Wronka1991 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Od jakiegoś czasu interesuje się tą rzeką ale nie wiem czy jest sens proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ale co? jak? wędkarsko, turystycznie, a może chcesz elektrownie wodną postawić, bo ciężko się domyśleć A tak poza tym, to witamy Cię serdecznie!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk^S Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ale co? jak? wędkarsko, turystycznie, a może chcesz elektrownie wodną postawić, bo ciężko się domyśleć A tak poza tym, to witamy Cię serdecznie!!! dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ale co? jak? wędkarsko, turystycznie, a może chcesz elektrownie wodną postawić, bo ciężko się domyśleć A tak poza tym, to witamy Cię serdecznie!!! Wiadomo, sens najważniejszy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jeśli chodzi o roztoczanski Szum to jedna turbina jest na zaporze Górecku i starczy. Samochód pozostawiony nad wodą też potrafią opierdo......ć. Ryby....no cóż. Kiedyś był ostoją dzikiego pstrąga roztoczanskiego ale skutecznie poradzili sobie i z nim "wedkarze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Łowiłem w ubiegłym roku w tej rzeczce a raczej próbowałem, latem prawie niema tam wody, ryb mało i małe, miejscowi pewnie kłusują. Jedź na Wieprz lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi