Łukasz91 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Będę dopiero zaczynał z okoniami i nie wiem co lepsze wklejka czy jednolity ,a cena do 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Będziesz łowił na korbę czy multikiem, jakie przynęty, rodzaj, waga? Bardziej się określ, to coś pomyślimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Będę łowił młynkiem ,przynęty: obrot?łwki, paprochy,waga 2g+ czasami coś cię?źszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W ni?źszej cenie polecałbym wklejki Kongera. World Champion Mikros(215cm- mega na ł?łdkę, z brzegu te?ź daje sobie nim świetnie radę)- cw do 5g. Większy cw to Tango(1-8g), ale tu ju?ź minimum 2,4m.Generalnie kijki bardzo fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czekam na dalsze propozycje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 a ja ci polece Mikado Feeling240 wklejka do 10g,nie wiem czy jest obecnie produkowana,bardzo szybki kij , jak na ten wyrzut. pływa ze mną i chodzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Po 3 sezonach z wklejanka Kongera moge Ci polecic KONGER AVIATOR SPIN UL dl. 2,60 cw. do 10 g.Dlugosc jak dla mnie jest rewelacyjna poniewaz lowie ni? z pontonu oraz z brzeguCo Cie milo powinno zaskoczyc to jej smieszna cena ja dalem za ten kijek ok 90 zl 3 sezony temu Teraz z czym mozesz miec problem to z jej dostepnosciaA jezeli sie nie uda to proponuje kijek klasyk World Champion Tango do 8 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tu jest Aviator ale 280cm do 10g http://www.warciak-fishing.pl/produkt-Konger_Aviator_UL_Spin _280_10,471.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Sek wlasnie w tym ze 260 jest chyba juz nie do kupienia chyba ze jakas uzywka a 280 deczko za dlugawy chyba ze tylko z brzegu jak dla mnie , choc moj znajomy lowi tangiem 3 metrowym z lodzi i daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja mam do sprzedania Kongera equsa mikrosa 2,15m 0,5-5g.Jak będziesz zaineresowany to pisz na priva.Zajefajny kijek.Sprzedaję bo mam inne w odwodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pozwole sobie dodac co nie co na temat tego kijka moze sie koledze sprzyda [url= http://www.team-rapa.pl/recenzja/konger-champion-mikros-215/] Plus wiele innych recenzji z test?łw wszelakiego sprzetu i osprzetu http://www.team-rapa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A co wy na to ?źeby zrobić coś na blanku Batsona?? DSS1141-2 RX6 2,90 2-10 4-8 Mod Light 200,00.-SH1081-2 RX6 2,75 2-10 4-8 Mod/F Light 120,00.SH1141-2 RX6 2,90 2-10 4-8 Mod Light 135,00.- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witaj,Konger World Champion Mikros 215 jest świetny wydłubie rybki z wody w kt?łrej ich nie na i czasie kiedy inni odchodzą o kiju.ALE, przy zbyt lekkich przynętach i małych szpulach np.(1000 shimano) potrafi wiązać supełki. Po zmianie na 2000 match Mistrall problem ustał.Mam Mikrosa 215 i Tango 240. Polecam TANGO 240 i młynek minimum 2000.Pozdr. mifek edit: sorry ale takie fotki to nie na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A jak z tymi blankami nadają się ?? czy lepiej kupić seryjną wędkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 2.90m będzie bardzo dobre... Szczeg?łlnie w prowadzeniu i czuciu przynęty. Nie będzie to nu?źące, szczeg?łlnie z ł?łdki. Wędki sklepowe są kapitalne, przemyślane, na bogatych materiałach, z nowoczesnym dizajnem. Jesli jednak kr?łtszy custom w tej cenie.IP840IP841SB841itd. itp. EDIT:Samemu, na hardloy'ach - mo?źliwe, ?źe się zmieścisz w kwocie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 2.90m będzie bardzo dobre... Szczeg?łlnie w prowadzeniu i czuciu przynęty. Nie będzie to nu?źące, szczeg?łlnie z ł?łdki. Sorry, ale łowić okoniowymi zabawkami takim długim kijem- trochę średnio widzę precyzję prowadzenia małej gumki kijem, kt?łrym cię?źko zagrać samym nadgarstkiem. A ju?ź na ł?łdce taką anteną, to chyba prędzej partnera za kapotę bym ułowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgadzam się, pisałem ironicznie. Blanki wymieniłem 7', 2,13m. 2.90m będzie bardzo dobre... Szczeg?łlnie w prowadzeniu i czuciu przynęty. Nie będzie to nu?źące, szczeg?łlnie z ł?łdki. Sorry, ale łowić okoniowymi zabawkami takim długim kijem- trochę średnio widzę precyzję prowadzenia małej gumki kijem, kt?łrym cię?źko zagrać samym nadgarstkiem. A ju?ź na ł?łdce taką anteną, to chyba prędzej partnera za kapotę bym ułowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgadzam się, pisałem ironicznie. Blanki wymieniłem 7', 2,13m. Luuuuz Brałem to pod uwagę, ale nie byłem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Za 300 st?łwki polecam Robinson diaflex perch, łowię tym kijkiem (2,15 Cw 1-8) od początku sezonu i jestem bardzo zadowolony, oczywiście jest u?źywany tylko do paproszk?łw i troka.Łowiłem te?ź tangiem przez parę lat i moim zdaniem diaflex bije go na głowę.Z niskobud?źetowych kijk?łw polecam Mikado Lexus Sapphire.Wygrałem kiedyś na zawodach kijek z tej serii i jak na wędkę za trochę ponad 100 zł spisuje się naprawdę świetnie.jeśli chodzi o kije z pracowni to miałem casta na IP 841 kijek przyjemny ale do dłubania 18-20cm. okonk?łw ciut mało finezyjny,gdybym teraz kręcił kij na okonia pod gumę to wybrałbym raczej IP 840 ewentualnie ISB 780. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja ci polece st.croix premier 8 lb ... oblecisz nim male twichbaity, male swimbaity, poppery, gumki, woblery, wahadla, hegene i co tam jeszcze na okonia sie uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nigdzie nie ma tego premiera ;/ ?źeby go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Konger był i jest jak dla fenomenalną firma, kt?łra robi kije do okoni ale nie tylko, mam kilka r?ł?źnych kij?łw. Ludzie zachwalali Mikrosy i Tanga z tej starej serii, ale tym obecnym te?ź nic nie brakuje. Ja miałem fajna okazje i kupiłem wklejanke Konger Maxim Twist 2,40m cw do 12gr. Za niedu?źe pieniądze bardzo fajny kijek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja ci polece st.croix premier 8 lb ... oblecisz nim male twichbaity, male swimbaity, poppery, gumki, woblery, wahadla, hegene i co tam jeszcze na okonia sie uzywaPiotr, czy w tym wypadku długość ma jakieś znaczenie, czy wa?źniejsze są indywidualne gusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nigdzie nie ma tego premiera ;/ ?źeby go zobaczyć ja naliczylem 5 roznych http://www.stcroixrods.com/product/premier-spinning @popperchyba dlugosc ma cos wspolnego z tym o czym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi