Martin77 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dzięki za wskazówkę. Znalazłem te kijki w necie, ale ceny mają dość zróżnicowane(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dzięki Kamil. Właśnie patrzę na nie...wyglądają bardziej klasycznie i nie mają dzielonego dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Do tego są lepiej wykonane, bardziej cięte i ogólnie sprawiają wrażenie dużo lepszych od serii black. Aczkolwiek zamieniłem CC 0-7 na MPP2 3-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Hm..a to czemu jeśli można wiedzieć? Czyżby ten do 7g by zbyt delikatny/miękki? Ja mam obecnie jeden kijek ( do 13 g) i potrzebuje teraz czegoś delikatniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Często trafiają mi się przyłowy szczupaków i nie kręci mnie męczenie ryby. Ten ciut mocniejszy pozwoli na bardziej siłowy hol jak zajdzie potrzeba. Ale chyba znów dokupię CC 0-7 bo wychodzą z oferty a to fajny kij na zapas lub na rzekę Łynę u mnie w mieście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Parabellum na rzekę jak najbardziej ale na wodę stojącą do jigowania to nie za bardzo ... kto miał to wie, że kij pod gumy jest zdecydowanie za bardzo uległy. No chyba, że pod DS. Ja sprzedałem ale kupię kolejnego CC 0-7 właśnie pod dropa i najmniejsze rzeczne przynęty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kwinto Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam szanowne grono. Poszukuje okonioweczki do podbijania główek 2-5 gram + dwu calowe kajtechy. Zależy mi aby w tych gramaturach kij pokazywal opad przynęty i kazde skubniecie okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam szanowne grono. Poszukuje okonioweczki do podbijania główek 2-5 gram + dwu calowe kajtechy. Zależy mi aby w tych gramaturach kij pokazywal opad przynęty i kazde skubniecie okoniahttp://jerkbait.pl/topic/87226-okoni%C3%B3wka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Moge polecić ULXF 7.0” 4lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Moge polecić ULXF 7.0” 4lb Właśnie zamówiłem tego 603 Będzie pod Vańka C2000S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Panowie, ja wciąż szukam swojego kijka pod okonie i nie mogę się zdecydować. W ostatni weekend miałem możliwość pożyczyć i połowić jakąś jedoczęściową, mięciutką wędeczką robioną na zamówienie i to było to...Wędka była bardzo miękka, o parabolicznej akcji o c.w. do 7g ...Jak powiedział o niej sam właściciel "To kij o akcji krowiego ogona" Ponieważ nie stać mnie na kijek za 1000 PLN czy więcej, to chciałem Was zapytać czy znacie jakiś taki miękki, fabryczny, dwuczęściowy kij do 6-7 g wyrzutu? Z góry dziękuję za porady! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Gdybyś gdzieś trafił na Pezon&Michel Redoutable FLOW 180/1.5-7g to taki właśnie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Savage gear parabellum ul 0-7g bardzo fajna okoniówka o akcji jakiej szukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Dzięki Panowie! Poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Jaxon Grey Stream 2.10 1-7g już okonie około 20 cm fajnie go wyginają. +40cm garby już ładnie go doginają.aktualnie go testuje, mój po lekkiej przeróbce, i nie przypominam sobie żeby mi jakiś okoń z niego spadł. cena kija około 110 zł. ciekawym kijem był też DAM Mffzet Metch 180cm 1-5g tylko ciężko go gdzieś dostać z kijków pod okonia jak na razie najfajniejszym blankiem był Matagi Big Pond. gnie się bardzo ładnie.za około 600 zł można czasem trafić Edytowane 7 Maja 2018 przez cinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Dzięki Marcin! Faktycznie, ten Jaxon to może być taka akcja jakiej szukam...i cena baaardzo przystępna. Zaciekawił mnie też ten Pezon&Michel Redoutable FLOW polecany przez kol. ObraFM, ale ten musiałbym już gdzieś najpierw wziąć do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Mam FLOW ale mocniejszego: 210cm do 13g, trochę rybek wyciągnął i też właściwości takie posiada, łowi się na luzie- bo żadna rybka nie ma prawa z niego spaść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Aha, rozumiem...ja chciałbym właśnie taką "witkę" do 6-7 g. Mam już jeden do 13 g, ale ten jest dość sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkos Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Panowie, ja wciąż szukam swojego kijka pod okonie i nie mogę się zdecydować. W ostatni weekend miałem możliwość pożyczyć i połowić jakąś jedoczęściową, mięciutką wędeczką robioną na zamówienie i to było to...Wędka była bardzo miękka, o parabolicznej akcji o c.w. do 7g ...Jak powiedział o niej sam właściciel "To kij o akcji krowiego ogona" Ponieważ nie stać mnie na kijek za 1000 PLN czy więcej, to chciałem Was zapytać czy znacie jakiś taki miękki, fabryczny, dwuczęściowy kij do 6-7 g wyrzutu?.sprawdz jaxon grey stream 1,98m 1-7g jest jak krowi ogon, wolniejszy od 2,1m 1-7g Edytowane 7 Maja 2018 przez jkos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 No to jaxon za 100 zł 1.98m 1-7g można by wziąć chociażby do testów, później w razie czego napewno znajdzie się chętny na nią jak nie podpasuje. Ja ze swojej jestem zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Marcin, dokładnie tak samo pomyślałem wczoraj! Zamówię chyba na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) kolega pisał o tym że nie stać go chwilowo na wędkę z pracowni i pytał o seryjniaka no to ja napiszę że blank jaxon-a grey streream-a 1-7g 1.98 cm będzie dobry może być fabrycznie uzbrojony a może go ktoś przezbroi część postów może moderator przeniesie do tematu "okoniówka" w tym temacie też jest dużo na temat seryjnych kijków pod okonia. pozdrawiam. http://jerkbait.pl/topic/87226-okoni%C3%B3wka/ a jak znam życie to i tak skończy się na kiju z pracowni Edytowane 8 Maja 2018 przez cinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Nie strasz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Wiem co mówię.Przerobiłem temat kiji seryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Nie neguję, że Jaxon może zdać egzamin nawet na 5-kę, do niedawna byłem fanem produktów oferowanych przez tę firmę i używałem niemal wyłącznie ich sprzętu. Jednak proponowałbym zainteresować się też kongerowym Ultrisem. Moja Partnerka używa te wędziska od ponad roku (Mikron 0,5-7g i Drop Shot 3-18g), seria na poziomie dwukrotnie droższych wędzisk innych firm. Warto spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi