Dim3n Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam czy są jacyś fani marki, którzy wpadają na zloty do Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A to BMW to co, fanatycy Bardzo Małych Woblerów? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A to BMW to co, fanatycy Bardzo Małych Woblerów?Kolego oczywiście xD Mowa tu o motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Fani są, ale Toruń troche za daleko :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 W Toruniu to raczej zlot Maybachów powinien się odbyć .. ewentualnie powypadkowych limuzyn rządowych ...A jedną z atrakcji zlotu powinno być klepanie relikwii z wraków i warsztaty .. "zrób to sam : moherowe pokrowce na siedzenia ". 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak na Archaniola to masz trochę nietypowe podejście do kolegów po fachu;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Wstyd firmie przynoszą i krecią robotę robią ..a nie koledzy po fachu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Czy ktoś z kolegów ma możliwość sprawdzenia historii/przebiegu bawarki po nr VIN? Trafił mi się do kupna zadbany egzemplarz E39 M54B30 z niewielkim przebiegiem i chciałbym go potwierdzić. Może ktoś coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czy ktoś z kolegów ma możliwość sprawdzenia historii/przebiegu bawarki po nr VIN? Trafił mi się do kupna zadbany egzemplarz E39 M54B30 z niewielkim przebiegiem i chciałbym go potwierdzić. Może ktoś coś??na facebooku znajdz bmw check , za smieszne pieniadze dostaniesz fajny opis lacznie z datami i rodzajamj napraw , od a do z , oczywiscie z aso bo dalsza historia to zawsze niewiadoma, mimo wszystko da sie na zdrowy rozsadek zweryfikowac rzetelność oferty bo czasem ladne kwiatki wychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Oj .......................... BĘDZIESZ MIAŁ WYDATEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Oj .......................... BĘDZIESZ MIAŁ WYDATEK Jak przy każdym aucie... chyba, że gdzieś rozdają za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 BMWcheck znam i pewnie skorzystam jak już się zdecyduje na zakup. Na razie chce wyłącznie potwierdzić przebieg co pozwoli mi stwierdzić czy dalej "brnąć" w to auto.Co do wydatków to różnie z tym bywa :-) Mam i użytkuje E39 i jakichś porażajacych wydatkow nie doświadczyłem. Na pewno po zakupie wzrośnie spalanie, ale tego jestem świadomy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Przebieg potwierdzisz na BMWcheck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi