Agraph Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam. Wybieram się w niedzielę nad morze ( Międzyzdroje, Dziwnówek ) a nie mam zwyczaju prażyć się na plaży, w związku z tym mam pytanie: czy biorą juz śledzie ??? bo chciałem zabrać wędkę pozdr.Agraph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Adrian o sledziach nic jeszcze ni eslyszalem al ewiem ze ladni egryza okonie. takie po 0,5 kilo to zadna rewelacja. najwiecej w najwiekszym tlumie na molo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Hejas @Agrapf-te sledzie to na jaka przynete chcesz skusic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam, ma może któryś z kolegów jakieś info czy śledzie już biorą w Górach Zachodnich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Rugii połapali koledzy grubych śledzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Górkach czarno od ludzi i trwają żniwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Górkach czarno od ludzi i trwają żniwa...Nie wiesz może czy trotki się ruszyły? Śledź blisko brzegu to i może one już jedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) To ten link miał być piętro wyżej , nie wiem dlaczego się załadował ten z EBAYa . Edytowane 28 Marca 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Ca o do Górek to ja tłumów tu nie widzę. Jak są śledzie to stoi jeden obok drugiego, aż do mola przy którym kotwiczy SAR. Zresztą jak ktoś chce to sam może sprawdzić:http://task.gda.pl/uslugi/stream/kamera-gorki-zach/ Edytowane 28 Marca 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Górkach śledzia nie ma!! Wiadomość od dobrej duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Górkach śledzia nie ma!! Wiadomość od dobrej duszy Na Górkach nie ma, ale nie bądź chytry - napisz gdzie są Przecież już w niektórych miejschach są... Malarze do ataku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Na Górkach nie ma, ale nie bądź chytry - napisz gdzie są Przecież już w niektórych miejschach są... Malarze do ataku....Tak byla taka piekna akcja - gon malarza. A gdzie sa to trzeba pytac tych co lowia. Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Widzę, że jak nasz kraj długi i szeroki, wiaderko rządzi I wszędzie te same teksty: "mój kot to tak lubi śledzie/okonie...", "był tu taki dziadek..." "ja sobie jeszcze tutaj stanę..."(nieważne, że już jeden drugiego przerzuca) Edytowane 28 Marca 2018 przez dawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Biorą:http://www.nadmorski24.pl/kamery/108/gdansk-gorki-zachodnie-ncz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekan Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wczoraj w Dziwnowie malarzy jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Górki Zachodnie dwie godziny temu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja pierdykam , to dopiero przyjemność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Naród głodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Naród głodny.E tam zaraz głodny. Raz w roku mają swoje eldorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 E tam zaraz głodny. Raz w roku mają swoje eldorado. I po co te kutry ;-) he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Po tych śledziach to powinni się obsrać po same pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ale co Was boli? Niech sobie łowią, najedzą się, narobią słoików i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) I po co te kutry ;-) heZ tych kutrów za 50pln (cena rejsu) jest łatwiej, bo ryby mają pod nogami. Ci z pirsów natomiast jak w sezonie wyłowią z 5 ton to wszystko. Tyle to kuter rybacki potrafi pociągnąć za jednym razem(może dwoma). Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Nigdy nie łowiłem śledzi, pewnie super sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nigdy nie łowiłem śledzi, pewnie super sprawa....No tak różnie :-) Mam mieszane odczucia. Byłem raz - więcej na razie nie chcę. A już na pewno nie na swojej łódce :-) Może kiedyś z kajaka spróbuję... PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi