DamianeQ Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ale po co te złośliwości wobec kolegi? Chciał zabrać rybę, to zabrał. Uszanujcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Przepraszam, w którym miejscu byłem złośliwy? Ryba wielka, powód Z&Z wydaje mi się oczywisty, ot i wszystko... Jeżeli ktoś chce sobie zrobić wyprawą do Norge zapas mięsa, ma do tego pełne prawo w ramach obowiązującego limitu. A to, czy lepiej osiągnąć ten efekt jednym halibutem, czy tuzinem dorszy - kwestia indywidualna. Zasobność północnych wód jest ogromna, a (w czasie mojej tam wizyty) stała obecność trawlerów w łowisku nie nastraja zbyt C&R-owo. Wody środlądowe to inna bajka - w tym przypadku jestem bardziej zasadniczy. Na jałowym, górskim jeziorku 400ha kilka ekip, które znają się na rzeczy, mogłoby dokonać prawdziwego spustoszenia w populacji dużego, jeziorowego potoka. W ciągu 3 dni w typowych miejscach skłuliśmy ryby fest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ale po co te złośliwości wobec kolegi? Chciał zabrać rybę, to zabrał. Uszanujcie to.Ale po co takie głupie wpisy ?Jak na forum się promuje zlow i wypusc od 2005 roku a ktoś w 2013 pyta o co chodzi to może zanim zacznie pisać jak powyżej sprowadzi gdzie wszedł ????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A kwestia prezentacji na forum to inna sprawa, od tego są wewnętrzne regulacje, które zapewne za chwilę zadziałają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Pewnie nikt nie ma pretensji o to, że zabrał Halinkę ze sobą, jedynie o jedno zdjęcie za dużo (ostatnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie, a kto zabrania zabierać ryby zgodnie z limitem? Wiedzcie, że większość wypuszczali, brali tylko to, co już nie nadawało się do wypuszczenia.Może fotka z szubienicą nie była najlepsza, czy wręcz nieestetyczna, ale już jej nie ma, to był tylko w całości wstawiony cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Taki sobie kijek wystrugałem na Blanku Phenix Eliksir FX802-2. Insert trochę mnie pracy kosztował Edytowane 4 Października 2013 przez yankis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Tu znów wędeczka, mam nadzieje ja protestować na morskich trociach. Wykonana na blanku Phenix Karabela FX905-2. Edytowane 4 Października 2013 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 I skąd ja je znam Ta mocniejsza wpada w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No i morski kijek, a jak Batson RCLB 70ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 FX802-2 - całość robi miłe dla oka wrażenie, insert Twojej produkcji czy dopasowanie pochłonęło trochę pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczyk Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Cuda panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 FX802-2 - całość robi miłe dla oka wrażenie, insert Twojej produkcji czy dopasowanie pochłonęło trochę pracy? Całkowicie mojej, łącznie ze sprowadzeniem klocka z USA. Nie jest to łatwa robota, ale bardzo przyjemna. Przy toczeniu i obróbce klocków trzeba uważać, dwa mi się udało zepsuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam , Bardzo porządna robota. Widać , że dużo pracy włożyłeś , bo estetyka wykonania na najwyższym poziomie.P.S. W Batsonie faktycznie taka ilość przelotek wyszła z testów , czy zastosowałeś jakiś schemat? PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam , Bardzo porządna robota. Widać , że dużo pracy włożyłeś , bo estetyka wykonania na najwyższym poziomie.P.S. W Batsonie faktycznie taka ilość przelotek wyszła z testów , czy zastosowałeś jakiś schemat? PozdrawiamPiotr Można by było w tym systemie spiralnym dać jedną mniej, ale ten kij przeznaczony jest na bardzo duże ryby, rzędu wielu dziesiątek kilogramów, a przelotki są stosunkowo małe i w celu lepszego rozłożenia sił dałem więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kijki śliczne,ąle czepnę się omotek.Po co takie długie, co najmniej 5mm dłuższe od stopek przelotek,no i omotka przy szczytowej;potrzebna taka długa? Szczególnie w FX 802-2 to chyba nie koniecznie potrzebne No ale inserty CUDNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kijki śliczne,ąle czepnę się omotek.Po co takie długie, co najmniej 5mm dłuższe od stopek przelotek,no i omotka przy szczytowej;potrzebna taka długa? Szczególnie w FX 802-2 to chyba nie koniecznie potrzebne No ale inserty CUDNEPo wystruganiu tylu konkretnych armatek ,pewnie trudno było twórcy uwierzyć ,że na FX802 pójdzie tyle lakieru co na jedną przelotę z podomotą Więc dla bezpieczeństwa ... Ale żarty na bok ,wędki super a inserty jeszcze bardziej Brawa za podjęcie tematu mi by się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kijki śliczne,ąle czepnę się omotek.Po co takie długie, co najmniej 5mm dłuższe od stopek przelotek,no i omotka przy szczytowej;potrzebna taka długa? Szczególnie w FX 802-2 to chyba nie koniecznie potrzebne No ale inserty CUDNE Ok. Zmienię omotkę szczytową, bo też mi jakoś nie leży Co do innych, to nie ma tam więcej niż 3-4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Spoko to żadna wada, tylko zastanawiałem co chciałeś uzyskać przez dłuższe omotki,no chyba że nitki miałeś za dużo a chciałeś ją koniecznie zużyć .Nie bierz tego do bani,tak tylko się czepłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Spoko to żadna wada, tylko zastanawiałem co chciałeś uzyskać przez dłuższe omotki,no chyba że nitki miałeś za dużo a chciałeś ją koniecznie zużyć .Nie bierz tego do bani,tak tylko się czepłem Taki dizajn. Ja robię fotki każdego elementu i jest się do czego przyczepić. Nie wklejam, jak większość rękojeści i jednej omotki z odległości metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Pikne kijki strugasz, może kiedyś i ja zacznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Takie tam dwie xzogi trzasnąłem na kolanie seledynowa xzoga TAKA-UF 10kg 150g zbrojona pod spin-jiga na Bałtykxzoga TAKA-G 12kg 230g zbrojona pod spin-jiga na Bałtyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Selydynek super a 2 tez nie brzydsza ;-) Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Extra ta żarówa,chyba młodemu sprwię w tym kolorku ,to nie zgubię smroda nad Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi