Skocz do zawartości
  • 0

Pompka elektryczna do pontonu

dulgimic

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

• 0

Jak ktoś może kupić taką że Stomila , nawet używkę lepszej nie ma , te wszystkie plastykowe są do dupy . Zajechałem kilka sztuk z racji z tego że do pracy takie wykorzystuje w terenie . W sklepie mam pompkę lux ale ceny zaporowe

• 0
  • 0

Masz od 5 lat pompkę i ją używasz , a ile razy w roku dmuchasz ponton . Ja z racji pracy dmucham balony nie rzadko 2000 sztuk na raz i te pompeczki wymiękają , od taką ich żywotność . Stomilowską pompką nadmuchiwałem ponton jak Kamień , jak ktoś znajdzie na strychu takową to będzie bardzo zadowolony

• 0
  • 0

Kup z drugiego linku to to samo ,właśnie taką mam .

Pierwszy link-sprzedawca nie ma tej pompki na stanie więc wywindował cenę żeby nikt nie kupił ani żeby nie musiał kończyć aukcji bo musiałby ponieść jakieś koszty,tak mi się coś obiło o uszy :)

Edytowane przez robert74

• 0

• 0

najtanszy i dajacy rade komplet jakiego ja uzywalem to 2 sztuki "turbinek" z lidla (dawalem po 5 czy 7 euro sztuka) + kompresor z decathlonu (nie wiem czy go jeszcze robia - kosztowac cos ca 50 euro) - komory dmuchalem turbinkami a pozniej kompresor przekladalem do komor

• 0

Przeczytałem cały wątek i masę innych. Piszę żeby podziękować i napisać opinie. Na podstawowym łowisku mam łódkę, ale około 15-20 wyjazdów w roku korzystam z pontonu. Przez ostatnie trzy lata pompowałem pompką kolibri i jak pękła zacząłem czytać.

Po lekturze zakupiłem pompkę bravo 1 i pompkę akumulatorową z decathlon. Dzisiaj pierwszy raz używałem i jestem wniebowzięty. Wstępne pompowanie na otwartych zaworach 1 minuta, montaż podłogi a następnie pompowanie znowu na otwartych zaworach, zamknięcie i dobicie nożną. Wszystko trwało 5-7minut jestem zachwycony. Pompki REWELACYJNE Bravo przy dobijaniu naprawdę ma moc kolibri się chowa. Wszystko wyszło 200 zł, ale po pierwszym użyciu mam jedną refleksje: DLACZEGO TAK PÓŹNO?

• 0

Przeczytałem cały wątek i masę innych. Piszę żeby podziękować i napisać opinie. Na podstawowym łowisku mam łódkę, ale około 15-20 wyjazdów w roku korzystam z pontonu. Przez ostatnie trzy lata pompowałem pompką kolibri i jak pękła zacząłem czytać.

Po lekturze zakupiłem pompkę bravo 1 i pompkę akumulatorową z decathlon. Dzisiaj pierwszy raz używałem i jestem wniebowzięty. Wstępne pompowanie na otwartych zaworach 1 minuta, montaż podłogi a następnie pompowanie znowu na otwartych zaworach, zamknięcie i dobicie nożną. Wszystko trwało 5-7minut jestem zachwycony. Pompki REWELACYJNE Bravo przy dobijaniu naprawdę ma moc kolibri się chowa. Wszystko wyszło 200 zł, ale po pierwszym użyciu mam jedną refleksje: DLACZEGO TAK PÓŹNO?

Dołożył bym jeszcze 250zl i kupił tą

https://maweric.pl/tag-produktu/pompka-elektryczna/

Od pięciu lat pompuje DSL450 i zero kombinacji

• 0

Ja kupiłem Bravo bts 300 czy jakoś tak i również żaluzje, że pół roku pompowałem noga... A kupiłem ta bo ma opcje zasilania z aku i zapalniczki więc nie muszę wozić dodatkowo akumulatora do pompki (a ten w aucie tak zabudowany ze szkoda czasu na szukanie)