darek1 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Linkę warto dopasować do metody by uniknąć zbędnych kosztów.Używam innej kolejności doboru narzędzi:ryb-sezon-wabik-linka-teren-kijek-kołowrotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A to wszystko co koledzy radzą musisz wykonać o północy przy trzech zapalonych czarnych świecach i miauczącym czarnym kocie. Nie zawadzi pokropić żabim skrzekiem używając za kropidło skrzydełko nietoperza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nastepny moj wpis w tym watku (oczywiscie po tym, wlasnie zamieszczonym) bedzie okraszony ryba zlapana na zestaw wiszacy na krzesle kilka postow powyzej Dzieki za wskazowki, reszte pracy wykonam we wlasnym zakresie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Na ten zestaw to Ci ryba na pewno nie weźmie, co najwyżej na muchę podaną przy pomocy tego zestawu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nastepny moj wpis w tym watku (oczywiscie po tym, wlasnie zamieszczonym) bedzie okraszony ryba zlapana na zestaw wiszacy na krzesle kilka postow powyzej Dzieki za wskazowki, reszte pracy wykonam we wlasnym zakresie Napisz jeszcze jakie linki zanabyles do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ubawilem sie Poprosze o wiecej rad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ubawilem sie Poprosze o wiecej rad!Ale do #16 rad jeszcze nie ma, może jak wrócisz coś się wspólnie opracuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Skoro nie ma to zaadoptuję ciąganie po piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dość dawno temu, mój pierwszy wyjazd nad wodę z muchówką, od razu na głęboką wodę - Słowenia.Kolega który miał mnie "trochę" uczyć po godzinie i trzecim piwie na rozluźnienie zaproponował: "To może lepiej stań na środku rzeki i spławiaj z prądem...." Bardzo to wtedy było mobilizujące. tomaszek11. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Guzu, a gdzie fotki z rybą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Guzu, a gdzie fotki z rybą???Ryby łowię, Ale bez sznura http://jerkbait.pl/blog/18/entry-477-przynęty-spiningowe-z-piór-i-włosia-2015-2017/ Nie starczyło mi motywacji i chęci i porzuciłem projekt łowienia zestawem muchowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie starczyło mi motywacji i chęci i porzuciłem projekt łowienia zestawem muchowym... Szok i niedowierzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) To żeś mnie zaskoczył! Myślałem, że łoisz ryby muchą, a tu taka niespodzianka. Ja zacząłem łowić na muchę pół roku później niż Ty i u mnie "niestety" się to rozwija . Pzdr Ps a sprzęt już był na giełdzie czy jeszcze dasz sobie druga szansę? Edytowane 5 Lutego 2018 przez Jack__Daniels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To żeś mnie zaskoczył! Myślałem, że łoisz ryby muchą, a tu taka niespodzianka. Ja zacząłem łowić na muchę pół roku później niż Ty i u mnie "niestety" się to rozwija . Pzdr Ps a sprzęt już był na giełdzie czy jeszcze dasz sobie druga szansę? No to dobrze Że się wkręciłes . Mi jakoś odeszla motywacja.Wędka znalazła nowy dom i łowi w Szwecji. Kołowrotek leży w szafie.Pstrągi łowię jak łowiłem. Może trochę skuteczniej niż rok wcześniej...Ale brak myśli o wejściu w temat sznura....Przeszło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja przegrałem tę nierówną walkę Mieszkam obecnie w Norwegii i chciałem się dobrać do troci w morzu. Musiałem uznać wyższość muchówki bo ilekroć byłem z kolegą, który tak łowi, dostawałem tęgie baty. Po rozmowach z innymi kolegami wyszło, że dla norweskich troci bazą pokarmową są robaki, a nie ryby. Te robaki to oczywiście wszelkie krewetki i inne żuczki. Łowiska to rozległe, płytkie zatoki więc po prostu musiałem... sprzęt już mam i już nawet zaczynam rozumieć gdzie robię błędy podczas rzucania. Z pewnością będę jeszcze męczył chłopaków z jerka mnóstwem pytań, mam nadzieję, że będą mieli cierpliwość odpowiadać . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi