gacopyrz Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak w temacie mam echo Eagle SeaCharter 642cDF i GPS i poszukuje mapy Polski/ Szlaków wodnych do tego urządzenia.Czy ktoś może pomóc, Z góry dziękujęKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Raczej nie znajdziesz mapy polski na to urzadzenie. Chodzi tu o wektorową mape zapisana w formacie .lcm. Ja na swojego eagla wykonalem sam mapy zbiornikow ktore mnie interesuja. Jezeli chcesz w wolnym czasie moge napisac jak sie wykonuje takie mapy do echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzięki i bardzo poproszę o opis wykonania map. -=-Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 W sieci mapy są i niby Polske obejmuja...ale co się na nich znajduje, nie wiem. Ale skoro drogi juz sa...Możesz spytać w Think Big. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
Jak w temacie mam echo Eagle SeaCharter 642cDF i GPS i poszukuje mapy Polski/ Szlaków wodnych do tego urządzenia.
Czy ktoś może pomóc,
Z góry dziękuję
Krzysztof
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi