Fatso Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 To jest wojna! Straty muszą być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Loza szyderców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Jak będziesz puszczał spiny robiąc miejsce pod muchołapki to szukam szpulki zapas do Stella 2008 SW 4000 PG... Edytowane 27 Lutego 2017 przez Andrzej Stanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Hola hola Panowie. Pierwszy przewidziałem porzucenie spina na rzecz muchy więc należy mi się prawo pierwokupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A ja na ten wątek patrzę na razie bez większych emocji bo wiadomo jak to się potoczy. Jedna, dwie, dziesięć wędek. Na pstrąga, lipienia, troć, łososia itd i itp. Ja tam czekam na to aż w wątku pojawią się w ciągu trzy słowa Guzu - mucha- sumy. Obym był prorokiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 O rany Ale koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dylematy pojawią się wkrótce, co wybrać, co przeważy. Znak równości raczej mało prawdopodobny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Andrzej jaki znak równości porostu będzie wielki + jednym słowem, to i to .Ty najlepiej wiesz jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Muchy dobre dla wzrokowcòw,sum ślepy jak kret...koncert życzeñ to nad wodą : metoda na życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Daniel znajdz na facebuku goscia spod Barcelony Dani Garcia , lowi na muche w Pirenejach , super gość , poznalem go na Sanie w 2015 roku , napewno pomoże ,. Ma firme muchową adamsflyrods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Kowalski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Muchy dobre dla wzrokowcòw,sum ślepy jak kret...koncert życzeñ to nad wodą : metoda na życzenie. Noooo... musi mieć duży "kłebek piór", żeby sie zainteresować ... https://www.youtube.com/watch?v=KzwxDEx2A3g Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jeszcze parę podpowiedzi a "początkujący" kolega zapyta:" 12ka na początek ???" Co pewnie w jego wodach ma sens.Olać #4, #5 i ryby długości korkowej rękojeści. Swoją drogą, kiedyś oglądałem całkiem długi film o tym stadzie sumów. Dość mała, ciepła rzeka z duża populacją sumów całkiem słusznych rozmiarów. Z jakiegoś powodu ( z tego co pamiętam, to nie one chyba wszystko wyżarły) dość uboga w odpowiednich rozmiarów pokarm. Nie mając zbyt wielu alternatyw część sztuk wyspecjalizowała się w odżywianiu "pierzastymi" które dość licznie ze swoich powodów odwiedzały brzegi. Takie są też te nasze "rozmowy sprzętowe". Ogół vs szczegół. To co dla jednego jest rozwiązaniem prawie idealnym dla drugiego jest nie do zaakceptowania. Ta konkretna woda, te ryby, ten człowiek....... Trochę o tym zapominamy w naszych uogólnieniach. tomaszek11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Na pstrąga, lipienia, troć, łososia.... no i na jelce też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ten film (z rzeki Tay?!)dowodzi ślepoty suma.#1 czy #16 zasady te same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Muchowka dotarla i cieszy. Robi zdecydowanie bardzo dobre wrazenie.Poziom dopracowania wzbudza zaufanie. Klasowa rzecz.Lekka, poreczna.Wedka wazy 94 gramy. A ciezar sprawia wrazenie, ze skupiony jest w uchwycie . Do tego pokrowiec & tubka. Wszystko sklada sie w calosc Pora teraz kolowrotek do niej . Ale ten juz w drodze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Aż ślinka idzie. Taki kij zobowiązuje... Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Coś zdjęć nie widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 A już się wystraszyłem że tylko mnie zamroczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja też nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Widzę,widzę.CUD!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No to wrzucam raz jeszcze (wieszam bezposrednio na jerkbait, nie linkuje z picassa) . Moze teraz zadziala... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Chyba wiem o co chodzi, mam włączonego uBlock'a i dziad chyba dokładnie blokuje, próbuję coś poprzestawiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 "Niemożliwe to od ręki,na cuda trzeba chwilę poczekać..."wiosną przeszłego roku z takim przekonaniem wykluczałeś muchówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 "Niemożliwe to od ręki,na cuda trzeba chwilę poczekać..."wiosną przeszłego roku z takim przekonaniem wykluczałeś muchówki...Rok to rok A na pewno nie użyłem takiego zwrotu Poza tym to początek przygody ze sznurem dopiero przede mnąBo kupić sprzęt to nie sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dowolnych linek mam do bòlu,metod też...zanim nabędziesz pytaj opiszę zady i walety ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi