Skocz do zawartości

Jerkówka od początku... do 120-150g

Przemek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam teraz blank NFC (IM) MB709-1 możesz Andrzeju wpać na oględziny, zapraszam.

ps

1000 na wedke to mało :)

To ten co oglądaliśmy już zrobiony?

Odezwę się niedługo w sprawie moich blanków NFC, miałem co innego na głowie ostatnio a szukałem też trochę koncepcji i fantów na robotę. Na tego mojego swimbaita chętnych nie było jeszcze jak mniemam.

W tych blankach MB Loomisa podoba mi sie ich plastycznosc. To ze sa lekkie, gruboscienne, super zbalansowane to w tej klasie jakby oczywistosc ale podwieszajac na blanku MB709 - 40 g czulem ze zadziala a potem 120 i jeszcze ze da rade, no i giecie blanku jakby bez konca i brak stopu... Czyli tak jak koledzy pisza o legendarnych MU ATC:)

• Like 1

• 1 rok później...

Staram się pisać opinie oparte na faktach i osobistych doświadczeniach.

Poprosiłem jednego z forumowych 'krętaczy"  wędek o kij zapasowy przed tegorocznym wyjazdem na Św. Annę. 

Poprosiłem o kij, którym rzucę spokojnie 110-120gr, ale żeby gadał od 40-tu. Kij miał być zapasem a więc nie chciałem topić kasy czyli niskobudżetowy "no name".

Kij odebrałem a w Szwecji zabrałem pierwszego dnia na testy ... łowiłem nim do końca wyjazdu a wypasione firmówki pozostały w tubach ;)

Kij "pomacał" u mnie mój kolega ...natychmiast zamówił identyczny i potwierdził jego jakość na testach. 

Nie chcę "lokować produktu" więc jeśli jesteś zainteresowany szczegółami to zapraszam na priv :)

• Like 3

Andrzeju, nie wiem jakie brzmienia miało by mieć Twoje stwierdzenie "ideał", ja takiego nie użyłem.

I z tego powodu między innymi nie wrzucam informacji na "otwartym". Na forum są znawcy, koneserzy, specjaliści, którzy bez problemu udowodnia, że kij za 1200-2....pln jest nieporównywalnie lepszy. Ja zetknąłem się z kijem, który jest nieporównywalnie lepszy od przeciętnego 'krajowego", ogólnie dostępnego we wszystkich sklepach seryjniaka, za mniejsze a co najwyżej porównywalne pieniądze ;)  :) A to również jest satysfakcja ;)  :D

• Like 2