JunakFlyFishing Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jazior na cyprysowego robala 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Amator kiełża 50cm 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Taki sobie czterdziestaczek,ciężko mi uchwycić moment jak wraca do wody 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Amator kiełża 50cm Gdzieś Ty, takiego kiełża znalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Gdzieś Ty, takiego kiełża znalazł?Ja go nie znalazłem,ja go zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ciąg dalszy zabawy na gumowe robactwo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Chyba i u mnie zaczną się pokazywać jaśki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Fajnie że ,,jesienne'' jazie się pojawiły . Edytowane 10 Września 2017 przez motylW1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Jazie spadły na drugą stronę więc trzeba wrzucić zdjęcie. Było ich bardzo ale to bardzo dużo ale niestety nie udało się przebić przez 53cm.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Takiego dziś wyszukałem , miałem jeszcze na wędce dużo większego ale podbierak został w bagażniku, no i nie ma fotki. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Dziś troszkę chudszy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Chyba Wajo w pysku ? Arek napiszesz co za woblerek ?Gratuluje zaparcia w pasji , mimo tak dokuczliwych dolegliwości Arku .Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tak Franc te woblerki to Wajo masz racje. Czy to wiosna czy jesień ryby lubią je tak samo. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 przy wczorajszym chodzeniu za szczupakiem dojrzałem Jazie jak sie pasą na wylęgu, dzisiejsza próba z mojim ulubionym 4 cm Feroxem udana, równe 50 cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Miałem trochę czasu a woda w "mojej" rzece zbyt wysoka do łowienia ostatnio więc postanowiłem pomóc przy zarybieniu.Tym razem wpuszczaliśmy jazie.Jaziory w super kondycji. Frajdę miałem nie mniejszą niż podczas łowienia Polecam każdemu. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No i pobiłem swój rekord 54 cm. Opasły i silny. Na swoją gumkę cieszy podwójnie. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Przed wczorajszy wypad nad Oderkę miał być sandaczowy, a okazał się być.... jak wyżej mój pierwszy rzeczny jaź na spina i to w nietypowym stylu, kopyto 7cm, na główce 15g. po wyjściu z warkocza bum!!! może nie jest nie wiadomo jakich rozmiarów 45cm. ale za to waleczny, i mam nadzieje, że przy następnym spotkaniu będzie okazalszy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Tym jaziem kończę mój sezon tegoroczny w łapaniu na smużaki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Czas z jesiennych jazi przejść na zimowe . Dzisiaj taki , niebrzydki , mam nadzieję że jutro będzie jeszcze ładniejszy. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez motylW1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 O tej porze w Twoich strona to już wszystko lodem skute , a tu proszę jeszcze jazie Arek wachlarz , czy przytrzymanie w burcie ? Moje gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jacku wszystkie ryby stoją w burcie , bardzo wolne prowadzenie , można powiedzieć ,,kuszenie w miejscu'' i są brania ,czasem nawet na dwa razy za nim rybka wchłonie woblerka.Masz racje prócz rzeki już wszystko przymarzło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi