yglo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ATC MU638 http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 no własnie problem jest w tym ze albo jest pała albo nie ogarnie takich kloców, z lżejszymi kijami jest łatwiej ,jest swietny stary jak świat blank batsona rx6 magbass , jest xzoga, jak ktoś lubi bardziej uległe blanki to i m1 25lb ale z czymś ponad 120g co zachowa znamiona wędki przy holu ryb 50-60cm już jest bardzo słabo narazie m1 35lb, jako jedyne, czekam na tego talona Panie Yglo Też jak koledzy o MU miałem pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) a to nie jest blank juz nieprodukowany? oglądałem go ostatnio, widać ze ma moc szczyt ze 3 milimetry Edytowane 20 Lutego 2017 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) a to nie jest blank juz nieprodukowany? oglądałem go ostatnio, widać ze ma moc szczyt ze 3 milimetry Nie produkowany niestety.Mimo pozornej grubości pracuje już ładnie pod rybką 50-60 cm.Sporo osób ma ale niewielu się pozbywa. Edytowane 20 Lutego 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 to niestety skreślamy z listy zostaje przycięty m1 35lb, czekamy na talona,coś z blanków st.croix,moze przyciety big jig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nieprodukowany ale da radę jeszcze znaleźć wędkę na tym blanku. Napisz ogłoszenie może ktoś będzie sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Koledzy ja widzę ze Wy tak mocno w teorii. Sam sie napaliłam jak dzik na szyszki na xzoge 8 kg i ni huuu....a. Moze mnie tutaj zaraz bedzie krzyżować ale ten blank do jerkow jest do bani. Łowiłem nim kilkanaście minut , ładnie spakowałem i sprzedałem ze spora strata. Próbowałem rzucać pirania Melka która wazy około 120 gr. i była padaczka straszna, dziwnie sztywna i mocno giętka wędka. Prowadzenie jerkow kiepskie. M1 bajka, talona nie znam nie wypowiadam sie...mam 10kg...do jerków mi nie podeszła, za mocna... teraz jest świetna sumówka, ale już spining:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 to niestety skreślamy z listy zostaje przycięty m1 35lb, czekamy na talona,coś z blanków st.croix,moze przyciety big jig? Bylem dzisiaj u kolegi Skałka w sprawie swojego castu (Xzoga 7 kg), ale zasięgnąłem informacji na temat Talona 6+, którego zdjęcia ci wysyłałem wcześniej.On nie dźwignie przynęt w wadze 120-140 gram.Jest to opinia osoby która ich zrobiła już kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 orietujecie się ile da rade pociągnąć batson mb846 mag bass ? może ktoś ma jakieś foty z ugięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Łukasz bardzo dużo. Fota ugięcia.:-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 wracaj bo musze zmolestować te twoje dwa patyki, jak cokolwiek słonce poświeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 orietujecie się ile da rade pociągnąć batson mb846 mag bass ? może ktoś ma jakieś foty z ugięciem?Jesli tak to prosze:PACBAY TRADITION II - T2MBC846 - 7'koszt 45 eur plus 16eur kurier GLS z Niemiec. Status dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 o a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 o a co to? a to: http://www.rodbuilding.de//Onlineshop/tackle24/Datenblaetter/PacBay_Tradition_SpinPoppJerk.htm#T2MBC846 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 miałeś to Zbyszku w swoich rękach? Podziel sie opinią? Bo cena arcy przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tego modelu nie miałem, składałem, miałem inne z Pac Bay. Pytałes o Batsona MB846, a Batson z Pac Bay wychodzą przeciez z jednej doniczki Wiele modeli bliźniaczych. Ten Tradition II to rzetelne IM6, matowe, nie lakierowane : made i china jak Batson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tego modelu nie miałem, składałem, miałem inne z Pac Bay. Pytałes o Batsona MB846, a Batson z Pac Bay wychodzą przeciez z jednej doniczki Wiele modeli bliźniaczych. Ten Tradition II to rzetelne IM6, matowe, nie lakierowane : made i china jak Batson Mam PacBay Tradition series IM6 z pierwszego wypustu. Wiśniowy blank. Super kijek.Wielu widziało i może potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 analogie pojmuję,bedziesz robil tam jakieś zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 analogie pojmuję,bedziesz robil tam jakieś zamowienie Dzis przyszło Nastepne wedle zyczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ja też miałem tę plagę Xzogę 8kg i czym prędzej się tego pozbyłem .Teraz mam ATC MU638 i to jest to czego szukałem Z tego co pamiętam Tomek@Roten chyba zakupił to MU, miałem okazję porzucać ostatnio i naprawdę jest MOC Ósemka Zośka także mi nie przypadła do gustu, za to siódemki się nie pozbędę za żadną cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 no nic,narazie zrobie tego mag bassa do 90% jerków mi wystarczy a wieksze.... bede musiał obsługiwać narazie m1 35lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Miałem skrobnąć kilka zdań po testach Xzogi Taka-G 8kg vs Taka-G 7 kg. Do moich zastosowań zdecydowanie lepiej nadaje się 8-ka. Fakt, jest sporo sztywniejsza niż 7-ka ale to tylko plus, zdecydowanie łatwiej poprowadzić agresywnie spore glidery. Dynamika w trakcie rzutu przynętami z zakresu 50 - 100 g na dobrym poziomie, powyżej 100 g jest jeszcze trochę zapasu ale moim zdaniem niewiele (dla rzucania na luzie bez cackania się). Blank fajnie pracuje pod rybami 70 - 90 cm (niestety większa się nie trafiła tym razem), mam wrażenie że gnie się płynniej niż 7-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Jesli tak to prosze:PACBAY TRADITION II - T2MBC846 - 7'koszt 45 eur plus 16eur kurier GLS z Niemiec. Status dostepny A gdyby go tak skrócić z dołu do 1,80-1,90 m? Może by wtedy powstała konkurencja dla MU606 do Busterów tonących. Edytowane 10 Października 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 A gdyby go tak skrócić z dołu do 1,80-1,90 m? Może by wtedy powstała konkurencja dla MU606 do Busterów tonących.Oj chyba nie.... PCB II ciezki blank, flippingowyO to, to i owszem:https://www.tackle24.de/index.php?a=1020〈=eng Model NFC (IM) MB 669-1 30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Oj chyba nie.... PCB II ciezki blank, flippingowyO to, to i owszem:https://www.tackle24.de/index.php?a=1020〈=eng Model NFC (IM) MB 669-1 30lbTak, tylko że 1000 zł trzeba położyć nie będąc pewnym efektu. Robiłeś już wędki na tym blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi