jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kochane moje oby wasz nowy tata was zakceptował?Wszystkie na płytką stojącą wode. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja pierdziu ale zestaw .Taki mi się marzy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja pierdziu ale zestaw .Taki mi się marzy . Marzenia czasami się spełniają.A ten a la " Gnom " to pierwszy gnom jakiego zrobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja pierdziu ale zestaw .Taki mi się marzy . Jacek, nie rozpychaj się! Pamiętaj: Indianie jak wracali z wojennej ścieżki, to konsumowali bardzo powoli, długo przeżuwając każdy kęs!... Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dziś odzysk odpadków To za małeRozklepane już jest szansaCoś jest Delbaneczka 2g i ala Alga 5g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nierdzewne Rybki 7cm 13-14 g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ale czad komando wilków alfa, listonosz dziś przyniósł taki zestaw od Jacka , że aż mi ślina z otwartej kaczerbichy poleciała. Dziękuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ja również odebrałem przesyłkę. Wszystko super, jak zawsze. Aby do 1 maja, będą wisieć często na agrafce.Dziękuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ja również odebrałem przesyłkę. Wszystko super, jak zawsze. Aby do 1 maja, będą wisieć często na agrafce.Dziękuje.Do mnie też paczka doszła jest ok.Sebastianie ciebie to już przekonywać do moich Rybek chyba nie musze jesteś już zaprawiony w boju z nimi ,a te większe to ja też dopiero w tym sezonie będe testował choć test pracy takiej 13 cm bardzo mi się podobał i jestem nastawiony na łowienie takimi rozmiarami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ale czad komando wilków alfa, listonosz dziś przyniósł taki zestaw od Jacka , że aż mi ślina z otwartej kaczerbichy poleciała. Dziękuje Teraz Jacek powie do Jacka prosze i mam nadzieje że kolegą teraz dokopiesz oby im szczęki opadły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Teraz Jacek powie do Jacka prosze i mam nadzieje że kolegą teraz dokopiesz oby im szczęki opadły.Ale!... Ale!... ...My z Francem razem łowimy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ale!... Ale!... ...My z Francem razem łowimy! Ale....Ale.... to nie ma obawy uzbrojenie macie podobne tak że nikomu nic nie powinno opaść . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pomoc dla Kolegi z forum Kuby Standera http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/Prośba aby każdy z nas zajrzał na tą strone i wykrzesał coś ze swjego serca .Każdy z nas może kiedyś mieć podobną sytuacje.Pomyślmy i zastanówmy się nad tym nie bądzmy obojętni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pomoc dla Kolegi z forum Kuby Standerahttp://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/Prośba aby każdy z nas zajrzał na tą strone i wykrzesał coś ze swjego serca .Każdy z nas może kiedyś mieć podobną sytuacje.Pomyślmy i zastanówmy się nad tym nie bądzmy obojętni .Niestety, nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Niestety, nic z tego...Tak, już chyba nie działa link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Franc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Do mnie też paczka doszła jest ok.Sebastianie ciebie to już przekonywać do moich Rybek chyba nie musze jesteś już zaprawiony w boju z nimi ,a te większe to ja też dopiero w tym sezonie będe testował choć test pracy takiej 13 cm bardzo mi się podobał i jestem nastawiony na łowienie takimi rozmiarami .Bardzo jestem ciekaw pracy tej największej. Ale coś czuje że będzie kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Bardzo jestem ciekaw pracy tej największej. Ale coś czuje że będzie kozak Do maja już nie daleko będe czekał na wyniki od ciebie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nowa wielkość 8 cm 14g blacha 1mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie myślcie że nic nie robieBo cały czas walcze z nałogiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dwa zestawiki na aukcje aby pomóc Kubie pojechały I szczupakowy . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A to sytuacje kryzysowe gdy potrzebne były blaszki trociowe z blachy 2mm a na stanie sama 1mm więc lutowałem aby mieć 2mm. Ale takie to tylko w kryzysie materiału robiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No i miałeś dwukolorowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No i miałeś dwukolorowe Czasami to nawet trójkolorowe jak się cyną jeszcze mazneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kilka nowych rybek z nowymi oczkami polskimi hand made .Oczy lepsze? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi