Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.jestem tu nowy i zakrecony jeszcze ale chcialem przedstawic moje wahadlowki nazywam je Delbanki choc sa troche zmienione przezemnie i sa troszke inne niz orginal .

Sa bardzo lowne choc nie zawsze piekne celowo tak je robie zeby byly jak najszybciej zrobily sie stare z wygladu.

Nie wiem jak wstawic zdiecia ale bede prubowal.

Jesli ktos sie zaiteresowal tym co napisalem to czekam na odpowiedz

Robie tez inne wahadlowki jak naucze sie wstawiac zdiecia to je przedstawie.

• Like 1

Szanowny Jacku.

Jako, iż jesteś nowy na naszym forum, zapewne nie wiesz, jakie mamy zasady. Dlatego, aby uniknąć w przyszłości przykrych konsekwencji naruszenia tych zasad, zapoznaj się z naszym regulaminem, a zwłaszcza z poniższą częścią dotyczącą publikacji zdjęć (i filmów):

http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/

Zwróć uwagę zwłaszcza na punkt pierwszy. Jest on stosowany rygorystycznie i nie spodziewaj się odstępstw od niego. Zdjęcie troci, jako niezgodne z regulaminem - usunąłem. 

Blaszki ciekawe, zwłaszcza te patrzące na mnie z okrągłymi ze zdziwienia ustami ;)

Tradycyjnie - witaj we własnym wątku :)

• Like 2

Moja Delbanka jest robiona z blachy miedzianej gr.1.5 mm zazwyczaj z lekkim cynowaniem po bokach lub od spodu wielkosc 4-7 cm waga 6-14 g przeznaczenie rzeki czysta woda do 1.5 m dlatego sa maja byc ciemne maja byc podobne do malych brazowych żabek którymi pstragi sie tak obrzeraja .

To taki maly opis dodam jeszcze ze pracuja inaczej niż tradycyjne wahadlowki.

Zasada dzialania podobna do blaszki Heitza

• Like 1