trout master Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Butt lakierujesz po klejeniu i toczeniu rękojeści czy taki przychodzi gotowiec? Insert też lakierowany? Czy polerowany gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Butt lakierujesz po klejeniu i toczeniu rękojeści czy taki przychodzi gotowiec? Insert też lakierowany? Czy polerowany gotowiec?Nic panie nie przychodzi, trzeba to po prostu wytoczyć Wszystkie elementy zrobiłem własnoręcznie. Drewno nie jest lakierowane, to finish olejem do elementów broni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Bardzo ładnie całość się prezentuje , ale dodatkowo ładnie blanki wyglądają w tym kolorze ( super jak są nieszlifowane i właśnie lakierowane transparentne ) , troszkę to przypomina mi CD xls . Tylko jaki był zamysł omotekostatnich trzech na biało ( życzenie odbiorcy ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Bardzo ładnie całość się prezentuje , ale dodatkowo ładnie blanki wyglądają w tym kolorze ( super jak są nieszlifowane i właśnie lakierowane transparentne ) , troszkę to przypomina mi CD xls . Tylko jaki był zamysł omotekostatnich trzech na biało ( życzenie odbiorcy ) ? Nie jest to biały, a chartreuse. Ma poprawić obserwacje szczytu w niesprzyjających warunkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Kij łososiowy nad nasze piękne pomorskie rzeki, jak i na morze.Wykonany na blanku FishingArt SLS9825-2 Nano, Lure Weight 13-42g. Przelotki Fuji Torzite, korek mieszany, insert i wstawki ze stabilizowanego orzecha tureckiego. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Możesz napisać jaki set Torzite jest na tym trociowym ładnym kijaszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Możesz napisać jaki set Torzite jest na tym trociowym ładnym kijaszku?https://sklep.brc.com.pl/pl/p/Zestaw-przelotek-Fuji-TORZITE-KR-Titanium-T-KLTG-25H9/916+ jedna T-KBTG 5,5 tuż za stożkiem dla świętego spokoju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Wrzucę coś, bo zbanuja wątek Dla legionisty na żyletę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Coś z grubej rury Seria ciężkich spinningów pod Norge. Edytowane 29 Maja 2022 przez Cpt. Lego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Oooo, nic nie wstawione?Wędeczka, a raczej kawał wędy na troty, na blanku FishingArt SLS 10025-2. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 No ładnie, ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Siostry, ale nie bliźniacze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Dwa bliźniacze kije pod norweskie rybki wykonane na blankach Xzoga TG-66 o mocy 18kg. Tu już nie ma miękkiej gry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Świetny trociowy blank. Ładne ryby na nim latały FishingArt SLS 10025-2 13-42g 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Cast w spirali na blanku FA Noctiss Nano, model SNT7621-2N w kolorze Burgundy transparent. Moc 21lb, c.w. 10-28g Rękojeść dzielona. Uchwyt Fuji ACS D16, Silver Deluxe. Przelotki Fuji Torzite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Fajna kosa na mega oksy i sandały na średnio-lekko. Całość waży 92g - jak dla mnie za lekkie to, ale przetestuję Blank Fishing Art Noctiss Nano SNT7013-2. Moc 7-13lb, c.w. 4-17g. Przelotki Fuji Torzite-2, uchwyt Fuji Carbon, dwukolorowa pianka EVA. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 (edytowane) Zajebista! Uchwyt kołowrotka totalna petarda! :-) Jaki rozmiar kołowrotka w tym siedzi? Jak dokładnie się nazywa ten uchwyt, bo szukam i nie ma… :-( Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Fajna kosa na mega oksy i sandały na średnio-lekko. Całość waży 92g - jak dla mnie za lekkie to, ale przetestuję Blank Fishing Art Noctiss Nano SNT7013-2. Moc 7-13lb, c.w. 4-17g. Przelotki Fuji Torzite-2, uchwyt Fuji Carbon, dwukolorowa pianka EVA. 20240329_135925.jpg 20240329_135936.jpg 20240329_135954.jpg 20240329_140108.jpg 20240329_140133.jpgMam takowego w delfinie fajny kijaszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Dobra znalazłem Fuji TCH > Titanium Carbon Hybrid :-) to jest zdecydowanie mój typ jak będę kiedyś sobie kombinował wędkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Dobra znalazłem Fuji TCH > Titanium Carbon Hybrid :-) to jest zdecydowanie mój typ jak będę kiedyś sobie kombinował wędkę!Tak to jest Fuji TCH, polecam, naprawdę fajnie się tym łowi. Z tym blankiem to jest petarda. Potestowałem i naprawdę ok. Kołowrotki Shimano do 4000 na luzie, innych nie testowałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Tak to jest Fuji TCH, polecam, naprawdę fajnie się tym łowi. Z tym blankiem to jest petarda. Potestowałem i naprawdę ok. Kołowrotki Shimano do 4000 na luzie, innych nie testowałem. Ja uwielbiam takie uchwyty, nie lubię kiedy rękę muszę trzymać na gwincie uchwytu. Mój ulubiony już 10 razy wstawiany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ja uwielbiam takie uchwyty, nie lubię kiedy rękę muszę trzymać na gwincie uchwytu. Mój ulubiony już 10 razy wstawiany na forum Jakim gwincie? Ten uchwyt ma schowany gwint. Palec wskazujący pięknie leży na blanku, reszta na piance lub uchwycie. Uchwyt drogi, niezbyt przyjemny w montażu (w sensie, że coś trzeba na tuleje wcisnąć, czy to carbon, czy pianka, czy korek) Ja na tym blanku czułem każde wąchanie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ja uwielbiam takie uchwyty, nie lubię kiedy rękę muszę trzymać na gwincie uchwytu. Mój ulubiony już 10 razy wstawiany na forum Dokładnie w taki, wyposażona była moja Daiwa Samurai Zander. Super uchwyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Dokładnie w taki, wyposażona była moja Daiwa Samurai Zander. Super uchwytA co z nią zrobiłeś ? To jest Samurai S 3-15 2,44 pojechała na naprawę do kolegi z forum Ale ten uchwyt TCH to jest mój numer jeden! Ostatnio gdzieś na nim też widziałem wędzisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Mam dolny skład Daiwa Samurai-S ZANDER 280 cm, 10-40g z takim uchwytem jak by komuś się przydał to priv. Szczytówkę złamałem, uchwyt można zdemontować z dolnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi