yankis Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A dawno nic nie wklejałem Okoniowy, fajny patyk do łódki. Suzuki RXF 601 4lb c.w. 0,9-5g. Ubrany w Torzity. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Obiecałem też rybki dla Del Toro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Super Trzeba bedzie sie wybrac kiedys na takie lowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No i znów tematy norweskie. Xzoga BBX63 15kg. Taki kijek, który pozwoli bawić się z rybą i czerpać z tego satysfakcję na najwyższym poziomie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wykonanie na profesjonalnym poziomie, przyzwyczaiłeś już do tego, wiec się nie ślinię tak bardzo jak na to zasługuje Ale zajawka spacingu obiecuje chyba coś innego. Jeśli nie jest to tajemnica zawodowa, proszę pokaż oprócz szczegółów cały kij. To chyba zrobi jeszcze większe wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Wykonanie na profesjonalnym poziomie, przyzwyczaiłeś już do tego, wiec się nie ślinię tak bardzo jak na to zasługuje Ale zajawka spacingu obiecuje chyba coś innego. Jeśli nie jest to tajemnica zawodowa, proszę pokaż oprócz szczegółów cały kij. To chyba zrobi jeszcze większe wrażenie Fotografowanie całych wędek to najwiekszy problem u mnie Szczególnie zimą w pochmurne dni. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Cpt. Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 OK, nie było tematu I bez fotki daje radę, jest moc "mały ale wariat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) OK, nie było tematu I bez fotki daje radę, jest moc "mały ale wariat" A jednak rzutem na tasme sfociłem i jeszcze ciezarek powiesiłem, a dzis fotki obrobiłem Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Cpt. Lego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Inny model xzogi o mocy 15kg Taka-G 66. Na Norwegię super. Na identyczny blank zbrojony spiralnie wyholowałem w 2016 halinę 150 cm, a zapasu mocy było jeszcze, że ho, ho. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Shimano SW i jego brak kąta osi do stopki, aż gryzie w oczy Do tej Zośki to pasowałoby jakieś 8k. tylko jak zejść stożkiem, postawionym blisko od korby? Zaczynając od 50 to zbyt sensownie mocy blanku się nie wykorzysta. Odsuwając wejściową można surfcastingowe kije ubierać, ale 6' 6" z morskim dolnikiem albo krótsze? Rodbuilderzy mają niełatwe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Piekne wedki, watro zagladac do twojego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Shimano SW i jego brak kąta osi do stopki, aż gryzie w oczy Do tej Zośki to pasowałoby jakieś 8k. tylko jak zejść stożkiem, postawionym blisko od korby? Zaczynając od 50 to zbyt sensownie mocy blanku się nie wykorzysta. Odsuwając wejściową można surfcastingowe kije ubierać, ale 6' 6" z morskim dolnikiem albo krótsze? Rodbuilderzy mają niełatwe życie Jakoś to działa Janusz. Analizujac dziesiatki zdjęć w necie można zauważyć, że praktycznie wszystkie krótkie wędki morskie są tak zbrojone i tuńczykom dają rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jakoś to działa Janusz. Analizujac dziesiatki zdjęć w necie można zauważyć, że praktycznie wszystkie krótkie wędki morskie są tak zbrojone i tuńczykom dają rade Dobrze to ująłeś nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Xzoga BBX 66 8kg, na lekko. Robiona na Bałtyk, ale z powodzeniem na lekko obskoczy Norge.Fotki trochę słabej jakości. Raz, że światło w mieszkaniu kiepskie, a dwa studia nie mam MHX SU-ka 1207F-2. Dłuuuuga wędeczka do lekkiego pilkowania z wolno dryfujacych łodzi. No i znów xzoga BBX 23kg zbrojona spiralnie w przelotki Fuji SiC, piękny korek Tiger, uchwyt i gimbal ALPS. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piekna robota, szczegolnie ta ostatnia zoga.Gdzie taki tiger kupowales? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piekna robota, szczegolnie ta ostatnia zoga.Gdzie taki tiger kupowales? BRC? Nie pamietam, ale chyba od Roberta mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gratuluję kunsztu.Jaki set przelotek dostała XZOGA BBX66 8Kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie przepadam za tigerm,ale ten jest pierwszy, ktory mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Parę wędek, ot czasem coś się ukręci Dałem się namówic na przeróbkę wędki. Ostatni raz zapewne. Po rozebraniu same niespodzianki. Koszt nowego dizajnu przewyższał koszt fabrycznej wędki. No ale jak ktoś kocha prawdziwie, to i futro z norek sprezentuje A tu BBX 66 o mocy 10kg, taki lajtowy kijek pod Norge, a i Bałtyk z motorówki może obskoczy. Coś nowego Phenix UMBX-700. Jednoczęściowy spin do cięższego jiggingu sandaczowego. Moim zdaniem sprawdzi się tez na morzu. Xzoga Taka-G 66 o mocy 15kg. Uniwersalny kij na każdą rybę morską i w zasadzie do każdej przynęty. Bardzo przyjemny kijek na blanku Xzogi TG66, Power 10kg. Do lżejszego jigowania. Moc swoją też ma. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Coś tam jeszcze ukręcę od czasu do czasu, ale poświęcam się głównie przynętom. Wędki to już w ramach hobby, dla znajomych tylko Xzoga Taka-G 60 10kg zbrojona spiralnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ten kijek, na blanku Xzoga Taka-G 66 15kg, przeszedł ciężki test 16-31.03 na Morzu Barentsa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A ten przejdzie niebawem na Lofotach. Xzoga TG 66, Power 18kg. Lure Wt. 350g. Spirala na bogato. Wędka do katorżniczej pracy w rybnych wodach północnej Norwegii 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja bym taką zonę na rękach nosił, w zasadzie to każda powinna wykazać się takim sprytem, bo w ostatecznym rozrachunku i tak facet płaci za taki prezent 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Patrzę, podziwiam i żal trochę, że takiego sprzętu nie wymagają "moje" ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi