czarny1 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 zanim sprzedasz sprawdź czy nie będziesz miał tego samego problemu na innych wędkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ogólnie z tego co czytałem na forum to większość wędek nie chce współpracy z większymi slamerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Ogólnie z tego co czytałem na forum to większość wędek nie chce współpracy z większymi slamerami.No to pilnik go nie minie Żart, w takim razie zrobię prowizorkę jak 2 posty wyżej.I tak docelowo mierzę w Xzogę 12 kg, a tu raczej budujący czy zlecający dobiera inaczej uchwyty. Edytowane 23 Grudnia 2020 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) A ta stopka jest zbyt szeroka czy zbyt gruba czy jedno i drugie?Jaki rozmiar uchwytu jest zamontowany w tym mikado? Edytowane 23 Grudnia 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) A ta stopka jest zbyt szeroka czy zbyt gruba czy jedno i drugie?Jaki rozmiar uchwytu jest zamontowany w tym mikado?Stopkę da się wcisnąć, nie specjalnie mocno.Problem to rozstaw tulei - brakuje 3-4 mm, ale tu wystarczy ciut skrócić dolny korek od strony uchwytu - wtedy nakrętka zejdzie niżej i Slammer powinien wejść :-) Po południu będę kombinował. edit: pokombinowane :-) Edytowane 23 Grudnia 2020 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Przyciąłeś korek pod kołowrotkiem? Daj fotkę z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Tam nie ma korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Tam nie ma korkaPrzyciąłem rękojeść - po długości, by umożliwić przesunięcie nakrętek dalej, dzięki czemu stopka weszła.Zrobię foto stanu kija po tej skomplikowanej operacji :-) Edytowane 24 Grudnia 2020 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Ultimate Rod Tuning :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Pomysł całkiem fajny przy relatywnie tanim kiju. Ja jednak do wędki z pracowni wolałem spiłować stopkę kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Pomysł całkiem fajny przy relatywnie tanim kiju. Ja jednak do wędki z pracowni wolałem spiłować stopkę kołowrotka Mnie on kosztował okrągłą 100-wkę, i to nówka, korek we folii.Zaryzykowałem na OLX i mam :-) A skręcało mnie na myśl o szlifowaniu stopki, nawet w Slammer-ze... Teraz spokojnie poluję na wymarzoną Xzogę. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Przy wędce z pracowni dobrze jest powiedzieć budującemu kij jaki kołowrotek będzie przykręcany.Wtedy dobierze odpowiedni uchwyt żeby nic nie trzeba było piłować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Przy wędce z pracowni dobrze jest powiedzieć budującemu kij jaki kołowrotek będzie przykręcany.Wtedy dobierze odpowiedni uchwyt żeby nic nie trzeba było piłować.Wiadoma sprawa :-)Zdrowych, wesołych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Jaki w miarę budżetowy kołowrotek na suma.Zamówiłem wędkę madcat white x-taaz i szukam jakiegoś w miarę budżetowego młynka .Co sądzicie o Okumie Tomcat lub ryobi applause 6000 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Kupiłem socorro 6000jest w dobrej cenie u Mefisto . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Cześć, Madcat green light spin rozsypał mi się po trzech wyjazdach, poleciała porcelana z drugiej przelotki od góry. Macie do polecenia jakiś budżetowy spinn na nocne sumowanie? Woblery standardowo 5-10 cm około 30 g, do tego ewentualnie gumy 12 cm na główkach do 25 g w ciągu dnia. Chętnie wziąłbym coś ciut subtelniejszego w szczycie od w/w Madcata. z góry dziękipozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Wojciechu, proszę kij: https://www.sklep-mietus.pl/pl/2-elementy/24352-wedka-daiwa-seahunter-x-pilk-270m-40-120g-2020 a jak jeszcze lżej to: SG4 Power Game 2,43cm 35-100g 2 cz. spin Przelotkę naprawią na gwarancji. Edytowane 24 Czerwca przez drzejko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Może white mam x taż co prawda nic ponad 150cm na kiju nie miałem ale 30g głogi latają aż miło kij na suma musi być mocny szczególnie jak łowisz z brzegu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Może warto także rozważyć coś w stylu Dragon GP Concept. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi