russian80 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dzis taki okazik mi wpadl,wczoraj dwa..urlopik zaczął sie dobrze;-) połasiły sie na male wahadelka, 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Pierwszy w tym roku . 43Cm z Drwęcy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dzisiejsze jazie ze stojącej wody 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zdjęcia pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dzięki! Niestety nie oddają kolorów rybek. Ale pokombinuje w ustawieniach i coś może się z tego jeszcze wyciagnie. Jakiś tryb podwodny mignął mi w menu także na pewno będą kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzisiejszy wieczorowy grubasek. Centa zabrakło do 5tki z przodu Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Michał P. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Gratuluję Michał. Jesteś liderem tego wątku. A tak na marginesie to w Polsce pływają takie rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 W Polsce ????W tym sezonie darzy ładnymi jaziami. Do tej pory łowiłem ich dużo mniej niż kleni, a w tym roku się wyrównało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 U mnie zbiornik w tamtym roku zdominowały klenie. Wyciągnąłem ich sporo, tych 45+ także. Największy wyjechał na równe 50cm. Niestety, na początku roku woda została zatruta, klenie padły i byłem pewny, że ten rok nie będzie rozpieszczać. Na szczęście w wodzie obecnie panują jazie są ich setki, a dziesiątki mogą się zbliżać do ryb Michała Dziś nie miały ochoty ani na mikrojigi ani na woblery. Ale jutro postaram się podać im coś specjalnego. Tylko wieczorem trzeba znaleźć czas na sesje przy imadełku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Kleń dziś wyciągnięty jeden na trzy które miałem na kiju, a z jaziami nie lepiej.. jedna z ryb urwała żuka na 0,19, po bełcie na powierzchni wydaje mi się, że jeszcze takiego w tym sezonie nie miałem, do tego dwie fajne ryby spadły.. jedna fajniejsza na brzegu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Czas powoli wstawiać zdjęcia. Będę wstawial co jakiś czas wszystkie 50+ z tego roku. Ryb 40-50 nie wstawiam bo byłoby ich za dużo... Wysłane do WŚ wiec wiec w dziaale z rekordami juniorów można pooglądać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ta w wędkarskim świecie nr 9 aż 3 foty????????????teraz to już od "wielbicieli"się nad wodą nie opędzisz???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ta w wędkarskim świecie nr 9 aż 3 fotyteraz to już od "wielbicieli"się nad wodą nie opędziszFot łącznie będzie chyba około 60-100sztuk coś takiego. Tego miejsca nie odwiedzam bo mi się już to znudziło trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Taka hybryda 50+ Był bardzo silny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Nie wywołuj wilka z lasu. ...............☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wciąż sucha mucha 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Moja złota rybka życzenia oczywiście były 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Szok to był jak kilkaset metrów dalej miałem kolejną, niestety spadła. W sumie fajna ryba do złowienia, łatwo ją było namierzyć a widok jak podnosi się do chrusta i go połyka.. bezcenny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dzisiejszy. Zassał gumkę zaraz po tym jak wylądowała za kępą zalanych traw. Dalej typowo, dwie minuty kotłowania na powierzchni, niczym wyrośnięte prosię o potem flak. Spokojnie podjechał do brzegu, gdzie go podebrałem za drugim podejściem. Brzeg wysoki a ja bez podbieraka, na szczęście był bardzo grzeczny i legł nieruchomo na dłoni. 52 cm i koło dwójki. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mój pierwszy jaź złowiony na silikonową przynętę metodą z opadu 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Krótki wypad prosto po pracy ale jakże udany można powiedzieć że komplet na "5" : jaź i kleń w słusznym rozmiarze, z 5 na przodzie 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jacho:) 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kolejny złoty jasiek 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jakieś dziwne ostatnio łososie mi biorą, jak nie dinozaury to takie przerośnięte płotki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ten sezon dla mnie wyjątkowo jaziowy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi