Gość Umbra Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Aha, bo hs używany 1500 [emoji854] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Skoro Safina tak źle wypada, mimo wysokiego modułu i teoretycznie sensownej konstrukcji, to kojarzy ktoś czułą wklejkę do 5g z pewnym zapasem mocy w dolniku i o długości 210-230cm? Finezza UX wygląda fajnie, ale nie wiem, czy jestem gotowy wydawać 800zł za kij, bardziej rozglądam się za czymś do 550zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Aha, bo hs używany 1500 [emoji854] Sent from my ASUS_I006D using TapatalkPopatrz na UX. Był na olx ostatnio. Będzie nieco "wolniejszy" - co może być in plus w naszych warunkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Olympic lider grafitowy CORTO UX wędka 20GCORUS-612L-HS z torbą do przechowywania OLYMPIC - Japan Shopping & Proxy Service (zenmarket.jp) Przesyłka + Vat powinieneś się zamknąć w sensownym pieniądzu. Portal przetestowałem - działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Olympic lider grafitowy CORTO UX wędka 20GCORUS-612L-HS z torbą do przechowywania OLYMPIC - Japan Shopping & Proxy Service (zenmarket.jp) Przesyłka + Vat powinieneś się zamknąć w sensownym pieniądzu. Portal przetestowałem - działa.Plus cło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Plus cło...Cła mnie nie policzyli. Wyszło 23% Extra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Popatrz na UX. Był na olx ostatnio. Będzie nieco "wolniejszy" - co może być in plus w naszych warunkach....No właśnie, mi natural heart meeeega pasował, ale lekko przy krótki Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 A jaki kijek byście polecili?Łowiłem tylko na kij do 7g (microflex) i 4g (natural heart) Do 12-15g styknie czy bardziej 15-18g? Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ja używam Mikado kamisori perch do 12g super szybki kijek również sprawdza mi się do drops oraz parabellum do 7g, używam go rzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Ja zakupiłem SG Custom UL 221 do 10 g , realnie ciut więcej. Kapitalny kij jak na seryjną produkcję.Jak chcę łowić ciężej to mam coś innego , ale to już 14 lb do 20 g . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Hej, rozważam zakup pod okonia na cięzko/sandacza na lekko jedną z tych wędek i jestem ciekaw opinii posiadaczy (akcja, moc, ugięcie, czucie, trzymanie ryby, zasięg rzutów w przypadku tej 1.98). Z góry dzięki za pomoc. ROBINSON Diaflex Speeder Perch Spin 2,21m 3-14g SHIMANO Technium AX Spinning 2,33m 3-14g SHIMANO Technium AX Spinning 1,98m 314g (1+1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 crazy fish ma bardzo fajne wedki i przedewszystkim opisane prawidlowo ,nie ze wedka opisana do 5 gram jest do 20 polukaj temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 crazy fish ma bardzo fajne wedki i przedewszystkim opisane prawidlowo ,nie ze wedka opisana do 5 gram jest do 20 polukaj temat Dzięki, natomiast nie szukam wędki do 5 gram, tylko do 14-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Robinson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Szybkie pytanie - czy ktoś ma Daiwę Silver Creek UL Spoon 230cm? Ewentualnie krótsze wersje? Kolega szuka delikatnego kijka UL na okonie z opcjonalnym białorybem, a ja się w tym segmencie cenowym orientuję tak sobie, a ta Daiwa wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Zimowy wieczór i mam kolejny dylemat. Poszukiwana jest okoniówka, tubular o głębokim ugięciu i akcji mod-fast. Niby standard w którym można przebierać, a jednak zależy mi na długości. Okolice 140-150cm max!Wiem, że chiński portal jest pełny krótkich wędek ale może ktoś z Was ma jakiej konkretne propozycje? Preferował bym spinning, jednakże w ostateczności przyjmę też casting tylko będzie się to wiązać z koniecznością dobrania multiplikatora do tak lekkiego łowienia. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 St croix trout series tfs 410 ulf(147cm) 1-5g, realnie pewnie 7-10g górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Czyli wybór zerowy właściwie. Trzeba będzie szukać u chińczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Bez problemu znajdziesz na aliex, ale jeśli budżet otwarty to nie problem zamówić w pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Zagadaj do @Mekamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_PABLO_ Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Witam,Szukam opinii na temat wędki : Graphiteleader Corto UX 23GCORUS-6102L-HS Ktoś ma? Łowi? Łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Zagadaj do @MekamilPopieram. Robił mi trzy kijki według zamówionych parametrów i przerabiał mi dwa rynkowe na moje potrzeby.POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Witam,Szukam opinii na temat wędki : Graphiteleader Corto UX 23GCORUS-6102L-HS Ktoś ma? Łowi? Łowił? Na olx masz Finezzę do 5g używaną ale w podobnych pieniądzach co nowy corto. Jeżeli do łowienia okonków na mniejsze gumki z główką 1-4g to jest bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojojoo Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) czesc, planuje zakup okoniowki, obecnie lowilem konger castmaster jig micron 0,5g-6g 198 cm 87g wklejka chcialbym cos lzejszego wagowo, dluzszego czy ktos ma lub lowil i cos moze napisac o: - MIKADO SKY DREAM UL Spin 2,07m waga 73g 1-7g wklejka- Shimano Soare XR SOXRS76ULS 2.29m waga 74g 0,5 - 5g wklejka moze macie inne propozycje ? Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez jojojoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 czesc, planuje zakup okoniowki, obecnie lowilem konger castmaster jig micron 0,5g-6g 198 cm 87g wklejka chcialbym cos lzejszego wagowo, dluzszego czy ktos ma lub lowil i cos moze napisac o: - MIKADO SKY DREAM UL Spin 2,07m waga 73g 1-7g wklejka- Shimano Soare XR SOXRS76ULS 2.29m waga 74g 0,5 - 5g wklejka moze macie inne propozycje ?Budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi