puszek7 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Daniel z kajaka? Też raz byłem i chyba z kajaka bym się deczko bał .... patrząc na to jakie akcję tam odchodzą Latający ołów był wszechobecny ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Daniel z kajaka? Też raz byłem i chyba z kajaka bym się deczko bał .... patrząc na to jakie akcję tam odchodzą Latający ołów był wszechobecny ... Zawsze lubiłem być na pograniczu zamieszania :-)Ryby wyraźnie większe brały... PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Odgrzebie trochę temat. Mamy 2020 więc czekam na info jak że śledziami w tym roku. Pewnie trzeba jeszcze z miesiąc poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Odgrzebie trochę temat. Mamy 2020 więc czekam na info jak że śledziami w tym roku. Pewnie trzeba jeszcze z miesiąc poczekać.W 3mieście już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 W tym roku zatoka nie zamarzła woda cieplejsza to i śledzie szybciej podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Śledzie na spinning czy muchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Nigdy nie łowiłem śledzi, pewnie super sprawa....Łowiłem kilka razy. Z falochronów itp. umocnień. Ciekawe doświadczenie, gdy na "choince" przybywa masy. Zrzucałem połów, na powrót do wody.A, makrelki też się trafiały. Niewielkie, takie jak odpasiony śledź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Śledzie na spinning czy muchę?Zdecydowanie na muchę.Must be fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jak będą śledzie w GZ to będzie na ujściu stała łódka przy łódce. Na razie są zwiadowcy.https://www.nadmorski24.pl/kamery/11-gdansk-gorki-zachodnie-ncz-gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Może za ok. 2 tygodnie się pojawią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nie wiecie jak w Darłowie czy coś gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 przez ostatni tydzień były we władku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W jakich miastach są rejsy na śledzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Panowie, jaka alternatywa dla choinki? Ostatnio do mormyszki dowiązałem kawałek czerwonego piórka i tak próbowałem. Rzecz w tym, że miejsce miało około 8m głębokości i co za tym idzie dałem sporą mormyszkę, około 1g. Niestety w mojej okolicy nikt nic nie łowił, ja również. I tak się zastanawiam nad tym, czy taka 1g mormycha nie jest za duża objętościowo, albo za szybka przy jigowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W jakich miastach są rejsy na śledziaMarinero z Górek Zachodnich w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Warto w weekend przyjechać do Trójmiasta na śledzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 W związku z zakazem imprez masowych, akcja "śledź 2020" w Trójmieście została odwołana... Info z pierwszej ręki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 A na poważnie? Jutro muszę urlop klepać więc pytam czy warto w ten weekend do Trójmiasta na śledzia z brzegu przyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 W biedronce są jeszcze śledzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 od wczoraj we władku śledziowa śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Czyli coś się ruszyło. Na górkach można się spodziewać ich w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 napewno tak jak wszędzie to sledziowy czas 2 tygodnie temu też cały tydzień śledzie młucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nominacja do "zdanie miesiąca". Ewntualną zresztą jak zawsze nagrodę a bywają różne wyślemy jak będziesz w domu osobiście odbierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ty już swoją odebrałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Witam czy już śledzie pojawiły ktoś podzieli się informacją?Czy okolice Pucka można gdzieś łowić śledzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi