Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam, przedstawiam wam moje gumy robione na podobieństwo słynnych Keitech Swing ImpactGumy mają 7,5cm, to cztery z 15 kolorów: Co myślicie o tych kolorkach ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Myślę, że oryginały są głównie dwukolorowe. to jest kierunek, który warto naśladować Zaprezentowane wyżej kolory mnie osobiście nie przekonują, choć rybom to i owszem, mogą bardzo przypaść do gustu. Wielokrotnie się przekonywałem, że mój gust baaardzo rozmijał się z rybim Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kolor 2gi od góry. Całe lata temu miałem twister w tym kolorze, ciemna butelkowa zieleń. Okonie, i to te większe dostawały amoku na widok tej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dzięki za rady, a taki z brokatem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam. Faktycznie ta zieleń ma coś w sobie . U mnie też na taki kolorek połowiłem. Formy sam robiłeś czy odlewasz na gotowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dostałem forme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Moim zdaniem klasyka łownych kolorów to poniższe zestawienie : - motor oil z zielonym brokatem - herbata z pieprzem - denaturat z niebieskim brokatem - perła Coś zawsze skubnie na gumy w tych kolorach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Pokuś się o zrobienie własnych form bo tak lanie na cudzej . Co własne to własne . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Własne też mam, ale te bardzo lubie odlewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Zrób coś takiego w rozmiarach 12.5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mam taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Gumy powyżej 6" to już solidny kawałek plastisolu w zależności od gabarytów to 25g do 40g. Poza tym trzeba już troszeczkę odlewać aby zrobić odpowiednią formę .... i uniknąć wklęsłych boków na gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Formę trzeba wygrzać żeby boki ci się nie zaciągnęły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak, już do tego doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gumki fajne tez namawiam do własnych pomysłów i form jest zabawa:)Witamy we wlasnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Formę trzeba wygrzać żeby boki ci się nie zaciągnęły.Ciekawe jest to co napisałeś ..... sądzę jednak ,że plastisol ma to do siebie , iż gdy stygnie to się kurczy o kilka procent i jeżeli nie masz w formie zbiorniczka to wygrzanie nic nie pomoże .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jest zbiorniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To możesz spokojnie odlewać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi