Marcin Ostróda Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam kolegów, czy któryś z was miał przyjemność użytkować poniższy komplet? Jest on trudno dostępny, pewnie z powodu swojej ceny. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Patrzyłem swego czasu na ten komplet, ale wygrał Geoff za znacznie mniejszą kasę. Macałem go też na targach w Poznaniu. Fajny, ale za tyle kasy nadal Geoff jakby fajniejszy. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ale biorąc pod uwagę parametry obu, to Geof zostaje w tyle i to znacznie.Poza tym w Daiwie mamy dodatkowo podpinki (kurtka i spodnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mam 10 letnią bluzę Daiwa szytą w Anglii z serii Tournament Gore Tex i nie zamienił bym jej na żadną inną. Przeżyła nie jedne ryby, narty, motocykl i licho wie co jeszcze. Jeżeli ciuszek jest szyty przez Halkon Hunt Sandry to polecam w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 jest jakiś komplet z gore w sklepie pleciona, kurde niewiem co daiwa ma za rozmarówke ale komplet Mka pasuje górą na 14latka a spodnie juz na konkretnego chłopa wiec z kupowaniem przez internet mogą być cyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja w Geofie (Urus3) nosiłem XL, a Daiwie 4XL No ale Japońce to małe ludziki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi