Skocz do zawartości
  • 0

Relacja TV z majowej wyprawy BIG GAME na Morze Czerwone

Muskie

Pytanie

Od redaktora programu TAAAKA RYBA dostałem ju?ź 3 najnowsze filmy z naszej wyprawy Big Game na Morze Czerwone do Egiptu. Łowienie bajkowe. Kilkadziesiąt gatunk?łw ryb, r?ł?źne metody połowu od trollingu, poprzez spinningowanie gł?łwnie cię?źkimi popperami, pilkerowanie i nocne łowienie na podwodnych rafach. Wielkie ryby: barakuda prawie 20 kg, wahoo (makrela kr?łlewska) ok. 15 kg, karanksy olbrzymie (GT) prawie 30 kg, du?źe tuńczyki, graniki, bonito, a do tego spotkanie z rekinem, nurkowanie z delfinami ii cała masa innych atrakcji. Według zapewnień redaktora filmy będą emitowane na Polsat Play od najbli?źszego piątku 1 lipca co tydzień o godzinie 19.30. Powt?łrki maja się ukazać na Polsat 2 w programie Taaaka Ryba. Zachęcam do oglądania. w razie pytań chętnie podzielę się informacjami o wyprawie.

post-525-1348915636,833_thumb.jpg

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pieknie! Lowic to nie lowilem ale nurkowalem na tamtych rafach morza Czerwonego- bogactwo ryb niesamowite. Chcialbym zobaczyc ta 20 kg barracude na fotce jesli byla by taka mozliwosc.

Niedługo zamieszczę relację z wyprawy na mojej stronie muskie.pl, będzie te?ź artykuł w WŚ. Barakuda i inne okazy będą w całej okazałości.

• 0

Właśnie dostałem nowe fotki z Morza Czerwonego.

Nasz przewodnik w zeszłym tygodniu złowił na poppera trewala olbrzymiego(GT) o wadze 32 kg. Padła te?ź prawie 20 kg-owa makrela kr?łlewska(wahoo) i sporo innych okaz?łw.

Generalnie łowienie du?źymi popperami przy rafach jest rewelacyjne. Cię?źka mł?łcka, wymaga kondycji, ale warto . . .

post-525-1348915644,8693_thumb.jpg

• 0

Dla mnie pierwsza klasa! Chętnie poczytam. Nieśmiało r?łwnie?ź zapraszam do napisania jakiegoś tekstu dla nas :D

Pozdrawiam

Remek

Zapraszam na stronkę muskie.pl do przeczytania pełnej relacji z majowej wyprawy Big Game na Morze Czerwone. Zamieściłem sporo fotek :huh: