Karpiu95 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1972 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Trzeba poczekać tu na giełdzie za 500zł pokazują się niezłe wędki na blanku mhx. Mi się spieszyło to zamówiłem z pracowni na okonia mhx 871-2 do 6g, jak wędkę miałem już w domu to tu na giełdzie pokazały się 2 wedki za 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Do puli wchodzi jescze sg Finezze 3-12g która też wydaje się być fajną propozycją do 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Do puli wchodzi jescze sg Finezze 3-12g która też wydaje się być fajną propozycją do 500złKoledzy Ci napisali ! Za ten hajc to obserwuj giełdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Nie było mnie tu chwile, ale widzę są cenne podpowiedzi i wskazówki. Dzięki wszystkim za zainteresowanie i pomoc. tony1983 dzięki za rady. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Trzeba poczekać tu na giełdzie za 500zł pokazują się niezłe wędki na blanku mhx. Mi się spieszyło to zamówiłem z pracowni na okonia mhx 871-2 do 6g, jak wędkę miałem już w domu to tu na giełdzie pokazały się 2 wedki za 500złCoś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A tak na okonie40+ i przynęty 3 cale+ jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W jakim przedziale cenowym ? Budzetowo czy na bogato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A tak na okonie40+ i przynęty 3 cale+ jakieś propozycje?Jak długość i budżet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Jezeli budzetowo to polecam Konger Stallion Strike Furion 2,44 do 12 gram. Okon przez duze "O" raczej na ciezko , sandacz na lekko. Realnie do 18 gram smialo w komforcie. Nie jest to wklejka tylko naprawde szybki kij. Tu masz fotku ugiecia tego do 18 gram ktory komfortowo podbija 22 gramy lacznej masy przynety. http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-7 Pozdr Edytowane 15 Stycznia 2017 przez X Y Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 300 stówki wystarczy ? Ma łowić a nie pachnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To polecam jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dolnik nie pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Jezeli lowisz garby 40-50 cm to sie uruchomi jezeli 15-20 cm to sam sobie odpowiedz ???? dlatego pisze okon na ciezko przez duze "O" sandacz na lekko. Jezeli szukasz wklejki to polecam nowego zielonego kongera tango do 8 gram no ale to juz wklejka i nie kazdemu pasuje ja mam i mi pasuje nie narzekam a garby 40 + choc takich nie lowilem to na pewno ladnie kijej ogarnie ale za 300 go raczej nie kupisz raczej 400 + Pozdr Edytowane 15 Stycznia 2017 przez X Y Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Łowienie okoni 15-20 mnie nie interesuje .Wklejki nie trawię . Dzięki , obejrzę tego Kongera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) A tak na okonie40+ i przynęty 3 cale+ jakieś propozycje?Inazuma Perch do 18 gr. Zaczyna dobrze grać 8gr plus gumiś 3''. Tanio i o dziwo dobrze. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jacek, ja mam konferansjer stallion hybrid light. 210cm i cw 2-12g. Kijek na prawdę fajny, szybki i leciutki, jednak opis jest zdecydowanie zaniżony. Zadowolenie daje dopiero 5g + guma 2" i to wcale nie jakaś smukła Używam go do łowienia okoni i szczupakow. Bardzo fajnie pracuje z woblerami i zazwyczaj używam go w ten sposób. Polecam obejrzeć bo jest warty swoich pieniędzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) A łowi ktoś na Dragona nano lite ? Edytowane 17 Stycznia 2017 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Microlite to tak. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Microlite z Dragona? Edytowane 17 Stycznia 2017 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tak Dragona Tylko okonek na ciężej 3-18g i akcja fast.W sumie zakupiony jako uniwersał na małe rzeczki i do tzw.szczupak na lekkoale jak na razie bardziej okonkom podpasował (obrotówki i kajtki na 4-5g) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie mogę nic takiego znaleźć .Żadnej inormacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Sorki to dokładnie ten DRAGON CXT MicroSpecial MS-X2,44m 3-18g Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Masz inazumę jeszcze do 18g co przyłowów się nie boi. Lżej to dragon millenium hd. Jak szukasz czegoś o akcji medium wpadajace w slow to vendetta do 10 lub 15g Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Na lekko to blue bird 0,5-5g favorit,a ciężej spoko jest mikado kamisori perch 220cm,c.w 12g. Na dobrych komponenach,fajne płynne ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi