yglo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Mam teraz blank NFC (IM) MB709-1 możesz Andrzeju wpać na oględziny, zapraszam.ps1000 na wedke to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Mam teraz blank NFC (IM) MB709-1 możesz Andrzeju wpać na oględziny, zapraszam.ps1000 na wedke to mało Yglo a rzucałeś już tym ??? Jeśli tak to jak wrażenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Mam teraz blank NFC (IM) MB709-1 możesz Andrzeju wpać na oględziny, zapraszam.ps1000 na wedke to mało To ten co oglądaliśmy już zrobiony? Odezwę się niedługo w sprawie moich blanków NFC, miałem co innego na głowie ostatnio a szukałem też trochę koncepcji i fantów na robotę. Na tego mojego swimbaita chętnych nie było jeszcze jak mniemam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Dostalem na @, moze cos wypatrzycie dla siebie tanszego od NFC: http://www.anglersworkshop.com/s.nl/sc.27/category.23128009/.f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Yglo a rzucałeś już tym ??? Jeśli tak to jak wrażenia ????Mam blank a nie wedke, wiec nie sprawdzona nad woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 pośpieszyłem się a jak widzisz ten blank o którym piszesz Model NFC (IM) MB 669-1 30lb w stosunku do MU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 W tych blankach MB Loomisa podoba mi sie ich plastycznosc. To ze sa lekkie, gruboscienne, super zbalansowane to w tej klasie jakby oczywistosc ale podwieszajac na blanku MB709 - 40 g czulem ze zadziala a potem 120 i jeszcze ze da rade, no i giecie blanku jakby bez konca i brak stopu... Czyli tak jak koledzy pisza o legendarnych MU ATC:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Andrzej co Ty na to Andrzej wszystkie mu wykupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Zdublowałem pytanie Roberta kilka postów wyżej i nie doczytałem, że mowa nadal o blanku NFC są kozackie, dlatego u Zbyszka leży chyba 5 lub 6 moich i czeka na ostateczne decyzje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Witam. Jaki kij polecicie osobie o wzroście 188 cm wędkowanie z łódki oraz z pontonu przynęty twarde w zdecydowanej większości np. Slider 12 cm Fatso itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Cast czy spin?Seryjny czy pracownia?W jednym czy w dwóch "kawałkach"?Za jaką kasę? Edytowane 31 Października 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Oczywiście Cast ilość elementów nie ma znaczenia myślę o czymś seryjnym ewentualnie pracownia ale z drugiej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Staram się pisać opinie oparte na faktach i osobistych doświadczeniach.Poprosiłem jednego z forumowych 'krętaczy" wędek o kij zapasowy przed tegorocznym wyjazdem na Św. Annę. Poprosiłem o kij, którym rzucę spokojnie 110-120gr, ale żeby gadał od 40-tu. Kij miał być zapasem a więc nie chciałem topić kasy czyli niskobudżetowy "no name".Kij odebrałem a w Szwecji zabrałem pierwszego dnia na testy ... łowiłem nim do końca wyjazdu a wypasione firmówki pozostały w tubach Kij "pomacał" u mnie mój kolega ...natychmiast zamówił identyczny i potwierdził jego jakość na testach. Nie chcę "lokować produktu" więc jeśli jesteś zainteresowany szczegółami to zapraszam na priv 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ja chciałbym wiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 I ja poproszę info :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Też się chętnie dowiem co to za "ideał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Też się chętnie dowiem co to za "ideał".Nie tylko Ty Andrzej Edytowane 31 Października 2018 przez Alaryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Andrzeju, nie wiem jakie brzmienia miało by mieć Twoje stwierdzenie "ideał", ja takiego nie użyłem.I z tego powodu między innymi nie wrzucam informacji na "otwartym". Na forum są znawcy, koneserzy, specjaliści, którzy bez problemu udowodnia, że kij za 1200-2....pln jest nieporównywalnie lepszy. Ja zetknąłem się z kijem, który jest nieporównywalnie lepszy od przeciętnego 'krajowego", ogólnie dostępnego we wszystkich sklepach seryjniaka, za mniejsze a co najwyżej porównywalne pieniądze A to również jest satysfakcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 To i ja poprosze o info na temat tego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 i ja poproszę, dawaj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Co za ciuciubaki Robert sobie urządza ,piszcie do Mekamila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Pawle, to Ty napisałeś... (nie chodzi o ciuciubabki ale o zasady) Edytowane 31 Października 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Z chęcią też bym się dowiedziałbym, prosiłbym o info na priv. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 OK a czy jest coś innego niż wyrób Kamila? Można coś kupić ciekawego od reki w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Pawle, to Ty napisałeś... (nie chodzi o ciuciubabki ale o zasady)Chyba też budowałem podobny kij na blanku od Kamila.... Kolega zadowolony bardzo Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi