dulgimic Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie czy pompka np. za 50zł z allegro daje rade w napełnianiu i opróżnianiu pontonu , czy jednak coś droższego, firmowego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Czy ktoś posiada taka pompkę?moje pytanie czy dopompowuje do końca ponton? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 A weź podlinkuj,bo 600 akurat nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Bst 800 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Mam to coś, wersjaz aku, pierwsza trafiła się wadliwa. Regulacja ciśnienia przeklamywala, ustawiasz na 0.25 bar, masz 0.15bar do tego przy 3 komorze juz nie załączały się tłoki... gwarancja, wymienili po bojach na nową. Pompowałem juz raz, działa, regulacja nadal do dupy- widać TTTM, ale pompuje do końca. Akumulator jest generalnie do wymiany, tam jest 7Ah, co przy poborze 20A wykończy go szybko. Na razie wrzuciłem do tylnej kieszeni torby 30Ah LifePO4, mam zamiar w miejsce starego zbudować dedykowany LifePO4, czekam na ogniwa. Wtedy będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Panowie pompka bravo bst 800 bardzo głośno stuka ?co może być przyczyna ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jak juz po gwarancji, rozkręcaj! Powinno byc widać w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Miesiąc temu kupiona i dwa razy używana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 A nie chodzi Ci przypadkiem o to, ze ona najpierw pompuje dmuchawą, a pod koniec przełącza się na tloki i te tloki w sumie to stukaja głośno? I tak wlasnie powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Tak na początku pompuje normalniej później cos puka znowu bardzo głośno ale pompuje tez Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Heh to tak ma być. Wszystko jest OK, najpierw pompuje szybko dmuchawą, później tlokami dobija cisnienie. Jak osiagnie odpowiednie ciśnienie, wyłączy się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Dzięki Ci bardzo …myślałem ze się zepsuła coś …ale dziwne było dla mnie żeby nowa się popsuła po 5 minutach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Tak na początku pompuje normalniej później cos puka znowu bardzo głośno ale pompuje tez Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZgadza się, ta ma być. Druga faza jest dużo głośniejsza. Pamiętaj aby pompować na otwartym zaworze. Edytowane 4 Lipca 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Ok dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Pamiętaj aby pompować na otwartym zaworze.Bzdura! Pompuj na zamkniętym,tam jest malutki gwoździk, który otwiera do pompowania, a gdy odłączasz wąż, zawór się zamyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Tak tam jest wkręcony cieniutki wkręt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Tak dokładnie. Podłączasz do zamkniętego zaworu i jak odlaczysz zawor nadal na byc zamkniety. Jesli jednak bedzie otwarty, wkrecasz tą srubeczke o jeden obrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jest Ok …na otwartym pompuje i działa jak należy …tylko ze zaczynało głośno chodzić i to mnie zmartwiło….ale dzięki za porady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Bzdura! Pompuj na zamkniętym,tam jest malutki gwoździk, który otwiera do pompowania, a gdy odłączasz wąż, zawór się zamyka.Własnie o tym pisałem, może niezbyt przejrzyście. Nie we wszystkich końcówkach był ten dynks który otwierał ten zawór podczas pompowania. Przykład poniżej, sam przerabiałem końcówkę po tym jak jedna pompkę spaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 No nie zrozumieliśmy się skoro tak no i...Ty masz kolego inny zawór:) z gwintem, nowsze Kolibri mają bez gwintu i to trochę inaczej działa, ale tez ma być ten dynks, który uchyla zawór na czas pompowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 No nie zrozumieliśmy się skoro tak no i...Ty masz kolego inny zawór:) z gwintem, nowsze Kolibri mają bez gwintu i to trochę inaczej działa, ale tez ma być ten dynks, który uchyla zawór na czas pompowania.Zgadza się, bez dynksa kiepsko i można spalić pompkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 serekturek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ja zrobiłem sobie taką pompkę https://youtu.be/8NbWUQU_db0. Jak dla mnie super sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Pompa obiegu powietrza wtórnego, mój ulubiony wynalazek w Subaru, trzy wymieniłem zanim zdecydowałem się to wyprogramować raz na zawsze [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz B. Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Hej, szukam szybkiej pompki 12V do wstępnego pompowania pontonu. Bravo miało kiedyś w ofercie taką 700l/min (Bravo MB 80/12) ale chyba już wycofana, przynajmniej nie mogę znaleźć. Używa ktoś może takiej Bestway 62144 Sidewinder? Na papierze parametry są w porządku, 96W i 680 l/min Ewentualnie, będę wdzięczny za propozycję czegoś sprawdzonego. Pompuję Kolibri 330. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) Jeżeli by Ci odpowiadała, to mam sevylora:https://www.decathlon.pl/p/mp/sevylor/pompka-elektryczna-do-pompowania-kajaka-deski-sup-sevylor-12v-15psi/_/R-p-dd2d5bfc-296c-4352-9684-79660c1253b2?mc=dd2d5bfc-296c-4352-9684-79660c1253b2_c5.c1&cd=19728193814&gclid=CjwKCAjw3dCnBhBCEiwAVvLcu1Hj5Qps3fWkcvH4-dswKCfb_41tezhyjZPwjhIlw4Kkv5LN7CaQvhoCrgQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Kupiona albo tu, albo w media, po prostu nie pamiętam. Decathlon podaje że pompuje 190l/ min. Do pompki są dokupione nowe 3 końcówki do pontonu, nigdy nie używane.Całość oddam za symboliczne 150zł + kw. Byłem posiadaczem pontonu dokładnie 3 miesiące, przegrał niestety z moimi łódkami. Ponton znalazł nowego właściciela, a pompka sobie do dziś leżała. Nigdy nie pompowała pontonu, a deskę sup napełniała kilka razy, w kilka chwil. We wtorek zrobię fotki całości i wystawię na giełdę, naszą. Edytowane 3 Września 2023 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bogunow Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Tania i szybka. Polecam do pompowania wstępnego. Obejrzałem ten film. Kupiłem takie cudo i śmiga. Można znaleźć za 40 zł na allegro.https://youtu.be/8NbWUQU_db0?si=rKoU4Z5z7Ycip45a bogunow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dulgimic
Panowie czy pompka np. za 50zł z allegro daje rade w napełnianiu i opróżnianiu pontonu , czy jednak coś droższego, firmowego?
Top użytkownicy dla tego pytania
49
29
19
17
Popularne dni
30 Sie
28
2 Wrz
23
25 Lut
14
4 Lip
14
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 49 odpowiedzi
siarq 29 odpowiedzi
bazyloss 19 odpowiedzi
gooral 17 odpowiedzi
Popularne dni
30 Sie 2019
28 odpowiedzi
2 Wrz 2016
23 odpowiedzi
25 Lut 2019
14 odpowiedzi
4 Lip 2021
14 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
Masz 4 wyjścia - nozna z zestawu - dmuchawka za 40zl + nozna na dobicie - milion monet- w pełni automatyczna - transport nadmuchanej detki
Gumofilc
Jak sugerowalem, trzeba jeszzce troche dorzucic a akumulator jest wbudowany w pompke. Byle byl naladowany - chrzanic zewn. zrodla zasilania. Korzystniej rzecz jasna zachowac akumulator w razie awarii
maweric
To nie wynalazek. Normalna pompka występują na napięcie 220V , pod zapalniczke 12V i na baterie . Jedna uwaga ten ponton został nadmuchany a nie napompowany . Pompka ta tylko nadmucha, należy dobić j
Opublikowane grafiki
357 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi