yankis Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Extra ta żarówa,chyba młodemu sprwię w tym kolorku ,to nie zgubię smroda nad Wisłą Nie dość, że nie zgubi, to Ty z lornetą go szybko namierzysz, a w nocy można bez latarki chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ładne wykałaczki Seledynowa Taka-U*F 60-150G ma max. pwr. 10kg ? Pytam bo moja niebieska ma 12kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 12 kg, chyba mała pomyłka Co nie wpływa na całokształt . Fajne kolorki, ten żarówkowy fluo jest bardzo na czasie Niebieski jest matowy i tez mi pasuje.Właśnie brakowało mi pomysłu na taką żarówkę a tu proszę. Chyba coś podpatrzę ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Raz na jakiś czas wedkę ukręcę Eksportowa wersja Xzogi TAKA-G 58, Power 16kg, zbrojona spiralnie Fuji Alconite K, top SiC, Lure Weight 400g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 I jeszcze jedna, oczojebna Eksportowa xzogi TAKA-U*F 58. Zbrojona w przelotki Fuji SiC K, Power 16kg, Lure Weight 400g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Znawca w tej dziedzinie to nie jestem ale ta pierwsza mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zajebjoza Twoje araty szczególnie mi się podobują.Pierwsza stonowana i wysmakowana,a jednak z nutką przepychu,druga to istna radocha,na kacora nic tylko popracować takim badylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Kolejny kijek na nowym blanku Xzogi BB-X o mocy 23kg. Zbrojenie spiralne. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez yankis 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 I jeszcze jedna, oczojebna Eksportowa xzogi TAKA-U*F 58. Zbrojona w przelotki Fuji SiC K, Power 16kg, Lure Weight 400g. Ten zieloniaczek jest mój. Trzeba przyznać że Marek ma rękę do takiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nowy Rok 2015 niesie dużo mocy w sobie.Więc z grubej rury xzoga power 26kg 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Marek co tak nieśmialo,wózek widłowy potrzebny Gnie sie fajnie,a że przerobiłes trochę tych armat,więc nic dziwnego ,że ta wyglądsa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czekamy na test przy obciążeniu 26kg .Sorki - chyba mnie zbyt poniosło Piękne kije, tylko gdzie znaleźć ryby, które je dobrze przetestują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 26kg nie dałbym rady, ledwo utrzymałem te 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przecież to kijek to przestawiania wraków itp.Zacne te Twoje kijaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Xzoga BB-X 2kg. Lure max 50g. Nie na morze niestety, no chyba, ze gdzieś blisko Kolega zamierza na to łowić sandacze i szczupaki z łódki na Martwej Wiśle. Jak się spisze, to i ja coś napiszę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Xzoga BB-x 23kg wykonana pod stałoszpulowca Shimano Stella 13 20000 SW, na takich komponentach jak ALPS, Fuji Titan, korek burl. Przeznaczenie Norwegia jakieś płastugi Edytowane 1 Marca 2015 przez yankis 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 fajny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ula lalaPiękny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Marek,piękne są twoje wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo ładne i gustowne projekty, a samo wykonanie jak dla mnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Piękny sprzęt rzekłbym miodzio.W nie odległym czasie trzeba się jakoś skontaktować i coś zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No to wkleję cos Xzoga BB-X 58 PE 6-8 23kg No i mocniejsza Xzoga TAKA-G 56 PE 8-10 26kg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Przepiękne :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Maras dajesz czadu Zajefajne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Taki patyczak se przetestuję za chwilę MATAGI TR106 SILKY, 8-20 Lb, 8-28g Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez yankis 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi