jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jacek widzę że Ty to już nie na sztuki tylko na kilogramy robisz blaszki. A co ja mam zrobić jak nie mogę się opanować z tym klepaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A la mors z blachy mosiężnej 2mm lekko odchudzonej normalnie miałby 20 g teraz 17 g wielkość morsa 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jeszcze dwa a la morsy z blachy 2mm rozklepanej do 1.6mm6.5 cm 15 g7cm 18 g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No no , co poniektórzy czują oddech na swoich plecach (mówię o klepaczach ) bardzo fajnie to zaczyna wyglądać panie Jacku .Mi się podoba .Jak by coś powstało z bardzo ale to bardzo cienkiej blachy o algowatych kształtach to na pochód 1 majowy bym spróbował . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ta to musi pięknie puszczać refleksy pod wodą. Bardzo mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ta to musi pięknie puszczać refleksy pod wodą. Bardzo mi się podoba. To coś jak taka kula na dyskotece ( kiedyś takie były teraz to nie wiem bo na dyskoteki nie chdze , tylko na rybki chodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No no , co poniektórzy czują oddech na swoich plecach (mówię o klepaczach ) bardzo fajnie to zaczyna wyglądać panie Jacku .Mi się podoba .Jak by coś powstało z bardzo ale to bardzo cienkiej blachy o algowatych kształtach to na pochód 1 majowy bym spróbował . Błagam tylko nie " panie" Jacek jestem dla wszystkich .Dzięki za pochwałe,z tym oddechem na plecach to bym nie przesadzał każdy klepacz klepie coś w swoim stylu i każdy ma swoich odbiorców każdy ma inny gust jednemu podoba sie taka blaszka a innej osobie będzie się podobać inna.Ja robie tak jak lubie a jeśli jedzcze komuś się też podoba to ja jestem zadowolony a nawet więcej niż zadowolony.A co do blaszek z cienkiej blachy to 1mm często przerabiam prosze coś zaproponować to może mam a jak nie mam to wyklepie.Osobiście polecam moje Rybki dla mnie to nr.1 w maju z nimi zaczynam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 .....każdy klepacz klepie coś w swoim stylu....Jest przez to OK- przecież trzeba mieć dużo różnych "wytworów": ryby wybredne bywają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ta to musi pięknie puszczać refleksy pod wodą. Bardzo mi się podoba. Sebastianie a może by taką rybke walnąć co myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jest przez to OK- przecież trzeba mieć dużo różnych "wytworów": ryby wybredne bywają Ryby wybredne? One są czasami nawet wredne podłe ale i tak je kocham co ja bym robił jak by ryb nie było wcale Masakra co ja gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sebastianie a może by taką rybke walnąć co myślisz ?Jasne zrób taką około 6 cm i przyślij mi razem z tym morsem. Resztę dogadamy na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jasne zrób taką około 6 cm i przyślij mi razem z tym morsem. Resztę dogadamy na priv. Mówisz i masz .Załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak by coś powstało z bardzo ale to bardzo cienkiej blachy o algowatych kształtach to na pochód 1 majowy bym spróbował . Na szybkiego z nierdzewki powstała taka algo podobna wielkość 7.3mm coś jak alga 3 blacha 0.8mm waga aż całe 9g.Taki liść ( nie rzucać pod wiatr powinno na niej być napisane) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak by coś powstało z bardzo ale to bardzo cienkiej blachy o algowatych kształtach to na pochód 1 majowy bym spróbował . Na szybkiego z nierdzewki powstała taka algo podobna wielkość 7.3mm coś jak alga 3 blacha 0.8mm waga aż całe 9g.Taki liść ( nie rzucać pod wiatr powinno na niej być napisane)CAM01211.jpgTestowałeś nad wodą? Blacha z tak cienkiego materiału może mieć sporą tendencję do wychodzenia z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Testowałeś nad wodą? Blacha z tak cienkiego materiału może mieć sporą tendencję do wychodzenia z wody.Tej nie testowałem bo ją dziś wieczorem zrobiłem .Wiem że tak ma wiele wahadłówek z cienkiej blachy.Ale w moich Rybkach z blachy 1mm nie zauważyłem takiego zachowania .A tą moge sprawdzić dopiero w sobote . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Coś takiego wyszło .Takie jakby z konserwy rybnej powygniatane ale smaczne powinny być.Dwie mosiądz jedna miedz cynowana jednostronnie.6.3 cm 12 g6.6 cm 12 g7 cm 14 g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jacek zabieram Tą największą rybkę i tamtego morsa. Reszta priv. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Coś takiego wyszło .Takie jakby z konserwy rybnej powygniatane ale smaczne powinny być.Dwie mosiądz jedna miedz cynowana jednostronnie.6.3 cm 12 g6.6 cm 12 g7 cm 14 gPewnie będą równie łowne, co te z łuseczkami, które to jednak mnie bardziej się podobają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tak naprawde łowność blaszki a zdobienia nie zawsze się pokrywają na tym zdięciu jest jedna z najsarszych rybek jakie zrobiłem co tu mówić brzydal ale niestety jest to kiler na którego polowiłem wiele ryb i nadal na nią będe łowił . Wedle mnie to najważniejsza jest praca przynęty a zdobienia raczej dla nas wedkarzy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tak naprawde łowność blaszki a zdobienia nie zawsze się pokrywają na tym zdięciu jest jedna z najsarszych rybek jakie zrobiłem co tu mówić brzydal ale niestety jest to kiler na którego polowiłem wiele ryb i nadal na nią będe łowił . Wedle mnie to najważniejsza jest praca przynęty a zdobienia raczej dla nas wedkarzy.Oczywiście masz rację Jacku, ale ...ładny ten "brzydal"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Oczywiście masz rację Jacku, ale ...ładny ten "brzydal"! Ale to ta na dole a nie u góry .Szkoda że ja nie mam tych buziek w moim telefonie. Jak bym miał to taką uśmiechniętą bym wstawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ale to ta na dole a nie u góry .Szkoda że ja nie mam tych buziek w moim telefonie. Jak bym miał to taką uśmiechniętą bym wstawił.Moja babcia powiedziałaby, że "ta na dole ma wszystkie pod sobą!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Moja babcia powiedziałaby, że "ta na dole ma wszystkie pod sobą!" Widzę że się tu nieźle zagościłeś Bardzo fajne te dyskoteki ostatnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Widzę że się tu nieźle zagościłeś Bardzo fajne te dyskoteki ostatnie Gospodarz bogato na stoły stawia, to się goszczę!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Gospodarz bogato na stoły stawia, to się goszczę!... Powiem tak hulaj dusza piekła nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi