Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam Nie wiem czy to odgrzewany kotlet, ale ja dopiero teraz zauwazylem: http://www.stcroixrods.com/pdfs/STC_2011_FW_Section.pdf na stronie 9, Piotrek Piskorski i jego zyciowy szczupak z polskiej wody Szacuneczek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czy na stronie 30 to nie jest Jacek Gawliński z Muskie przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czy na stronie 30 to nie jest Jacek Gawliński z Muskie przypadkiem? Nie znam Jacka Gawlinskiego z Muskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Oj Daniel, Daniel....chodziło mi o gatunek ryby jaki trzyma w rękach, nie o sklep wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Oj Daniel, Daniel....chodziło mi o gatunek ryby jaki trzyma w rękach, nie o sklep wędkarski I z szacunku dla muskiego napisales go Wielka litera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 yyy... oczywiście ?źe tak to jak jackybrown li to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To ten slynny szczupak przyrastajacy centymetr na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 a nie 5 w dwa tygodnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Chyba nie Jacek chociaz okulary takie same Szkoda, bo ryba duza, chyba +50 cali. Musi jackybrow sam to potwierdzic.Hmm..czas chyba poszperac w innych katalogach, moze znajdzie sie ktos podobny do mnie z jakims np. duzym tarponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Przegladam katalog St Croixa na 2011 i nie widze zadnych zdiec Pepe czy Jacka...wogole to zdiecia generalnie pokazuja produkcje i same wedki, kolowrotki i osprzet ...czy macie jakis katalog na Europe ?na jednym malym zdieciu przewija sie bezimiennie bass i szczupak ...to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hej Jureczku, wejdz na strone internetowa stcroixrods.com - tam masz katalogi w .pdf o kt?łrych m?łwimy - i rozstrzygnij czy to Jacura czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 strona 30 - gregg thomasstrona 38 - steve heiting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 To jakiś konkurs?!? Kto rozpozna / zna więcej ludzi?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi