ictus Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Poszukuje dobrego wytrzymalego Mono na slona wode o wytrzymalosci 80lb. Powinien byc w bardzo widocznym kolorze. Najlepiej gdyby byl rozciagliwy (ok 30% wystarczy). Ma sluzyc jako shock absorber. Chcialem kupic Trilene Big Game Solar ale nigdzie nie jest dostepny. Macie moze jakies alternatywy? Rozgladam sie i nic nie moge znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Miałem polecić Amnesia Sunset, ale widzę że na 60 lb kończy się oferta.Używam od 10 lb do 40 lb pod swoje łowienie i robi bardzo dobrą robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Niestety musze miec 80lb Przypon bedzie mial 60lb a nie chce stracic linki.Chcialem Amnesie ale tez 80lb nie znalazlem. Duzo dobrego o niej przeczytalem. Jak ktos cos znajdzie to dajcie znac Edytowane 16 Lutego 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Mogę ci wziąć P-Line Original 80lb ale nie jest w kolorze hi-vis, tylko niebieski=przydymiony. Jakbyś był zainteresowany, to napisz na priv. Edytowane 16 Lutego 2017 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki psulek Bralbym tego P-line ale zalezy mi na hi-vis bardziej niz kiedykolwiek wczesniej. Musze widziec ten sznurek w wodzie (niebieski mi zniknie w Atlantyku). Edytowane 16 Lutego 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Z czasów, gdy w surfcastingu mocno siedziałem dobrze kojarzą mi się jeszcze linki mono firmy Ultima.Miałem Memory-X, ale tej nie ma w interesującej Cię mocy. Mają natomiast Ultima Powerflex, jest moc i kolor, pewnie na ebay.uk znajdziesz. Dobrze też mówią o Ande Monster ale dostępna chyba tylko na wagę czyli kilometry linki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dzięki psulek Bralbym tego P-line ale zalezy mi na hi-vis bardziej niz kiedykolwiek wczesniej. Musze widziec ten sznurek w wodzie (niebieski mi zniknie w Atlantyku).No tak. Ewentualnie P-Line Tournament IGFA złota, ale żarówka też to nie jest. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ponieważ używałem kiedyś Tritanium fluo red, to pierwsza myśl-Sufix. Może takie coś by podpasowało: https://sufix.fishing/products/key-lime-igfa lub https://sufix.fishing/products/ultra-supreme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi