy ladne okazy!... - bo to niestety prawda, że w Polsce słabo jest z rybą, a śmiem nawet twierdzić, że w niektórych miejscach z dnia na dzień coraz gorzej.Nasze rybki są bardzo bardzo wypracowane. Miejsca, na których je łowimy poznawałem przez kilkanaście lat. Mam parę dobrych miejscówek, ale nawet na nich często można się zawieść. @rognis, nie mialem tu na mysli porownywac np. ze Szwajcaria, ale moj staruszek w tym roku wogole na dolna Wiselke sie nie wypuszcza, bo nie ma ryby, pomimo, ze ta wode zna jak wlasna kieszen, a jesli cos sie przez przypadek pojawi to rybacy od razu wyciagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi