Skocz do zawartości

Okoniówka

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli budzetowo to polecam Konger Stallion Strike Furion 2,44 do 12 gram. Okon przez duze "O" raczej na ciezko , sandacz na lekko. Realnie do 18 gram smialo w komforcie. Nie jest to wklejka tylko naprawde szybki kij. Tu masz fotku ugiecia tego do 18 gram ktory komfortowo podbija 22 gramy lacznej masy przynety. http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-7

Pozdr

Edytowane przez X Y Z

Jezeli lowisz garby 40-50 cm to sie uruchomi jezeli 15-20 cm to sam sobie odpowiedz ???? dlatego pisze okon na ciezko przez duze "O" sandacz na lekko.

Jezeli szukasz wklejki to polecam nowego zielonego kongera tango do 8 gram no ale to juz wklejka i nie kazdemu pasuje ja mam i mi pasuje nie narzekam a garby 40 + choc takich nie lowilem to na pewno ladnie kijej ogarnie ale za 300 go raczej nie kupisz raczej 400 +

Pozdr

Edytowane przez X Y Z

Jacek, ja mam konferansjer stallion hybrid light. 210cm i cw 2-12g. Kijek na prawdę fajny, szybki i leciutki, jednak opis jest zdecydowanie zaniżony. Zadowolenie daje dopiero 5g + guma 2" i to wcale nie jakaś smukła ;)

Używam go do łowienia okoni i szczupakow. Bardzo fajnie pracuje z woblerami i zazwyczaj używam go w ten sposób.

Polecam obejrzeć bo jest warty swoich pieniędzy! ;)

• Like 1

Tak Dragona

Tylko okonek na ciężej 3-18g i akcja fast.

W sumie zakupiony jako uniwersał na małe rzeczki i do tzw.szczupak na lekko

ale jak na razie bardziej okonkom podpasował (obrotówki i kajtki na 4-5g)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...