popper Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) A co z nią zrobiłeś ? To jest Samurai S 3-15 2,44 pojechała na naprawę do kolegi z forum Ale ten uchwyt TCH to jest mój numer jeden! Ostatnio gdzieś na nim też widziałem wędzisko!Mój był w wersji, jak kolegi, nieco wyżej. Do 40g i ok. 2,8m. Lata temu trafił w ręce kolekcjonera, z okolic Olsztyna. Edytowane 18 Kwietnia 2024 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 (edytowane) Nie no trzeba coś wkleić Edytowane 9 Października 2024 przez Cpt. Lego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Tu znów taki kijek do ciężkiego trollingu sobie zrobiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi