dulgimic Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie czy pompka np. za 50zł z allegro daje rade w napełnianiu i opróżnianiu pontonu , czy jednak coś droższego, firmowego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafal_LBN Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Mam tą pompke z decatlonu ale pompuje bardzo wolno i nie ma funkcji odsysania więc i tak wożę zwykła pompke do materacy za 30 zł i nią wstępnie pompuję ponton, trwa to wiele szybciej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Czy są jakieś gotowe koncówki z funkcja otwierania zaworu do tej pompki Bravo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Używa ktoś z was pompki GP80 gdyż na taką się skusiłem i niestety po próbnym pompowaniu w garażu udało mi się napompować na full czyli do 25kPa tylko jedną komorę :/ przy próbie pompowania drugiej komory pompka przestała się załączać na tryb wysokiego ciśnienia :/ chyba będzie mnie czekała wysyłka do serwisu ale przetestuje jeszcze za tydzień na innym Aku i innym pontonie. Szkoda bo komora się pompowała może z 3 minuty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 W dekatlonie za 69zl kupilem, pompuje cały 280 kolibri w 4 minuty i poprawiam kilkoma butami zwykłą. Jest OK ! Po dwóch latasz dajesz na serwis i pewnie dadzą tobie nową bo nie opłaca im się rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sez Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Używałem około miesiąca (potem kupiłem przyczepkę) i przez ten czas bez zarzutów. Dobijała do żądanego ciśnienia i pompowała faktycznie w oka mgnieniu na starym aku 7Ah z echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Używa ktoś z was pompki GP80 gdyż na taką się skusiłem i niestety po próbnym pompowaniu w garażu udało mi się napompować na full czyli do 25kPa tylko jedną komorę :/ przy próbie pompowania drugiej komory pompka przestała się załączać na tryb wysokiego ciśnienia :/ chyba będzie mnie czekała wysyłka do serwisu ale przetestuje jeszcze za tydzień na innym Aku i innym pontonie. Szkoda bo komora się pompowała może z 3 minuty :/Masz otwartą komorę przy pompowaniu ? Zawór przy pompowaniu musi być w pozycji otwartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zawory przy pompowaniu miałem otwarte, już wcześniej czytałem że jakieś problemy były przy zamkniętych zaworach, wszystkie końcówki dołączone maja poprzeczkę wzdłuż więc otwierają zawór przy pompowaniu. Sprawdzę jutro czy ta poprzeczka napewno otwiera zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ja gp80 używam do pontonu od Ryszarda (Mawerick), mam w nim airmatę więc pompka ma co robić. Po zakupie pompowała komory pontonu bez problemu, (2,5 a podłogi nie dawała rady - kończyłem po 14 minutach żeby nie przekroczyć czasu. Po 2 pompowaniach całości padła, wysyłałem na gwarancję, w ciągu tygodnia odesłali ten sam egzemplarz wymienili płytkę sterowania. Teraz pompuje bez problemu, ja pompuję przy włączonym silniku auta. Houk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ja tez mam gp 80 i pompuje bez problemu 330 z airmata ako 20 ah lifepo4 pozniej ako idzie do sondy i ma jeszcze sporo zapasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Z poprzeczką wszystko było OK, otwierała zawór. Chociaż w instrukcji od GP-80 nic nie pisze że zawór musi być otwarty. Więc na dobrą sprawę nawet gdyby poprzeczka nie dochodziła to do niczego nie można się przyczepić. W instrukcji od Bravo jest jakaś wzmianka o pompowaniu na otwartym zaworze?Ale moja pompa nie włącza kompresora, coś jest z nią nie tak, wygląda na wadę układu sterowania bo dioda miga jakby pompka pracowała a nie pracuje.A tak z innej beczki bo na czas wysyłki do serwisu chciałem kupić jakąś dmuchawkę Intexa na rezerwę, ktoś ma jakąś sprawdzoną? Ktoś pisał że używa jakieś 68W ale ja takiej nie umiem znaleść na 12V. Nie chodzi o dobijanie na maksa, tylko żeby zrobiła tą najgorszą robotę na początku i w miarę szybko pompowała, resztę dobiję ręczną pompką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Chociaż w instrukcji od GP-80 nic nie pisze że zawór musi być otwarty. Więc na dobrą sprawę nawet gdyby poprzeczka nie dochodziła to do niczego nie można się przyczepić. W instrukcji od Bravo jest jakaś wzmianka o pompowaniu na otwartym zaworze? U mnie w instrukcji GP-80/GP-80D jest. Edytowane 23 Września 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Ja mam instrukcję od firmy PEZAL i tam takiej uwagi nie ma. Ale piszę za to na pierwszej stronie że pompa którą zakupiłem posiada estetycznie wykonaną, solidną konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdamLca Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam.Czy mógłby ktoś z was pomóc, polecić, jaką zakupić pompkę - najlepiej akumulatorowa do pontonu kolibri 330 . Ewentualnie pod gniazdo od zapalniczki , grunt żeby dawała radę w miarę sprawnie pompować...i takie może drugie głupie pytanie, czy można zakupić z pasującą końcówka do zaworów jakie są w kolibri czy trzeba przerobić z pompki nożnej oryginalnej ? Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam.Czy mógłby ktoś z was pomóc, polecić, jaką zakupić pompkę - najlepiej akumulatorowa do pontonu kolibri 330 . Ewentualnie pod gniazdo od zapalniczki , grunt żeby dawała radę w miarę sprawnie pompować...i takie może drugie głupie pytanie, czy można zakupić z pasującą końcówka do zaworów jakie są w kolibri czy trzeba przerobić z pompki nożnej oryginalnej ? Dziękuję...Niezbędna jest końcówka z poprzeczką aby otwierała zawór bo pompować należy na otwartym .Tylko przeróbka, mam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdamLca Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Końcówki są na aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ja używałem takiej intexa i dosyć sprawnie to szło, tylko kupiłem używaną i akumulator szybko padł. Później pompowałem na kablu. Ale dobić pompką nożna i tak trzeba.https://www.dmuchane-materace.pl/p1377,pompka-elektryczna-z-akumulatorem-220-240v-i-12v-intex-66622.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATI87 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ta calkiem sprawnie pompuje.tez przymierzam sie.do zakupu. Na YT jest filmik https://allegro.pl/oferta/pompka-akumulatorowa-do-materacy-pilek-itp-pro2856-7447266770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Końcówki są na aliexpress.Tylko po co skoro gwoźdź ucięty i 10 minut wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ta calkiem sprawnie pompuje.tez przymierzam sie.do zakupu. Na YT jest filmik https://allegro.pl/oferta/pompka-akumulatorowa-do-materacy-pilek-itp-pro2856-7447266770Tego trespass używamy już od dawna... Jest zaje**ty. Ja kupiłem za 40 z wysyłka powystawowy... W tej cenie rewelacja. Szybki i batria starcza na kilka pompowan. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Sa tez dedykowane pompki do pontonow z ustawianym cisnieniem ale cena duzo wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tego trespass używamy już od dawna... Jest zaje**ty. Ja kupiłem za 40 z wysyłka powystawowy... W tej cenie rewelacja. Szybki i batria starcza na kilka pompowan. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNabija do końca ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Nabija do końca ???Aż tak dobrze nie ma... Kilka kopnięć trzeba manualnie jeszcze zrobić na każdą komorę. Ale ogranicza bardzo czas poświęcony na manualne pompowanie pompka z zestawu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uups Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Aż tak dobrze nie ma... Kilka kopnięć trzeba manualnie jeszcze zrobić na każdą komorę. Ale ogranicza bardzo czas poświęcony na manualne pompowanie pompka z zestawu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalkateż używam ten kompresorek ale on nie ma końcówki z poprzeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piwoluka Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 U mnie pracuje coś takiego. Zasilane akumulatorkiem i w razie czego może posłużyć jako powerbank. Drucik na szybko wygięty otwiera zawory w trakcie pompowania. Akumulator starcza na kilka pompowań Kolibri K-220 z pompowaną podłogą. Dobijać trzeba oczywiście ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dulgimic
Panowie czy pompka np. za 50zł z allegro daje rade w napełnianiu i opróżnianiu pontonu , czy jednak coś droższego, firmowego?
Top użytkownicy dla tego pytania
49
29
19
17
Popularne dni
30 Sie
28
2 Wrz
23
25 Lut
14
4 Lip
14
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 49 odpowiedzi
siarq 29 odpowiedzi
bazyloss 19 odpowiedzi
gooral 17 odpowiedzi
Popularne dni
30 Sie 2019
28 odpowiedzi
2 Wrz 2016
23 odpowiedzi
25 Lut 2019
14 odpowiedzi
4 Lip 2021
14 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
Masz 4 wyjścia - nozna z zestawu - dmuchawka za 40zl + nozna na dobicie - milion monet- w pełni automatyczna - transport nadmuchanej detki
Gumofilc
Jak sugerowalem, trzeba jeszzce troche dorzucic a akumulator jest wbudowany w pompke. Byle byl naladowany - chrzanic zewn. zrodla zasilania. Korzystniej rzecz jasna zachowac akumulator w razie awarii
maweric
To nie wynalazek. Normalna pompka występują na napięcie 220V , pod zapalniczke 12V i na baterie . Jedna uwaga ten ponton został nadmuchany a nie napompowany . Pompka ta tylko nadmucha, należy dobić j
Opublikowane grafiki
357 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi