Mahone Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam. Szukam kogoś z Płocka lub okolic celem obejrzenia spalinki i zdania relacji czy wszystko z nią jest ok. Jestem z Krakowa i chwilowo nie zmotoryzowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Raczej ciężko będzie by ktokolwiek chciał wziąć na siebie odpowiedzialność.Napisz,że masz w Płocku coś do oddania to zobaczysz ilu chętnych będzie.Mam kolegę w Płocku,ale niestety nie zna się na silnikach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pinciu Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A czy przypadkiem kolega nie chce kupić silnika w Słupnie?Jeśli tak to śmiało polecam. Bardzo sympatyczni i uczciwi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mahone
Witam. Szukam kogoś z Płocka lub okolic celem obejrzenia spalinki i zdania relacji czy wszystko z nią jest ok. Jestem z Krakowa i chwilowo nie zmotoryzowany.
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi