atb69 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wyraźniejsze, te żółte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kilka nowych rybek z nowymi oczkami polskimi hand made .Oczy lepsze?Wyraźniejsze, te żółte. Ja wolę oczy "wypukane" w metalu, ale te wyglądają jak "żywe"! Te żółte rzeczywiście wyglądają wyraźniej (przynajmniej na foto). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wszystkiego najlepszego zdrowych i spokojnych świąt życze wszystkim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wszystkiego najlepszego zdrowych i spokojnych świąt życze wszystkim.Dziękujemy i wzajemnie Jacku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Kilka nowych rybek z nowymi oczkami polskimi hand made .Oczy lepsze? Lepsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jakieś morsopodobne z nierdzewki ostatnio wyklepałem ale to na takie tanie rwanie raczej bo mi tylka nie urywają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zestaw testowy na Odre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zestaw testowy na OdreNa Warcie też dałby radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Na Warcie też dałby radę! Pomyślimy nad tym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ostatnie zadanie jakie sę znalazłem.1.5 do 2.5 gMam nadzieje że sprostałem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ostatnie zadanie jakie sę znalazłem.1.5 do 2.5 gMam nadzieje że sprostałem? Te są super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Te są super ! Na zrobienie ich miałem niewiele czasu bo bardzo pilny temat to był trzy ostatnie robiłem w 15 minut tak że o perfekcji nie było mowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale jak dla mnie są super Ostatnio testowałem prezent od Ciebie i blaszki na prawdę fajnie pracują Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Santiago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ostatnie zadanie jakie sę znalazłem.1.5 do 2.5 gMam nadzieje że sprostałem?"Delta Szwadron Super Cool Komando Wilków Alfa"! ...Bardzo mi się podobają! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wczoraj to takiego lenia miałem że tylko dwie takie małe zrobiłem miedziane 3gramowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 I po co ja te pypcie pokazywałem teraz musiałem takich narobić a to jeszcze nie wszystkie .Jedynie to pazurki można sę oszlifować ładnie przy takich maluszkach .Te ciut większe od ostatnich od 3.5 cm do 4cm waga około 3g wszystkie Wole robić jednak większe no ale cóż skoro takie są potrzebne to nie będe wybrzydzał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 I po co ja te pypcie pokazywałem teraz musiałem takich narobić a to jeszcze nie wszystkie .Jedynie to pazurki można sę oszlifować ładnie przy takich maluszkach .Te ciut większe od ostatnich od 3.5 cm do 4cm waga około 3g wszystkieWole robić jednak większe no ale cóż skoro takie są potrzebne to nie będe wybrzydzał.Małe jest piękne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A to z materiału całkowicie odpadowego nic lepszego nie dało się wymyśleć.Waga 3g blacha miedz jednostronnie chrom czy coś takiego te paski wgniecenia już były ja je tylko pomalowałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nowy rozmiar 9cm 16g blacha 1mm 100% moie hand made bo oczy nabite i podmalowane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Te oczy chyba najlepiej pasują, ja bym tak zostawił. Ewentualnie żółte. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nowy rozmiar 9cm 16g blacha 1mm 100% moie hand made bo oczy nabite i podmalowaneTe oczy chyba najlepiej pasują, ja bym tak zostawił. Ewentualnie żółte. Przez te oczy czuję się podrywany!... :) Żółte to też super pomysł! Może nawet lepszy niż czerwone! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Skoro oczy nabijane się podobają to takie też będe robił ( nawet lepiej bo mniej roboty , te samo przylepne niby i tak dodatkowo podklejałem i robie takie zagłębienie pod nie wiertłem ostrzonym na płasko nastrzenie takiego wiertła kosztuje trochę cierpliwości) a takie nabijane to jedno puknięcie młotka i zrobione . Będą takie i takie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 A tak moje rybki rosną najpierw jest taka mała a jak urośnie będzie takaA tu wielkości jakie udało mi się wychodowaćOd 3cm do 13 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wygrzebane z szuflady jakieś staruszki miedziane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Skoro oczy nabijane się podobają to takie też będe robił ( nawet lepiej bo mniej roboty , te samo przylepne niby i tak dodatkowo podklejałem i robie takie zagłębienie pod nie wiertłem ostrzonym na płasko nastrzenie takiego wiertła kosztuje trochę cierpliwości) a takie nabijane to jedno puknięcie młotka i zrobione . Będą takie i takie . Haha no i widzisz - ładne, unikalne i przede wszystkim Twoje! Super! Jak się w końcu nauczę łowić wahadłówkami to koniecznie zamówię parę u Ciebie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi